TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 1489
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1489

  La Mercè s'adona que haurà de malvendre la casa per pagar els deutes, però finalment acaba tenint una idea. Una idea molt arriscada. L'Emili ha trobat la manera d`aconseguir que la Maria accepti els sobrecostos de les obres de Can Sureda. Arriben nous problemes per a l'alcaldessa, que té molts fronts oberts. La Lídia i la Menchu han localitzat l'home que les va robar. Aniran per ell sense miraments. A l'Àxel li surt un aliat, que és el que menys es podia esperar.

 • La Riera - capítol 1488
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1488

  Encara no hi ha notícies de la Candela. La Rebeca diu a en Sergi que tot plegat té molt mala pinta. Avui arriben l'Alfons i la Gala, els seus pares. La Gala està molt empipada amb la Maribel. L'Àxel s'adona que li serà molt difícil recuperar la confiança de la seva "família", després del que s'ha destapat. La Patrícia afluixa amb en Robert quan s'assabenta que ha tallat amb la Mercè, però descobreix que va ser la mestressa la que va fer el pas. Això no li agrada gens. La Tilda i la Griselda intenten donar-se una altra oportunitat, però alguna cosa s'ha trencat en la seva relació.

 • La Riera - capítol 1487
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1487

  En Pasqual parla amb l'Albert i la Núria perquè intercedeixin per ell davant la Mireia, però els pares estan tan ofesos com la filla. La Rita és el seu últim recurs. També parla amb la Susi perquè retiri la denúncia. La Mercè explica a les seves amigues la seva situació personal i financera. I en Lluís encara té la barra de dir que ell ho solucionarà. L'Emili ha d'aguantar que uns empresaris es riguin d'ell per la seva orientació sexual. Almenys es retroba amb la Mercè i recuperen la cordialitat que tenien abans.

 • La Riera - capítol 1486
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1486

  La Maribel està amoïnada perquè la Candela està desapareguda. En Bruno tampoc no en sap res i en Quiroga aconsella a la xef que vagi als Mossos. La notícia ha arribat fins als pares de la noia. La Maria i la Bibiana, en xoc pel que han sabut de l'Àxel, queden amb ell perquè expliqui com va passar tot. La Lídia i la Menchu fan ostentació dels diners que estan guanyant. Fins i tot surten a lligar, però alguna cosa no va bé. L'Emili no aixeca el cap i l'Iñaki li ha de demanar que s'espavili.

 • La Riera - capítol 1485
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1485

  En Lluís suplica a la seva mare que el deixi tornar a Can Riera i insinua que és capaç de fer un disbarat. La Mercè el readmet a la feina, però les condicions són certament humiliants per a ell. L'Emili s'adona que la Candela és l'obstacle que el separa d'en Bruno, així que decideix eliminar l'obstacle. Surt a la llum tot el passat ocult de l'Àxel. La Maria ho ha descobert tot. I no és agradable.

 • La Riera - capítol 1484
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1484

  La Mercè intenta consolar en Robert, però ell necessita passar el dol tot sol, i ella es va mentalitzant que la relació està estancada. I la cosa empitjora quan ell accepta anar a passar uns quants dies a casa de la seva cunyada Rosalia. Les obres de Can Sureda comencen a donar problemes. Han sorgit "imprevistos" que requeriran augmentar la inversió. La Maria s'enfronta amb l'Emili i explica la situació a en Melcior. Mala idea. La Rebeca és conscient dels seus errors i parla amb la seva cap per explicar-li que manté una relació amb algú relacionat amb el cas: en Sergi.

 • La Riera - capítol 1483
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1483

  Avui és l'enterrament de l'Úrsula. En Robert demana a la Mercè que l'acompanyi. El problema és que, al cementiri, hi coincidirà amb la Patrícia. L'Emili és a prop de la desesperació perquè veu que està perdent en Bruno i està gelosíssim de la Candela. Els nois, per cert, discuteixen violentament, en públic, perquè ella insisteix a dir-li que ha d'engegar el constructor. La Mireia necessita saber que en Pasqual, que li ha confessat que és el pare de la criatura que espera la Susi, li ha explicat tota la veritat. Anirà a parlar amb la germana d'en Quiroga.

 • La Riera - capítol 1482
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1482

  La Susi explica a en Quiroga que en Pasqual és el pare de la criatura i també que la va fer caure per les escales del celler. El policia se'n va a buscar-lo i li diu de tot davant de la Mireia. La Menchu i la Lídia ordenen a en Lluís que faci de transportista d'un carregament de droga. El Lluís li diu a l'Ània que s'està plantejant anar a la policia i explicar-ho tot. En Sergi va a veure la Joana per mirar d'esbrinar fins a quin punt pot estar implicada en la mort d'en Claudi. La Rebeca se n'assabenta i s'adona que la investigació se li escapa de les mans.

