TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 1504
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1504

  En Lluís està segur que ha arribat a un punt sense retorn i es proposa confessar-ho tot a la Mercè i lliurar-se a la policia, però sempre hi ha sorpreses. A la Maria se li ha posat molt malament que l'Àxel rebés una pallissa per culpa d'en Raül, i voldria recuperar la relació amb el seu fill. En Marçal s'està desvivint per la Susi i la seva criatura. Ella es deixa fer. Tots dos neguen que estiguin embolicats, però a tothom els costa creure'ls.

 • La Riera - capítol 1503
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1503

  Avui és el dia de la festa de la Mercè i l'Emili. Abans, en Lluís, que està força gelós i enfadat amb l'Ània, ha de fer una nova entrega de la droga de la Lídia i la Menchu. Les coses se li torcen de mala manera i acaba tenint un accident amb la furgoneta de Can Riera carregada fins dalt. L'Emili es fa el fatxenda amb un regal caríssim, però no comptava amb el fet que en Robert no està disposat a rendir-se. I, naturalment, pren mesures.

 • La Riera - capítol 1502
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1502

  En David continua fent la guitza i ja comença a fer mal a la relació Lluís-Ània. El vident amenaça en Bruno, que es veu obligat a demanar ajuda. La Griselda constata que l'Iñaki no ha parlat amb la Fina de l'hepatitis B, i es desfoga amb la Tilda, que acabarà posant cara a la parella de què li parla la seva nòvia. Mentre la Bibiana està espantada per si l'Àxel es fa enrere de la coartada, en Raül no pot més i va a veure la família del nen que va matar el cuiner fa anys. L'Imma explica que segueix enfrontada amb en Jan i l'Àxel ho sent. Vol fer alguna cosa.

 • La Riera - capítol 1501
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1501

  La Lídia insisteix a la Menchu perquè l'acompanyi a un dinar amb els patrons de la Fundació Consol Faus. Però la Menchu no és d'aquest cercle i la Lídia se sentirà incòmoda per primer cop al costat de la seva amiga. En Robert no està disposat a renunciar a la Mercè i es presenta davant d'ella. L'Emili els veu. La Gala, desesperada, contacta amb una vident perquè l'ajudi a localitzar la Candela. La indignació d'en Bruno farà que es posi en evidència.

 • La Riera - capítol 1500
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1500

  Un desafortunat tiroteig acaba propiciant un sopar de parelles: en Sergi, la Rebeca, la Maribel i en Quiroga. És un sopar ple de complicitats on, tot recordant el passat, es prenen importants decisions de futur. Potser ha arribat el moment de posar punt i final a la història d'en Sergi i la Maribel...

 • La Riera - capítol 1499
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1499

  La Maria ha perdut la confiança del partit i dels seus aliats a l'Ajuntament per culpa del reportatge sobre l'Àxel. La situació del noi és insostenible. Té tothom en contra. La Bibiana també li planta cara, però serà ella qui s'endurà un bon disgust. L'Emili proposa a la Mercè celebrar una festa perquè es coneguin les famílies i les amistats respectives. Ella en parla amb les seves amigues, que s'ho agafen cadascuna a la seva manera. En Lluís porta molt malament haver de treballar a les ordres d'en Joaquim i en parla amb en Sergi, que el posa a lloc. En Bruno i la Maria també sabran que hi ha casament a la vista.

 • La Riera - capítol 1498
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1498

  La Mercè explica a en Lluís i en Sergi que es casarà amb l'Emili. Veurem les reaccions oposades dels fills, esclar. L'Emili salda els deutes de la Mercè, però també comença a fer "propostes" per a Can Riera. Els pares de la Candela han rebut les instruccions per entregar els diners del rescat. En Bruno està desesperat. En Robert, molt tocat per la decisió de la Mercè, s'emborratxa i munta un espectacle al bar de la Universitat. Un company seu truca a la Patrícia perquè vagi a buscar-lo.

 • La Riera - capítol 1497
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1497

  L'Emili té por que la publicació del reportatge sobre ell i en Claudi faci que la Mercè es tiri enrere. Ella, a més, rep una visita d'en Robert, que encara la col·loca en una situació més complicada. Es fa públic el passat de l'Àxel. Hi ha posicionaments per a tots els gustos. En Quiroga s'amoïna ara per la Susi, però ella continua força enfadada. I la Tere pateix per en Marçal que es desviu per la noia.

