TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 33
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 33

  Els recursos d'en Lluís són limitats. Això sí: es veu que el piano de casa és seu, segons diu. La Maribel està decidida a lluitar per en Sergi, però no en sap gaire... La Mercè continua portant la cuina amb mà de ferro... i comencen els mals humors. En Lluís xerra més del compte i l'Ernest sabrà que la Sònia i en Claudi estaven junts ahir al vespre...

 • La Riera - capítol 32
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 32

  Dia de pluja. L'Ona s'endú l'Ariadna a una festa i les han d'anar a buscar. Hi van la Sònia i en Claudi, però la riera baixa plena i queden aïllats... o no del tot. La Valeria explica a la Maribel que es va embolicar amb en Sergi. Mal assumpte. Fins i tot en Daniel s'adona del problema. En Lluís necessita reunir molts diners per al negoci d'en Raimon i per pagar la seva ex.

 • La Riera - capítol 31
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 31

  L'ex d'en Lluís, la Carol, el pressiona perquè li pagui els endarreriments de la pensió de la filla. Ell se'n va a veure en Raimon i la Montse. Realment, la Mercè sap portar la cuina com ningú. Però potser és massa estricta. L'Ariadna i l'Ona s'entenen bé. En Daniel continua amenaçant en Nil. Avui es tornen a trobar.

 • La Riera - capítol 30
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 30

  Amb el forn espatllat i l'estrès d'en Sergi, la Mercè decideix que s'ha de posar al capdavant de la cuina. A més, ja no aguanta més estar enfadada amb mossèn Esteve. En Lluís no aguanta més. Necessita sincerar-se amb la Irene i explicar-li la seva infidelitat. S'hi vol reconciliar. El procés és bastant pintoresc.

 • La Riera - capítol 29
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 29

  Efectivament, la Txell i en Garrido tenen un conflicte. L'Ona torna a manifestar el seu odi cap a la Lídia, però la Lídia no és tonta. L'Ernest es va carregant i carregant... i ho paga en Nil, que, després del que va passar el dia abans, encara es posa gallet. El germà de la Maribel ve a la cuina "a fer justícia". La Valèria acaba convencent en Sergi perquè clavi els quatre crits, però el resultat... és curiós.

 • La Riera - capítol 28
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 28

  En Claudi fa propostes: una a la Txell, que pot engegar a rodar la relació amb en Garrido; una altra a la família, però deixant-ne l'Ernest al marge... En Nil en fa una de ben grossa. Una que posa en perill la vida d'algú a la cuina...

 • La Riera - capítol 27
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 27

  La Mercè s'adona que el mossèn està distant. Encara no li ha perdonat el numeret del dia que anava beguda. Un nou joc de rol sexual fa que en Lluís descobreixi una infidelitat de la Irene. I això el deixa tocat... La baixa d'en Mauri comporta un ascens temporal d'en Sergi, però... està preparat? Tothom el vol convèncer que el millor és clavar quatre crits, però ell no vol fer com en Mauri.

 • La Riera - capítol 26
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 26

  En Mauri torna a la feina sense estar recuperat i passa el que ha de passar. En Claudi no vol perdre temps amb el tema de la Pineda, però la Sònia encara està força enfadada amb ell. Ha de fer alguna cosa... Arriben notícies del restaurant de Madrid i hi ha reaccions molt diferents. La Txell continua ajudant en Garrido.

 • La Riera - capítol 25
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 25

  Dinar familiar a casa de la Mercè. Tota la família reunida. La mare ha de reaccionar. En Claudi es vol fer perdonar per la Lídia, però la va fer massa grossa. En Nil se sincera amb l'Ernest. El seu problema és de models.

 • La Riera - capítol 24
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 24

  L'Anna es presenta davant d'en Claudi amb la pistola. En Lluís vol tornar a invertir amb en Raimon i la Montse. Partida de pòquer a la fonda. En Mauri contra en Sergi. L'endemà, en Mauri es posa malalt i l'han de substituir...

 • La Riera - capítol 23
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 23

  La Mercè no permet que els fills l'ajudin. En Sergi té una petita derrota a la cuina. En Mauri se n'aprofita. En Claudi s'adona que necessita ajuda amb el Nil. La Sònia té un detall poc hàbil amb l'Ernest, que ja està prou cremat.

 • La Riera - capítol 22
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 22

  La Lídia demana explicacions al seu marit. En Nil es fa insuportable a la cuina de la fonda. Guerra total entre l'Anna i en Claudi. L'Ernest sabrà que la Sònia vol viure amb en Jordi. La Txell i en Garrido progressen. Ell aspira a treballar a la fonda i ella promet ajudar-lo.

 • La Riera - capítol 21
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 21

  La Txell coneix en Garrido, el proveïdor de vins, i s'agraden de seguida. L'Anna vol venjar-se d'en Claudi. I creu que sap com. La Mercè comença a beure i munta un numeret davant dels amics.

 • La Riera - capítol 20
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 20

  La Lídia torna a casa amb el nen, però en Claudi vol repetir amb l'Anna. Mig atabalat, cometrà un error que obrirà els ulls a la dona. L'Ona no afluixa gens i l'hauran de compensar per la "pèrdua" de l'ós. Mal dia per a l'Ernest. Tot li surt malament. La Mercè i en Mauri tenen una conversa de germans... mullada amb licor.

 • La Riera - capítol 19
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 19

  L'Ona es baralla amb la Lídia i la dona d'en Claudi es posa de part. A casa, queden en Claudi i l'Anna. Sols... La Mercè torna de Madrid convençuda que els fills li havien amagat la situació de l'Ignasi. En Pitu queda com un covard a l'hora de reivindicar un augment de sou. La desídia d'en Nil aconsegueix treure de polleguera la Maribel. Avui farà un disbarat.