 • La Riera - capítol 1481
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1481

  Després de la mort de l'Úrsula, la Mercè mira de fer costat a un Robert, força afectat, tant per la pèrdua de la seva dona, com pel distanciament amb una Patrícia que no li perdona el que ha fet. En Pasqual està fet un mar de dubtes davant la pressió de la Susi. No sap què ha de fer i acaba perdent els papers. La relació entre la Tilda i la Griselda està tocada per culpa de la infidelitat de la cuinera. En mala hora va prendre una decisió equivocada.

 • La Riera - capítol 1480
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1480

  En Robert ha decidit desconnectar l'Úrsula. Ara només confia que la Patrícia es presenti a l'hospital per acomiadar-se de la seva mare. La Maribel, desbordada per la feina, respira quan veu arribar en Lluís, però aquest li explica la seva trista realitat. La xef anirà a parlar amb la Mercè. En Bruno, que s'ofega amb l'Emili, li posa una excusa per no quedar amb ell i sortir amb la Candela, però el constructor els veu. Torna a aparèixer la dona amb qui es va embolicar la Tilda. Ella se la treu del damunt, però la Griselda no és tonta.

 • La Riera - capítol 1479
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1479

  La Maribel descobreix que en Manolo ha cobrat per l'acte solidari. En Quiroga ha estat investigant el representant i ha descobert que estafa la Maribel des de fa temps. I la noia no és l'única víctima. En Sergi, ansiós per saber què li amaga la Rebeca, furga en les seves coses i llegeix, d'amagat, la seva llibreta de notes. Ella, esclar, ho acabarà sabent. La Maria s'assabenta que la Muriel ha parlat amb la Rebeca sobre la Joana i no li fa cap mena de gràcia. I la Mercè és conscient que si en Lluís acaba a la presó, els seus fills patiran de debò.

 • La Riera - capítol 1478
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1478

  Les pressions són massa fortes i en Lluís està a punt de lliurar-se a la policia. Només l'Ània li fa costat, però no n'hi ha prou. En Robert es planteja mantenir la seva dona connectada al respirador artificial fins que la Patrícia entri en raó, però la Mercè li fa veure que no és una bona idea. La Nora es troba amb la seva antiga professora de les classes de prepart, i fa un tracte amb ella d'amagat de l'Alfred. La Rita està al cas de la difícil situació a casa de la parella.

 • La Riera - capítol 1477
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1477

  L'Emili continua fent plans de futur amb en Bruno, però sense tenir en compte si el noi hi està d'acord o no. Avui, mentre la Candela recomana a en Bruno que talli la relació, l'Emili el presenta al seu fill Iñaki. La Bibiana s'adona que l'Àxel es posa exageradament nerviós quan surt el tema de la seva infància. Comença a estar amoïnada per aquesta actitud. La Muriel, en contra de l'opinió d'en Quiroga i de la Maria, està decidida a explicar a la Rebeca el que sap de la Joana. En Pasqual pressiona la Susi perquè avorti i ella se n'està afartant.

 • La Riera - capítol 1476
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1476

  La Lídia ha fet venir en Lluís fins al lloc on ella i la Menchu tenen l'Ània. La noia ho ha passat molt malament. En Lluís està més vulnerable que mai. Anirà a veure la Mercè. L'Úrsula té mort cerebral. En Robert i la Patrícia s'enfronten de manera diferent a la nova situació. La Maribel, que va cansadíssima havent de combinar la cuina amb la direcció de la fonda, rep una proposta d'en Manolo per participar en un acte solidari. La Gisela ha vingut de visita, i de seguida s'adona que l'Alfred no tracta gens bé la Nora.

 • La Riera - capítol 1475
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1475

  La Menchu i la Lídia estan disposades a arribar fins on sigui per trobar en Lluís. L'Ània, que ha tornat a parlar amb ell, és la seva millor carta. La Lídia aconsegueix entabanar-la. La Muriel i la Maria no saben si han de parlar de la Joana amb la policia. De moment. La Muriel es trobarà amb ella. Sembla que en Robert, malgrat la pressió que exerceix la Patrícia, ja ha pres una decisió sobre la seva futura vida, però a l'hospital hi torna a haver novetats al voltant de l'Úrsula.

Anar al contingut