TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 1519
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1519

  Després del que li va explicar la Maribel, la Mercè està distant amb l'Emili. Ell es pensa que és per culpa d'en Robert i passa a l'acció. De seguida troba una víctima propiciatòria. L'estat d'ànim de la Susi va variant en funció de les notícies que li van donant sobre la salut de la seva filla. Ha tornat en Pasqual amb la intenció de recuperar la Mireia. I en Sergi s'obsessiona ara amb l'Ània, la seva nova sospitosa d'assassinat.

 • La Riera - capítol 1518
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1518

  A la Maribel li costa molt callar tot el que sap. I l'Emili encara la tensa més quan l'obliga a presentar un tast de la nova carta en vint-i-quatre hores. La Maria surt perjudicada per un article que publica la Muriel. L'Emili i l'Albert Flaquer l'aparten del projecte del centre de dia per a persones amb discapacitat. La Rosalia, enamorada, vol aprofitar el delicat moment pel qual està passant en Robert. L'Àgata, que té una enganxada amb la Mercè per l'Ernest, explica a l'Àxel com està la seva relació amb ell...

 • La Riera - capítol 1517
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1517

  A la Susi li han fet una cesària. La nena, que només té vint-i-vuit setmanes, és a la incubadora i la seva vida corre perill. Tothom està força amoïnat per les dues. Ha tornat l'Àgata. Ha vingut a conèixer el seu germà. De passada, intentarà arreglar les coses entre els seus pares. En Sergi s'assabenta que la policia va darrere de l'Ània i s'enfronta al seu germà Lluís, ara company de feina seu, també.

 • La Riera - capítol 1516
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1516

  La Lídia amaga a la Menchu que té una cita amb l'Omar. Evidentment, s'endurà una sorpresa majúscula. La Tilda té claríssim que l'Alfred està fent amb la Nora el mateix que va fer amb ella quan va néixer en Cesc. La Susi està de vint-i-vuit setmanes, però les coses es compliquen i haurà d'anar a Urgències. L'Iñaki acaba explicant a la seva germana que l'Emili estava embolicat amb en Bruno. La noia entén que el seu matrimoni és una farsa.

 • La Riera - capítol 1515
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1515

  La Menchu, que es compadeix de la Rita en veure-la patir per l'Omar, fa veure que està encantada amb el pis que li ha regalat la Lídia. Ella rep una rosa i dona per fet que es tracta d'un detall d'en Kilian, el seu amant. La Nora torna a treballar abans d'hora i l'Alfred continua fent coses estranyes que, per ara, ella mira d'amagar i pair. En Bruno fa un pas endavant i explica a l'advocat els draps bruts de l'Emili, però la Maribel no en té prou.

 • La Riera - capítol 1514
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1514

  L'Emili aguanta la mentida, però avui es trasllada a casa de la Mercè i en va prenent possessió. Se suposa que aquesta nit consumaran el matrimoni. Mentre la família de la Candela se'n torna als Estats Units, la policia interroga l'Ània. L'aparició de la pistola la converteix en sospitosa. Surt tot a la llum i en Lluís està rabiós amb en David. La Maribel no pot suportar la inacció d'en Quiroga i se'n torna a la presó per parlar amb en Bruno.

 • La Riera - capítol 1513
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1513

  És el dia del casament menys romàntic que es pugui imaginar. En Sergi, tocat per les paraules d'ahir d'en Robert, intentarà que la seva mare es faci enrere. La Maribel necessita parlar amb en Bruno i el va a veure a la presó. El noi es desmunta i li explica tota la veritat. La cerimònia està a punt de començar. Els nuvis estan preparats i els convidats, al seu lloc. El jutge pren la paraula...

 • La Riera - capítol 1512
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1512

  En Quiroga diu a la Maribel que voldria que la Susi tornés a casa, i a la Maribel li sembla perfecte. Parlarà amb la seva germana. En Robert no està disposat a rendir-se i busca el suport d'en Sergi perquè faci canviar de parer a la Mercè. L'Emili i la Maria necessiten netejar les seves respectives imatges i pacten una estratègia conjunta. A la Muriel no li fa cap gràcia. I l'Alfred continua fent creure a la Nora que és una mala mare i l'obliga a prendre una decisió bastant poc lògica.

