TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 63
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 63

  L'Ernest s'assabenta que l'Ignasi no té cap amant. Una altra discussió de germans. En Sergi queda amb el pare. L'Ernest, també. Són trobades diferents... L'Ona aconsegueix quedar-se a fer de cangur de l'Adrià. Un cop sola, fa venir en Daniel. Problemes... Una nova enrabiada d'en Joan, ara pel viatge de noces, provoca més violència a casa dels Flaquer.

 • La Riera - capítol 62
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 62

  La Mercè està enfadada, perquè està convençuda que l'Ignasi no ha vingut sol. En Claudi és el culpable triat per la mare. La noia que va "contractar" en Nil es presenta a la feina. La rep l'Ernest. Problemes... La Valeria és conscient que en Mauri i en Sergi no volen que facin fora la Maribel.

 • La Riera - capítol 61
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 61

  En Lluís fa costat al pare i el pare li correspon, però ell ho torna a esguerrar tot. Es busca substituta per a la Maribel i en Nil ho vol aprofitar per lligar. En Joan s'assabenta que els seus pares faran una gran despesa de cara al casament de la Mireia i la ràbia se'l menja.

 • La Riera - capítol 60
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 60

  En Claudi està ofès pel numeret de la Mercè al bateig. Avui fa el traspàs de poders a la seva mare. L'Ernest ha de prendre mesures, ara que sap que la Maribel és la responsable de la cremada de la Valeria. Es destapen alguns secrets. En Lluís descobreix la jugada d'en Raimon i la Montse. Es confessa amb el seu pare.

 • La Riera - capítol 59
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 59

  És el dia del bateig. Malgrat el pacte, en Claudi aconseguirà espatllar la festa. I la Mercè no es quedarà aturada... A en Raimon i la Montse els ha sortit malament la jugada. Ho pagarà el de sempre: en Lluís. La Mireia s'enfronta amb en Joan, però ell és un tipus perillós, fins i tot per a la família...

 • La Riera - capítol 58
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 58

  L'Ernest i la Sònia planegen una sortida clandestina. La Maribel esclata i en fa una de grossa a la Valeria. Els Flaquer s'adonen que els han robat. La seva reacció és, com a mínim, estranya. En Claudi torna a fer el que li dóna la gana a la fonda. Es baralla amb l'Ernest davant de la Mercè.

 • La Riera - capítol 57
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 57

  En Claudi posa en joc totes les seves armes per conquistar l'Estel. Les inversions d'en Lluís corren un perill seriós. La Sònia agraeix el comportament de l'Ernest. Torna la màgia? En Claudi té una idea per salvar el bateig de l'Adrià, però la Mercè està rabiosa.

 • La Riera - capítol 56
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 56

  La gelosia de la Maribel cap a la Valeria es va fent més evident. En Sergi trontolla i la Valeria marca territori. L'Ariadna i en Jordi estan com gat i gos. L'Ernest hi ha d'intervenir. En Claudi pateix pel seu pare i vol donar-li una alegria, però això afectarà la mare...

 • La Riera - capítol 55
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 55

  Una part de la família intenta animar l'Ignasi, que està espantat, però la Mercè és implacable i va a veure el seu home. I no pas per fer-li costat. La guerra a la cuina és absoluta. En Sergi no pot més... fins que potser troba un suport inesperat. En Claudi llança la xarxa damunt de l'Estel. I ella pica...

 • La Riera - capítol 54
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 54

  En Claudi i l'Ernest han de prendre una determinació perquè la cuina se'ls escapa de les mans. Però la decisió pot ser cruel. La Mercè no suporta la presència de l'Ignasi i pren una decisió dràstica. En Joan i en Lluís posen de manifest que són dos pobres desgraciats. Avui sabrem coses inquietants del negoci d'en Lluís i en Raimon...

 • La Riera - capítol 53
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 53

  L'Ernest no actua i en Claudi exigeix ordre a la cuina, però en Mauri és com és i en Sergi torna a perdre. En Quique crea una situació tensa amb l'Ona. La Maribel haurà de baixar del burro. En Claudi sabrà que l'Estel té una cita.

 • La Riera - capítol 52
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 52

  La Mercè i l'Ignasi, inevitablement, s'acabaran trobant. En Joan i en Lluís surten de festa. Tenen mala sort ambl tot. L'Ona coneix el germà toxicòman d'en Daniel i la Maribel. A la Maribel no li agrada la nòvia d'en Daniel.

 • La Riera - capítol 51
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 51

  En Claudi convoca una reunió amb els germans per parlar de la tornada del pare. En Sergi "ajuda" en Mauri a fer el menú gurmet, però en Mauri se sent corregit. En Joan Flaquer fa el que li dóna la gana a casa i els pares no reaccionen igual.

 • La Riera - capítol 50
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 50

  L'Ernest haurà de pagar les conseqüències de la seva decisió. En Joan torna a casa. Veurem coses estranyes. En Claudi i l'Estel es reuneixen amb l'alcalde. Hi ha de tot perquè en Claudi sap quines tecles ha de tocar. Almenys des del punt de vista emotiu.

 • La Riera - capítol 49
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 49

  L'Ernest està disposat a afluixar, però en Jordi sap com burxar-lo perquè cometi un error darrere l'altre. Els Flaquer volen que en Joan torni a casa. Però la Núria té uns motius i l'Albert, uns altres. Competició per un caneló: Mauri i Maribel contra Sergi i Valeria. En Mauri fa trampa. Mossèn Esteve explica els seu estrany comportament d'aquests dies a la Mercè.