TOTS ELS CLIPS

 • Josep Tero
  Veure vídeo

  Josep Tero

  Josep Tero davant del mar. El cantautor Josep Tero presenta un disc en què ha musicat els versos que les poetesses de la Mediterrània han dedicat al mar.

 • Jacint Verdaguer vist des de la sardana
  Veure vídeo

  Jacint Verdaguer vist des de la sardana

  Jacint Verdaguer vist des de la sardana. El 10 de juny va ser el 112è aniversari de la mort de Jacint Verdaguer a Vil·la Joana, a Vallvidrera. La Confederació Sardanista de Catalunya i el Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona recorden el poeta a través de la seva música i els seus versos, amb sardanes dedicades a Verdaguer interpretades per la cobla Jovenívola de Sabadell i poemes recitats per Valentí Maymó.

 • Haqni and The Bandz
  Veure vídeo

  Haqni and The Bandz

  Haqni&The Bandz. Arriba l'estiu i molts xiringuitos de platja s'omplen de música en viu. "La Sonora" segueix un grup especialitzat en aquest tipus de música, Haqni and The Bandz, format per la vocalista indonèsia Putri Yamini Al-Haqni i el percussionista Rafel Àngel. El programa els acompanya en una actuació en un xiringuito a la platja de Calella.

 • Grup Mediterrània
  Veure vídeo

  Grup Mediterrània

  Nova dansa d'arrel amb el Grup Mediterrània. La dansa d'arrel explora nous camins. El Grup Mediterrània de Sant Cugat del Vallès presentarà el proper 28 de juny l'espectacle "Quadrigènia", una coreografia amb música original d'Ivan Joanals interpretada per la cobla La Principal del Llobregat. Hem conegut alguns dels protagonistes d'aquest projecte liderat per David Gil i Marta Manyoses.

 • Magister Petrus
  Veure vídeo

  Magister Petrus

  Magister Petrus, protagonistes del Festival de música antiga dels Pirineus Arrenca el festival de Música Antiga dels Prineus, que fins al 20 d'agost proposa gairebé quaranta concerts a diferents poblacions del Pirineu català. N'hem fet un tast previ amb el grup Magister Petrus, que dirigeix Mauricio Molina.

 • Festa rumbera a Sitges amb La Màlaga
  Veure vídeo

  Festa rumbera a Sitges amb La Màlaga

  El 2009, a la plaça Màlaga del barri de Sants, a Barcelona, naixia aquesta banda rumbera plena d'energia. Amb ells anem fins al bar El Cable de Sitges, per apuntar-nos a unes tapes d'antologia i per escoltar algunes de les cançons del seu segon disc, "Mañana sol".

 • 30 anys de la Cobla Sant Jordi
  Veure vídeo

  30 anys de la Cobla Sant Jordi

  Diuen que la Cobla Sant Jordi és la més transversal de totes les cobles. Ja fa 30 anys que la prestigiosa formació barcelonina transita de la sardana al folk, pel pop, l'electrònica o el flamenc al costat d'artistes com Roger Mas, Pascal Comelade, Niño Josele o Raph Dumas, que també van voler ser a la festa d'aniversari de la cobla que va acollir fa uns dies la sala Apolo de Barcelona.

 • El misteri dels trobadors en la veu de Mon Roth
  Veure vídeo

  El misteri dels trobadors en la veu de Mon Roth

  Amb una veu versàtil que ha transitat des de la música clàssica al gospel, la cantant gironina Mon Roth ens proposa amb ""La Flor Nouvelle" una aproximació personal a la música trobadoresca. Unes versions delicades de les cançons trobadoresques que descobrim en el misteri dels boscos de Rocacorba.

 • Música gipsy i escudella electrònica amb Assabè on Band
  Veure vídeo

  Música gipsy i escudella electrònica amb Assabè on Band

  Música gitana, escudella electrònica catalana, ressons balcànics i festa rave. Això i més és el projecte Assabè, la banda liderada pel saxofonista i flabiolaire Rober i l'acordionista K-té. Ens presenten el seu disc "Els guardians del pou", gravat a la caravana estudi que tenen amagada entre els avellaners de l'Alt Camp, on coneixem també el nou projecte de la cantautora Sílvia Tomàs.

 • Festival de músiques balcàniques
  Veure vídeo

  Festival de músiques balcàniques

  Balkabarna: primer festival de músiques balcàniques Un cap de setmana intens de música i festa amb accents balcànics; això ha estat Balkabarna, la primera edició d'un festival que promet. Enguany els protagonistes han estat bandes que viuen a Catalunya, com Saffran, Los Mousakis, la Romaní Chavé Bulgaria o la Barcelona Gipsy Klézmer Orchestra. "La Sonora": les arrels del 33.

 • Músiques amb arrel al Museu de la Vida Rural
  Veure vídeo

  Músiques amb arrel al Museu de la Vida Rural

  Músiques amb arrel al Museu de la Vida Rural Visitem el Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí acompanyats del cantautor reusenc Joan Masdéu, que ha presentat "Dissabte", el seu segon disc en solitari. I hem conegut també el duet de "garage folk" Formiga i Cigale, format per les arpistes i cantants Anna Amigó i Eva Genniaux, que ens proposen una relectura refrescant de cançons tradicionals de diferents llocs d'Europa. "La sonora": les arrels del 33.

 • La Sonora: "Lo que nos queda de Carmen"
  Veure vídeo

  La Sonora: "Lo que nos queda de Carmen"

  Els infants de l'escola Gornal de l'Hospitalet de Llobregat homenatgen Carmen Amaya. "Lo que nos queda de Carmen" és l'espectacle d'homenatge a la genial bailaora del Somorrostro Carmen Amaya, en què van participar els infants de l'escola Gornal de l'Hospitalet de Llobregat. Descobrirem com treballen la dansa com a matèria escolar i coneixerem també una de les revelacions del nou ball flamenc, la malaguenya Rocío Molina.

 • Guinovart 5.0
  Veure vídeo

  Guinovart 5.0

  Un documental que ens endinsa en el món interior del compositor i pianista Albert Guinovart. Envoltat d'amics, Guinovart s'expressa amb naturalitat des del seu estudi fins al concert de celebració dels seus 50 anys a L'Auditori.

 • Guinovart 5.0
  Veure vídeo

  Guinovart 5.0

  Documental dedicat al compositor i pianista Albert Guinovart amb motiu dels seus 50 anys. La celebració cristal·litza en un únic concert d'aniversari celebrat a l'Auditori de Barcelona.

Anar al contingut