TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 18
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 18

  La Txell ens ensenya com és: alliberada del tot. El mossèn aconsella a la Mercè que visqui la vida sense mirar enrere, però ella no pot i fa el que no hauria de fer. L'Ona en fa una altra, només per molestar la Lídia. La cuina d'en Sergi fa posar nerviós en Mauri. Però en Nil fa posar nerviós tothom.

 • La Riera - capítol 17
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 17

  No hi ha manera de posar a ratlla en Nil. La rivalitat Mauri-Sergi es manté ben viva. L'Anna està decidida a esbrinar què va moure l'Àngel a treure's la vida i en Claudi pren una decisió que no entusiasma la Lídia. L'Ernest i en Jordi, es veu a venir, seran rivals. Sabrem el resultat de la inversió que va fer en Lluís.

 • La Riera - capítol 16
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 16

  La notícia de la mort de l'Àngel afecta en Claudi i la Lídia, però d'una manera una mica estranya. L'Anna creu que tot plegat ha de tenir relació amb el xantatge de què li va parlar el seu home i en Claudi ha d'improvisar. Sembla que les coses milloren per a en Sergi a la cuina. L'Ernest intenta fer-se el modern amb la Sònia i en Jordi.

 • La Riera - capítol 15
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 15

  L'Ernest no vol que el seu germà Sergi se'n vagi i decideix parlar amb en Mauri. En Lluís vol fer-se perdonar per la Irene i en Joan li dóna una idea. En Nil claudica i tornarà a treballar a la cuina. L'esperen amb ganes. En Mauri contacta amb dones per Internet. La Txell surt a celebrar que té feina. I l'Àngel és incapaç de suportar més la pressió. Necessita alliberar-se. I ho fa.

 • La Riera - capítol 14
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 14

  La Mercè ja s'ha decidit. A garrotades, això sí. Hi haurà canvis i l'Ernest serà el gran perjudicat. Però ella tampoc aguanta la pressió... En Lluís aprofita que la Irene no hi és per muntar una festa al pis amb en Joan i dues noies, però... Es busca cambrera per a la sala i la filla d'en Mauri s'ofereix per a la feina. Sembla que en Mauri ha acabat amb la paciència d'en Sergi.

 • La Riera - capítol 13
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 13

  Era qüestió de temps que l'Ernest descobrís que la Sònia té nòvio... En Lluís inverteix amb en Raimon i la Montse. Ningú es creu que li pugui anar bé. La Mercè pren consciència que les coses no van bé, a la fonda. Decideix intervenir-hi i l'Ernest torna a rebre. La Irene se'n va uns quants dies i deixa sol en Lluís...

 • La Riera - capítol 12
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 12

  En Claudi creu que hi ha d'haver canvis a la fonda. L'Ernest no hi està d'acord. La Mercè decidirà. En Nil torna a enganyar en Claudi. Bé, a intentar-ho. La Mercè només es troba a gust amb mossèn Esteve. En Lluís coneix en Raimon i veu la possibilitat de fer negocis.

 • La Riera - capítol 11
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 11

  Els germans convencen la Mercè perquè vagi al metge. Però que ella els faci cas... Els Flaquer van a dinar amb la Mercè, però estan barallats per culpa d'en Joan. Es produeix una situació ridícula i la Mercè l'aprofita per fer una passa enrere. L'Àngel no pot més. Necessita explicar a la seva dona el que li passa. I en Claudi és implacable. A la cuina esperen la presentació de la nova carta. En Sergi confia que s'hi inclogui un dels seus plats.

 • La Riera - capítol 10
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 10

  En Sergi entén que ha de demanar al seu pare que marxi de Sant Climent. Inspecció de Sanitat a la cuina. Tot surt malament. L'Àngel fa un intent desesperat per deslliurar-se de la pressió d'en Claudi, però comet un error que fa posar rabiós el gran dels Guitart.

 • La Riera - capítol 9
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 9

  L'Ernest i la Pilar avancen de pressa, però l'actitud d'ella a la feina és discutible. La Mercè no està tan centrada com sembla. En Sergi s'adona que la seva mare no menja. En Lluís, derrotat, ha de tornar al bar. Al seu voltant, tothom té èxit. Ell va a plorar-li a la mare... L'Ona hi torna. Una altra mala jugada al seu germà.

 • La Riera - capítol 8
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 8

  L'Ernest s'interessa per una cambrera nova de la fonda. La Maribel desapareix misteriosament de la cuina i tothom té por de la reacció d'en Mauri... L'Ignasi i en Claudi parlen de la conveniència de donar o no donar diners a en Lluís. En Claudi es fa càrrec de la situació. Vol que el seu germà torni al bar.

 • La Riera - capítol 7
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 7

  La Mercè i l'Ignasi es reuneixen amb el gestor per repartir-se els béns. L'Ignasi demana implicació a en Claudi, cosa que disgusta l'Ernest. Problemes a la cuina per una avaria a la càmera, amb enfrontament Mauri-Sergi inclòs. En Joan dóna idees a en Lluís per aconseguir diners fàcils.

 • La Riera - capítol 6
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 6

  Primer dia d'en Nil a la cuina. Ho suportarà? La Mercè vol demostrar que ara sí que dóna per acabat el seu matrimoni. L'Àngel diu a en Claudi que no pot continuar. En Claudi no és dels que es rendeixen. A en Lluís i la Irene els agraden els jocs de rol sexuals.

 • La Riera - capítol 5
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 5

  La Mercè està disposada a tot per tal de recuperar el seu marit. Problemes per a en Lluís. El iot, la seva situació al negoci... Avui serà un mal dia per a ell. L'antipatia de la Maribel cap a en Sergi té una explicació. Fa temps que en Nil pren el pèl a en Claudi. I en Claudi no és cap ximple...

 • La Riera - capítol 4
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 4

  A l'Ernest li toca el rebre amb la marxa del pare. Avui, a més, sabrem coses de la seva relació amb la Sònia, la seva ex. Coses que no sap ni ell. Augmenta la pressió d'en Claudi sobre l'Àngel. Mossèn Esteve parlarà amb l'Ignasi per fer un favor a la Mercè. En Joan Flaquer i en Lluís Guitart, un bon parell d'arracades...