TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 1474
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1474

  L'Iñaki menysprea l'Emili per haver perdut el cap per en Bruno, que no deixa de banda la seva relació, suposadament d'amistat, amb la Candela. A més, la seva neta ha caigut del cavall que li va regalar. L'home es va encenent... En Quiroga ha localitzat el bomber que va provocar l'ensorrament de Can Sureda. El va a veure amb la Muriel i surt el nom de la Joana. En Sebastià acaba sabent que la Neus va oferir diners a l'Àxel perquè s'allunyés d'ells i de Sant Climent. Mentrestant, la Rita ha fet descobriments sobre el passat de l'Àxel Vendrell.

 • La Riera - capítol 1473
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1473

  Disposada a aliar-se amb el diable mateix, La Mercè recorre a la Lídia per eixugar el deute amb l'herència de l'Adrià. La Lídia li fa una contraoferta. En Robert mira d'estar al costat de la Mercè en aquest moment tan delicat, però l'Úrsula s'està recuperant i la Patrícia ja fa plans familiars. La Mireia no vol canviar la carta del Bonaboca perquè la de la Maribel funciona perfectament, així que en Sergi es veu obligat a buscar altres aliances. I en Pasqual i la Mireia volen tenir una criatura. Com si ell no tingués altres problemes.

 • La Riera - capítol 1472
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1472

  La Susi comença a fer plans per ser mare, però compta massa amb en Quiroga, que no està disposat a fer de pare de la criatura. A més, té por de perdre la Maribel si ha d'estar tant a sobre de sa germana. La Susi comença a veure's sola i decideix parlar amb el "pare". L'Emili comença a fer massa plans de futur amb en Bruno i el noi s'està ofegant. En el fons, ell i la Candela s'enyoren. En Lluís dona senyals de vida. Es posa en contacte amb l'Ània, amb la intenció de convèncer-la perquè fugi amb ell. L'Ània no sap que està controlada.

 • La Riera - capítol 1471
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1471

  Amb en Lluís desaparegut, la Mercè pren consciència de la gravetat del que ha fet el seu fill. Fins i tot en Sergi fa costat a la seva mare, a qui demana que denunciï en Lluís. La Bibiana s'interessa per la família adoptiva de l'Àxel, i descobrim que aquest és un tema que incomoda força el cuiner, que no en vol parlar. La Bibiana, tossuda, no pensa deixar de buscar els tiets del seu germà. L'activitat de Can Riera queda força ressentida per culpa dels disbarats d'en Lluís, així que a la Maribel se li gira feina. El creixent interès que manifesta en Sebastià per l'Àxel arriba a desesperar la Neus, que no es quedarà de braços plegats.

 • La Riera - capítol 1470
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1470

  La Mercè descobreix que els números vermells de la fonda només són la punta de l'iceberg de les barbaritats que ha comès en Lluís. L'Úrsula avança cada dia més en la seva recuperació, i en Robert no se separa del seu costat. En Quiroga ja té un altre sospitós de ser el pare de la criatura que espera la Susi. La Nora s'està posant en evidència per retenir l'Alfred. I és la pitjor estratègia.

 • La Riera - capítol 1469
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1469

  La Tilda té una manera, com a mínim, curiosa, de celebrar el seu aniversari amb la Griselda. La Mercè començarà a descobrir les bestieses que ha arribat a fer en Lluís. En Sebastià fa un pas endavant amb l'Àxel i a la Neus no li fa cap mena de gràcia. La Lídia i la Menchu estan convençudes que han trobat la manera d'arribar a en Lluís.

 • La Riera - capítol 1468
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1468

  Tot i que la Maribel està disposada a anul·lar el desempat del concurs, en Sergi vol competir, malgrat la situació familiar que està vivint. L'Úrsula millora i la Mercè tem perdre en Robert. L'Emili posa a prova en Quiroga, que ha fet un descobriment molt interessant. En Bruno posa les cartes sobre la taula, i a la Candela no li agrada gens el joc.