 • La Riera - capítol 1511
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1511

  Avui sabrem més coses de la pistola que duia l'Ània el dia que va cobrir en Lluís, i va transportar la droga de la Lídia i la Menchu. La Susi ha trobat pis. Se n'anirà aviat de casa d'en Marçal. La Tilda porta molt malament la separació de la Griselda. La metgessa sembla molt segura de la decisió que ha pres. La Maria voldria que l'Àxel i la Bibiana es reconciliessin, però és difícil, i ell està a punt d'acceptar l'oferta per ser el xef de la casa rural de la Marta.

 • La Riera - capítol 1510
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1510

  La Lídia torna a ser una gran empresària i, a més, té un amant nou. La Menchu li fa més nosa que servei, així que li fa una proposta que no li agradarà gens. I al Centre Social, malgrat la bona feina que fa, la Rita desconfia d'ella perquè és amiga de la Lídia. L'Emili, malgrat que té controlat el tema de la Candela, es veu obligat a renunciar a algunes coses perquè se li han acabat els asos que tenia guardats. L'Àxel és conscient que, si es queda al poble, tindrà molta gent en contra, així que busca alternatives. I en Quiroga va a la presó a veure en Bruno.

 • La Riera - capítol 1509
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1509

  La Mercè i en Robert han passat la nit plegats. Ara cal veure com gestionen la nova situació. La Susi no es pot creure que en Bruno hagi mort la Candela, però la Maribel està rabiosa perquè les proves contra el noi són concloents. L'Emili ha fet molt bé la seva feina. El pare d'en Bruno demana ajuda a l'Albert Flaquer perquè el seu fill tingui una bona defensa. I en Marçal i la Susi no saben gaire bé com s'han de comportar després del trencament. El noi s'enfronta amb la seva mare per haver interferit en la relació.

 • La Riera - capítol 1508
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1508

  Borratxo, drogat, rabiós i amb un ganivet a les mans, en Bruno es presenta al pis de l'Emili, disposat a matar-lo. El constructor és conscient de fins a quin punt el noi l'odia. El drama està servit. La Mercè, apàtica, no es veu amb cor ni de triar el vestit de núvia. És evident que no s'ha tret del cap en Robert. I pateix. En Marçal està fent de pare del fill de la Susi d'una manera tan descarada, que la noia comença a plantejar-se el que li va dir la Tere.

 • La Riera - capítol 1507
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1507

  L'Àxel guarda distàncies amb la Maria, la Bibiana i en Gustau. No vol molestar. La Maria es vol acostar al noi, però ara és ell qui la rebutja. A la Maria, que al seu torn és incapaç de perdonar en Raül, només se li acut un recurs per recuperar el seu fill. En Bruno ha arribat al límit i està decidit a fer un disbarat. Un dels grossos. La Griselda i la Tilda han tornat. Les coses estan millorant força entre les dues, però la Tilda, a qui l'Iñaki li fa força fàstic, comet una imprudència innecessària. La Rita es veu obligada a acceptar que la Menchu treballi amb ella al Centre. I potser no acabarà sent tan mala idea.

 • La Riera - capítol 1506
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1506

  En Robert no es resigna a perdre la Mercè i torna a visitar-la. L'Emili se n'assabenta i es posa rabiós. La Lídia, que vol que la Menchu i ella s'allunyin del negoci de les drogues, busca una curiosa ocupació a la seva amiga. En Marçal i la Susi han decidit tirar endavant la relació, però en secret. I la Tere continua patint pel seu fill. A la cuina tothom es posiciona a favor que l'Àxel es quedi a Can Riera. La més bel·ligerant era l'Imma, però la pallissa que va rebre el cuiner podria estovar-la.

 • La Riera - capítol 1505
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1505

  En Bruno no pot més, tot el que sent sobre el cas de la Candela el fa posar paranoic. Necessita confessar-se amb algú. I avui ho farà. La Lídia es presenta davant de la Mercè per exigir els diners que, segons ella, li deu en Lluís. A mitja discussió es presenta l'Emili i el debat entra en una nova dimensió. La Tilda i la Griselda se'n van d'escapada romàntica amb la intenció de recuperar la màgia en la seva relació. En Lluís i la Mercè han pactat un motiu "oficial" pel qual ell deixa la fonda.

Anar al contingut