TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 1459
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1459

  La Lídia ja ha pres la seva decisió sobre què cal fer amb l'Omar. I la Menchu no perd punt. L'Alfred se'n va a Madrid. La Nora, amb molta por de perdre'l, comença a tenir contraccions. Els problemes se li acumulen de tal manera a en Lluís, que no fa una altra cosa que encadenar disbarats. La policia comença a descobrir-ho, i en Sergi lliga caps.

 • La Riera - capítol 1458
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1458

  Avui se celebra el concurs gastronòmic. En Sergi i la Maribel s'enfronten, i l'Imma presenta unes postres que no són les que més agraden a la Maribel, però li va donar llibertat total. En Bruno ha de respondre a l'oferta que li va fer l'Emili per anar-se'n amb ell de viatge. La Candela, enamorada, espera. La Maria organitza una trobada amb l'Àxel i en Sebastià. Aquest últim està convençut que el seu fill biològic és un aprofitat. Avui és el dia de la represa del judici a la Lídia. Ella només pensa en l'Omar i la Menchu ho sap tot.

 • La Riera - capítol 1457
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1457

  La germana de la Rebeca diu a en Sergi que li sap molt greu que mentís a la seva germana. Ell entén que ha de fer alguna cosa. En Robert pren la iniciativa perquè en Sergi es reconciliï amb la seva mare, però les coses estan molt espatllades. En Lluís continua enredant-se de mala manera. Als treballadors de Can Riera, no els han ingressat els diners de la nòmina. I a la Susi li ha arribat el moment de sincerar-se amb en Quiroga.

 • La Riera - capítol 1456
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1456

  Pel bé de l'Adrià, la Lídia i la Mercè farien bé d'arribar a un acord. En nen ho està passant molt malament. La Bibiana se sent molt a gust amb l'Àxel. A la Maria, li fa cosa tanta proximitat. En Sebastià, per descomptat, no vol saber-ne res, cosa que la Bibiana no entén. La Maribel s'assabenta que la Candela està sortint amb en Bruno i no li fa gaire gràcia. A més, la història amb l'Emili no està ben acabada, si és que ha d'estar-ho.

 • La Riera - capítol 1455
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1455

  La Menchu consola la Lídia, que li ha explicat com va matar l'Omar. Està realment tocada. En Lluís, pressionat per totes bandes ha de fer-se enrere de les seves decisions "empresarials". L'Alfred explica a la Nora que ha acceptat una oferta a Madrid. La Maria es veu obligada a engegar les obres de Can Sureda. Aparentment ha guanyat l'Avellaneda, però l'alcaldessa es guarda un as a la màniga. I avui sabrem per què es troba malament, la Susi.

 • La Riera - capítol 1454
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1454

  La Rita suplica a la Lídia que no mati l'Omar, si encara no ho ha fet. Ella, gelosa, decideix que el matarà. I amb les seves pròpies mans. Se n'hi va. Malgrat que en Sebastià no vol saber-ne res, la Maria aconsegueix que l a Bibiana i l'Àxel es trobin. I la Maribel demana ajuda a la Mercè perquè en Lluís readmeti la Tilda i la Susi.

 • La Riera - capítol 1453
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1453

  Després de rebutjar la Tilda, ara en Lluís despatxa la Susi per haver-lo delatat. La Maribel comença a afartar-se de les seves decisions. Els suports al director de la fonda van minvant. La Nora ha d'afrontar que no està per treballar a jornada completa. Està contenta perquè podrà passar més temps amb l'Alfred, però ell ho veu d'una manera diferent. La Candela i en Bruno s'estan buscant i és evident que s'han de trobar.

 • La Riera - capítol 1452
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1452

  Per la policia, en Lluís és el principal sospitós. I la família no fa pinya amb ell, precisament. La Mercè s'adona que la Lídia li està agafant avantatge amb el tema de l'Adrià. La Rebeca està dolguda amb en Sergi per la coartada falsa que va proporcionar a en Lluís. La Maria ha d'explicar a la Bibiana que l'Àxel és germà seu. Amb els problemes que té i avui l'han de proclamar alcaldessa. No sap si podrà amb tot. La Candela i en Bruno comparteixen secrets... i potser alguna cosa més.

