TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 78
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 78

  En Claudi pren consciència que la Lídia s'està començant a afartar del pla suposadament infal·lible. L'Ignasi comença a ser conscient que se n'ha d'anar. I és que en Sergi s'hi fica pel mig i a la Mercè no li fa cap gràcia. Mal dia per a la Maribel. El seu germà Quique fa un disbarat.

 • La Riera - capítol 77
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 77

  L'Ignasi serà conscient del joc de la Mercè. La Txell vol i dol amb en Joan. El desig contra el seny. I avui ho tastarà tot. La Mercè ha de quadrar el números que va deixar en Claudi. La Valeria es va encenent quan veu en Sergi i la Maribel treballant junts.

 • La Riera - capítol 76
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 76

  L'Ariadna explica coses a l'Ernest i ell no és capaç de passar pàgina amb la Sònia. En Claudi torna a utilitzar en Daniel. Torna la gelosia a la cuina. La Maribel i en Sergi treballen junts. La Nora necessita ajuda, però la Valeria no està disposada a perdre el temps.

 • La Riera - capítol 75
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 75

  Primer dia de feina per a la Nora. La noia no és el que semblava. Mossèn Esteve torna a avisar la Mercè perquè no es faci il·lusions. La Txell vol saber si la Mireia li va dir la veritat sobre en Joan.

 • La Riera - capítol 74
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 74

  Avui sabrem què va passar amb l'anell d'en Jordi. En Claudi, l'Estel i la Lídia arriben al moment crucial. L'Ignasi pren consciència del que la Mercè està fent per ell.

 • La Riera - capítol 73
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 73

  El problema d'en Mauri és massa greu per no prendre decisions. En Joan es fa il·lusions amb la Txell, però la Mireia no vol que la noia pateixi. Descoberta la mentida d'en Nil. L'anell d'en Jordi desapareix. I avui és el dia de la declaració.

 • La Riera - capítol 72
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 72

  En Nil fa campana i la cuina està a punt de petar. La Mercè pren una decisió que afecta el restaurant de Madrid. Una decisió que no li pertoca. En Claudi i la Lídia, conxorxats per desactivar la relació Estel-Miquel. Però no és tan senzill... per a ella. En Mauri torna a petar. En Jordi porta l'anell de compromís a l'Ernest perquè l'amagui en unes postres.

 • La Riera - capítol 71
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 71

  La Mercè no vol deixar de fer la seva vida i a l'Ignasi no li acaba d'agradar. L'Estel està decidida a allunyar-se d'en Claudi i ell reacciona. En Jordi vol demanar matrimoni a la Sònia. L'Ernest no està especialment feliç per la notícia i en Jordi se n'aprofita. En Joan acaba trobant la droga amagada per la Mireia.

 • La Riera - capítol 70
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 70

  La presència de l'Ignasi a casa provoca canvis. En Mauri no se'n surt fent dues coses alhora. En Joan i la Txell semblen la parella perfecta. La Mireia i l'Oriol discrepen sobre el que han de fer amb la droga "requisada".

 • La Riera - capítol 69
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 69

  La Maribel fa un intent desesperat per quedar-se a la fonda. Està disposada a pagar el preu més alt... Després del que va veure ahir, la Lídia i en Claudi comencen barallant-se i acaben fent un pacte estrany... En Joan vol tornar a començar amb la Txell, però la va fer molt grossa... I la Mercè, que se n'ha sortit amb en Lluís, té una idea. Una idea que hi inclou l'Ignasi.

 • La Riera - capítol 68
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 68

  La Maribel ha trobat una nova feina, però s'acosta el moment de marxar de la fonda i no vol. En Lluís està tan deprimit que no vol ni veure la seva filla. La Mercè canvia de tàctica. En Claudi convida l'Estel a una festa d'empresaris. La Lídia diu que no hi va, però canvia d'opinió i arriba quan "no toca". Descobrirem la feina que en Claudi va encarregar a en Daniel.

 • La Riera - capítol 67
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 67

  En Joan s'adona que la Mireia i l'Oriol el tenen ben agafat. Ha de canviar de tàctica. La Mercè no sap com afrontar el cas del seu fill Lluís. I avui veu el rellotge de l'Ignasi a casa dels Flaquer. En Claudi i en Daniel inicien una estranya relació. La Sònia descobreix què passa entre l'Estel i en Claudi i no vol que la seva amiga pateixi.

 • La Riera - capítol 66
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 66

  En Lluís fa nosa a casa de la Sònia. La Mercè ha de decidir què fa amb l'Ignasi. La Mireia és l'única capaç d'enfrontar-se amb en Joan, a can Flaquer. L'Albert li ha trobat feina, però... Es prepara el comiat de la Maribel. Més problemes a casa de la noia, que avui veu com l'Ernest entrevista una candidata a substituir-la.

 • La Riera - capítol 65
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 65

  L'Ignasi ha estat operat amb èxit. Ara, qui se n'ha de fer càrrec? Notícies d'en Lluís. No especialment engrescadores. Un tal Balló deu diners a en Claudi. I els vol ara. En Joan tira els trastos a la Txell. Però no hi entén, de límits... En Daniel vol recuperar l'Ona.

 • La Riera - capítol 64
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 64

  Avui ingressen l'Ignasi. Només se n'ocupa en Claudi, però abans encara vol resoldre, a la seva manera, el tema de l'Ona i en Daniel. I el tret li pot sortir per la culata, perquè l'Ona és com és.. En Nil no vol perdre la Marina. Ja ha fet alguna cosa per ella, però potser no n'hi ha prou. La Mercè acabarà sabent que l'Ignasi no té cap amant. A can Flaquer volen evitar que en Joan torni a robar, però ell es mostra més violent que mai.