 • La Riera - capítol 1467
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1467

  En Sebastià veu l'Àxel amb la Bibiana i en Gustau i alguna cosa s'activa dins d'ell. La Lídia s'assabenta que en Lluís ha desaparegut, però no vol renunciar a la seva obsessió per fer mal als Guitart. La Susi atura en Quiroga i decideix deixar d'amagar-se. La Griselda i la Tilda celebren el primer aniversari de la parella.

 • La Riera - capítol 1466
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1466

  La Mercè s'assabenta, per l'Ània, que en Lluís ha desaparegut. La Rebeca emet odre de cerca i captura. En Quiroga comença una absurda croada per descobrir qui és el pare de la criatura que espera la Susi. L'Úrsula és ara l'objecte principal de les atencions d'en Robert i la Mercè se n'adona. En Bruno està jugant a dues bandes i pot fer i fer-se mal.

 • La Riera - capítol 1465
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1465

  Avui és el dia del casament, però en Lluís té massa pressions: la Rebeca que l'acusa d'assassinat, la Lídia que el té ben collat, la família que sospita d'ell... ho podrà aguantar tot? L'Ània s'espera a la porta de l'Ajuntament. La Susi, que també està ben pressionada i se sent menystinguda, se sent capaç d'agafar les regnes de la seva vida. I el metge diu a en Robert i la Patrícia que hi ha certes esperances que l'Úrsula es desperti. Molts plans que se'n van en orris.

 • La Riera - capítol 1464
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1464

  En Robert i la Mercè marxaran a Roma i la Patrícia es farà càrrec de l'Úrsula, però avui hi haurà novetats inesperades. En Lluís agafa els diners de la Lídia, però algú els està observant. La Maria s'adona que no pot continuar d'aquesta manera amb l'Àxel i fa un pas endavant, el convida a dinar a casa. El petit Alfred és presentat a l'equip de Can Riera i la Tilda s'adona que l'Alfred està enganyant la Nora.

 • La Riera - capítol 1463
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1463

  La Menchu proposa a la Lídia que siguin sòcies en un negoci d'importació de metamfetamina. La Lídia, que la sap llarga, intentarà aprofitar-se dels Guitart, a la vista dels problemes econòmics d'en Lluís. L'Emili no s'ha rendit i torna a assetjar en Bruno. Ell, d'entrada, se'l treu del damunt. En Quiroga retreu a la Maribel que la Susi no avortés, mentre la seva germana va rumiant què ha de fer. La Maria continua rebutjant l'Àxel i rep per totes bandes.

 • La Riera - capítol 1462
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1462

  La Maria està decidida a netejar el consistori i treu a en Quiroga el càrrec de cap de la Policia Local. La Muriel li diu que ha estat una mala idea. En Lluís entra en contacte amb un prestador. L'Ània té una nova idea per al casament. En Lluís va a explicar-la a la seva mare i s'endú un gran disgust. Ella ha pres una decisió important. En Bruno i la Candela avancen en la seva relació, i a la Maribel li sembla bé.

 • La Riera - capítol 1461
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1461

  La Susi té hora per avortar i demana a la Maribel que sigui ella qui l'acompanyi. La Mercè està portant molt malament la situació creada després de la mort d'en Claudi, i en Robert vol fer un pas endavant per ajudar-la. El part de la Nora ha anat molt bé, però l'Alfred rebrà una molt mala notícia que encara gestionarà pitjor. La Menchu està decidida a fer que la Lídia li confessi que va alliberar l'Omar.

 • La Riera - capítol 1460
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1460

  Hi ha coses que sempre passen en el pitjor moment. Ara que l'Alfred no hi és, és quan més el necessita la Nora. En Quiroga ja s'ha fet càrrec de tot perquè la Susi pugui avortar, però ella no sembla que ho tingui tan clar. La Maria ha de fer front al fet que la notícia que l'Àxel és fill seu podria perjudicar-la professionalment. I en Sergi s'enfronta amb la Mercè, acusant-la d'encobrir en Lluís.

Anar al contingut