 • La Riera - capítol 1451
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1451

  La trucada de la Susi a la policia no era tan "anònima" com ella es pensava. Comencen les conseqüències per a tots els implicats. La confessió de l'Àxel a la Maria desencadena un bon terrabastall. Com reaccionaran, els implicats? Avui torna la Tilda i es troba un panorama desolador. També per a ella. I la guerra entre la Lídia i la Mercè no ha fet res més que començar.

 • La Riera - capítol 1450
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1450

  Amb la Bibiana absolutament perduda, hi ha algú que li pot proporcionar una coartada: l'Àxel. Però per què? Avui es veurà obligat a explicar el que amaga. El que està a punt de rebre és en Lluís, perquè a la Susi li costa callar tot el que sap. La Maribel i en Quiroga tornen a quedar, confiant que aquest cop no hi haurà imprevistos. La Menchu soluciona el problema de la Lídia amb en Borràs i també aconsegueix que la seva amiga li faci cas en un tema molt delicat: l'Omar. I en Lluís demana a en Nil que inverteixi en l'hotel.

 • La Riera - capítol 1449
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1449

  Hi ha un testimoni que podria declarar en contra de la Lídia i enviar-la a la presó pels seus delictes econòmics. Ella li demana que no ho faci, però ell vol alguna cosa a canvi. La Mercè entén que va estar desafortunada amb en Robert i vol fer-se perdonar. El concurs gastronòmic brinda a l'Imma i la Maribel l'ocasió de reconciliar-se. I a la mateixa Maribel i en Sergi, l'oportunitat de normalitzar la relació. I la Rebeca i en Sergi comencen a intimar, tot i que juguen amb foc per culpa de la investigació en curs.

 • La Riera - capítol 1448
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1448

  Es prepara un concurs gastronòmic en què en Sergi i la Maribel, que ara ja tenien més bona relació, poden convertir-se en competidors. La Carme, que es compadeix de la Mercè, a qui la Lídia ha amenaçat de no deixar-li veure més l'Adrià, vol influir positivament en la seva cunyada. A la Menchu no li fa cap mena de gràcia. El fill de la Bibiana no vol anar a classe perquè els nens malparlen de la seva mare. Avui hi ha novetats.

 • La Riera - capítol 1447
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1447

  S'obre el testament d'en Claudi. En Lluís, indignat i la Lídia, rabiosa. La Mercè gaudeix d'allò més. La Maribel i en Quiroga concerten una cita. Sembla que tot ha d'anar bé, però mai se sap. La Rebeca fa saber a la Maria que ella també és una possible sospitosa, tot i que la Bibiana ho té fatal. Això fa créixer els problemes a l'Ajuntament.

 • La Riera - capítol 1446
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1446

  Els Mossos escorcollen el pis de la Maria. Quan trobin les fotos, la seva filla estarà bastant perduda. En Sergi s'enfronta amb la Mireia per la Bibiana. La noia defensa la seva amiga. En Bruno i en Marçal no es treuen del cap l'Emili i la Susi, respectivament. La Candela s'uneix al trio dels abandonats. Com que la inspectora no vol donar-li informació sobre el cas, en Sergi "ataca" per un altre costat.

 • La Riera - capítol 1445
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1445

  En Sergi no s'acaba que la policia es presentés a l'enterrament i s'endugués la Bibiana. Vol saber què hi té a veure, ella, amb la mort d'en Claudi, i decideix pressionar-la. Serà un mal dia per a la noia. La seva coartada s'ensorra. La Maribel, tocada per haver-se embolicat amb en Sergi, i en Quiroga, que no ha paït l'incendi del prostíbul, estan a punt d'anul·lar el sopar pendent. La Susi i la Candela es fiquen pel mig. La Patrícia es mostra comprensiva amb la Mercè i en Robert, però la Mercè cometrà un error.

Anar al contingut