 • La Riera - capítol 1496
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1496

  L'Alfons i la Gala reben una trucada. Els demanen dos-cents mil euros a canvi d'alliberar la Candela. La Maribel està il·lusionada amb la possibilitat que la noia sigui viva, però en Bruno no sap què pensar. La Muriel descobreix que la Maria la va enganyar i es proposa donar llum verda al reportatge sobre en Claudi i l'Emili. Això desfermarà la caixa dels trons. En Jan, el fill de l'Imma, n'ha fet ara una de grossa. La pastissera s'adona que va fer mal fet de no donar importància a les paraules de la mare d'en Manu.

 • La Riera - capítol 1495
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1495

  El David que va trucar a l'Ània el dia del casament és el seu ex. Avui sabrem què queda entre tots dos. En Lluís es posarà gelós. Els dos germans que van tenir l'Omar segrestat es posen en contacte amb la Lídia. Volen més diners. La Menchu no deixarà sola la seva amiga. L'Emili continua intentant convèncer la Mercè perquè es casi amb ell. De fet, per a ella seria un bon "negoci". I, per a ell, seria una excel·lent operació d'imatge.

 • La Riera - capítol 1494
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1494

  La Menchu es troba amb l'home que es va lligar la setmana passada i descobreix una cosa que no li fa cap mena de gràcia. En Bruno serà conscient de fins a quin punt el té agafat l'Emili. El constructor li farà una sorpresa monumental a la Mercè. La Neus n'està ben farta, d'en Sebastià i de la vida que ha hagut d'aguantar al costat seu. I l'Àxel és conscient que la seva presència ha fet capgirar la vida de tothom a qui s'ha acostat.

 • La Riera - capítol 1493
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1493

  L'Emili troba un comprador molt bo per a la casa de la Mercè. La dona veu en ell un bon amic que es preocupa per ella, però avui, en Bruno tastarà la seva cara més fosca. La premsa sensacionalista i les xarxes socials engeguen el ventilador i els pares de la Candela apunten en una direcció: la d'en Bruno. En Marçal, assabentat dels problemes de la Susi, li proposa que s'instal·li a casa seva. Falta saber com s'ho agafarà la Tere.

 • La Riera - capítol 1492
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1492

  En Lluís està agraïdíssim a l'Ània per l'immens favor que li va fer ahir. La parella decideix casar-se, tot i que ell no té ni testimoni. Però l'Ània és una dona amb molts recursos... i alguns secrets. La Susi i en Quiroga arriben a un punt sense retorn. El policia no vol saber res de la criatura. Avui sabrem per què és tan bel·ligerant en Raül amb l'Àxel. I a l'Ajuntament, a en Ruyra li cou l'acord de la Maria amb l'Avellaneda. L'alcaldessa es va quedant sola.

 • La Riera - capítol 1491
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1491

  En Lluís ha de fer una altra entrega per a la Lídia i la Menchu, però han d'operar el seu fill d'apendicitis. Truca a la Lídia, però ella li diu que no és el seu problema. Tindrem una sorpresa. La Lídia està decidida a recuperar el seu rol social, ara que s'ha acabat el malson. En Sebastià es vol jubilar i es ven l'empresa. El problema és que no sap a qui l'ha venut. La Neus no li perdona que continuï al costat de l'Àxel. La mare d'un company d'en Jan diu a l'Imma que el seu fill i altres nanos fan "bullying" al seu fill Manu. L'Imma no s'ho creu. L'Emili no es treu del cap en Bruno.

 • La Riera - capítol 1490
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1490

  Avui han de jutjar la Lídia pels seus delictes econòmics. No vol tornar a la presó de cap manera. La Menchu li dona suport, però està en mans dels jutges. La Maribel se sent culpable de la desaparició de la Candela. Comencen a córrer rumors, però també veritats no gaire agradables. La Mercè confia que l'Emili inverteixi en l'hotel, però l'Iñaki aconsella a son pare que no ho faci. La dona de l'Iñaki veu el seu home parlant amb la Griselda i dedueix que és una de les seves amants, però no és això.

Anar al contingut