TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 1444
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1444

  En Sergi i la Maribel han passat la nit junts. Ara n'han d'afrontar les conseqüències, i sembla que ho tenen molt clar tots dos. La prostituta que va fer xantatge a l'Emili exigeix una compensació perquè en Pastrana ha tancat el prostíbul. L'Emili diu a en Quiroga que se n'ocupa ell. La Maria sap que té recursos per accedir a l'alcaldia de Sant Climent i els farà servir.

 • La Riera - capítol 1443
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1443

  Tractant-se d'en Claudi, no podia ser un funeral normal. La Carme no es veu amb cor de donar el condol a la Mercè. D'alguna manera, entén que s'ha fet justícia. La policia s'hi presenta per interrogar la Bibiana. Han trobat trucades d'ella a en Claudi. La família intentarà fer pinya després de la tragèdia. I en Sergi demana a la Maribel que l'acompanyi a airejar-se...

 • La Riera - capítol 1442
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1442

  Tot i que té l'esperança que podrà gestionar l'herència de l'Adrià, la Lídia està feta una fúria perquè ha sabut, per la policia, que l'Omar ha donat senyals de vida. Se'n va al lloc on està retingut el periodista i els amenaça a tots, als segrestadors i a ell. En Pastrana, collat per l'Avellaneda, es gira en contra de la Maria, que, no obstant, conserva el suport d'en Ruyra. En Sergi segueix mig interferint en la investigació, Avui hi ha novetats importants, concretament al mòbil d'en Claudi. I en Lluís té pressa perquè s'obri el testament del seu germà.

 • La Riera - capítol 1441
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1441

  La Judit i en Nil arriben a Sant Climent, però fan tard. Tothom està bastant en fora de joc, però en Lluís es veu especialment preocupat. En Sergi s'entesta a descobrir qui ha mort el seu germà. La Mercè ha perdut les ganes de viure. En Quiroga i la Susi se senten totalment en fals pel tema de la pistola. La Lídia no sap com explicar al seu fill Adrià el que ha passat. La Maria té un nou motiu per esbroncar la Bibiana. I l'Emili insta en Pastrana, l'alcalde accidental, a firmar els contractes pendents.

 • La Riera - capítol 1440
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1440

  L'Ània, agradablement sorpresa perquè en Lluís ha acceptat els diners d'en Claudi, s'hi vol casar. Demà és el dia de l'operació. En Claudi, que està molt espantat, rep el suport de la Judit i d'en Nil, que li diuen que seran al seu costat quan es desperti. També demana a la Rebeca que descarti la Joana com a sospitosa. Finalment, se'n va a casa de la seva mare. Està molt cansat...

 • La Riera - capítol 1439
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1439

  Coneixerem en quines condicions malviu l'Omar el seu captiveri. Avui, però, aconsegueix donar senyals de vida. L'Emili és incapaç d'acceptar els seus sentiments i en Bruno, que n'està enamorat, ho porta molt malament. La Mercè no està disposada a permetre que la Lídia l'aparti de l'Adrià. El nen només vol veure el seu pare. Avui ho farà.

 • La Riera - capítol 1438
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1438

  En Claudi, efectivament, ha canviat. Vol fer les coses bé. Hi ha qui se sorprèn en positiu, com en Lluís, o qui ho fa en negatiu, com l'Emili, i qui es mostra totalment indiferent, com la Bibiana. En Sergi, gelós de la relació professional que hi ha entre l'Àxel i la Maribel, es queixa a la noia perquè no ha estat al seu costat arran de l'atemptat contra el seu germà. En Quiroga ha acceptat la invitació de la Maribel i apareix per la fonda. S'entenen bé, sembla.

 • La Riera - capítol 1437
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1437

  Hi ha un metge que està disposat a operar en Claudi per extreure-li la bala. Difícil decisió. En Claudi, que sembla un altre, vol parlar amb en Lluís. Els Flaquer i els Torres tornen a intentar l'intercanvi de parelles, però amb ells sempre passen coses. Un reportatge sobre la cuina de Can Riera proporciona a la Maribel una excel·lent oportunitat de reconciliar-se amb l'equip, però no tots s'hi posen a favor.

 • La Riera - capítol 1436
  Veure vídeo
 • La Riera - capítol 1435
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1435

  Mentre s'està amb la Mercè, i demanant veure en Lluís, en Claudi té una crisi i l'han de reanimar. Què és el que l'ha trasbalsat? En Quiroga, conscient que va estar desafortunat amb la Maribel, demana als Ortega que l'ajudin a trobar-li la moto. La Bibiana es mostra interessada en l'Àxel i aquest se la treu del damunt amb molt poca traça.

 • La Riera - capítol 1434
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1434

  Les pressions d'en Lluís fan que la Susi li confessi que el va veure la nit que van disparar en Claudi. Avui sabrem de què té por. O de què diu que té por. I la Rebeca ha de confrontar la seva coartada amb en Sergi. La Maria es belluga per mirar de signar el contracte d'obres de Can Sureda, però l'Emili no és cap ximple. Després de l'episodi d'ahir, l'ambient a la cuina és més fred que mai. I no serà l'únic disgust per a la Maribel.

 • La Riera - capítol 1433
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1433

  La Nora organitza un "baby shower". La qüestió és si hi ha de convidar la Maribel. I tal com estan les coses... Els Torres i els Flaquer queden per a l'intercanvi. L'Albert no s'acaba de refiar d'ell mateix i es pren un "complement". Mala idea. La Rebeca interroga en Lluís, que li explica una mentida i hi embolica en Sergi. Què amaga?

 • La Riera - capítol 1432
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1432

  La Mercè ha descobert que li van robar la targeta i es quadra davant de la Lídia. Ella està amoïnada perquè la Menchu no dóna senyals de vida, i necessita urgentment els diners. Avui sabrem per què. A la cuina, l'Àxel tapa un error de la Nora i la Maribel l'esbronca amb una certa duresa. La Mercè, més tocada que mai, demana a en Robert que visqui amb ella.

 • La Riera - capítol 1431
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1431

  En Lluís fa creure a tothom que ha trobat inversor per a l'hotel després d'enredar la Mercè perquè li firmés poders, però, a més, està molt amoïnat perquè la policia està interrogant la Susi a la Fonda i pensa que van per ell. Tot plegat el supera. Ara que en Pinyol s'ha barallat amb en Sergi, cal saber com aniran les coses al Bonaboca. La Maribel comença a tenir ofertes, i en Manolo li farà de representant, però alguna cosa no va bé. Els Flaquer continuen donant voltes a l'intercanvi de parelles.

 • La Riera - capítol 1430
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1430

  En Claudi s'ha despertat. Quines seqüeles li quedaran? Els Torres descobreixen que els Flaquer van fallar en el seu intent de fer un intercanvi de parelles. La nòvia d'en Pinyol no es resisteix a perdre del tot en Sergi, que esclata i ho embolica tot. La Menchu confessa a la Lídia el seu secret més ben guardat i la Lídia, agraïda per la confiança, li fa un encàrrec molt especial. I en Lluís reacciona molt malament quan l'Ània li demana que vagi a veure son germà.

Anar al contingut