TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 48
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 48

  La rivalitat Jordi-Ernest puja de to. Molt. En Sergi, tot i la sorpresa, es dedica a ensenyar a cuinar a en Mauri. En Mauri s'anima massa de pressa. En Mauri vol reconciliar la Txell i en Marc, però ell amaga una cosa i comet l'error d'explicar-la a la noia. La Mercè no entén que l'Esteve estigui més afectat per la mort d'un feligrès que per la de la seva pròpia germana.

 • La Riera - capítol 47
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 47

  Un dinar de cuiners a la fonda. En Mauri hi participa. Demanen el menú gurmet... La Txell i en Marc tenen seriosos problemes per culpa del caràcter de tots dos. En Mauri hi ha d'intervenir. En Claudi comença a collar l'Estel, però no se'n surt. Ha de fer alguna cosa més. El detectiu que treballa per a ell li dóna un argument... La Mireia es troba el seu germà Joan dormint a la platja. Males notícies per al mossèn.

 • La Riera - capítol 46
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 46

  La nova vida d'en Nil. En Claudi creu que aguantarà poc. En Lluís culpa tothom de la seva situació, quan l'únic responsable és ell. Avui s'enganxa de mala manera amb en Joan. L'Ernest cau a la trampa de rivalitzar amb en Jordi, però la Sònia els ha de parar els peus a tots dos. La Mercè, que està fent un retrat de mossèn Esteve, veu que el seu amic està preocupat.

 • La Riera - capítol 45
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 45

  En Mauri cometrà un error important i les coses fan un tomb a la cuina. En Nil soluciona el problema i es converteix en l'heroi del dia. Això el torna a posicionar a l'hora de triar entre cuina i estudis. En Claudi el collarà molt.

 • La Riera - capítol 44
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 44

  En Lluís ja té els diners, però el preu pagat pot ser excessiu. En Claudi vol fer créixer en Mauri, però avui, el xef s'adonarà de les seves limitacions. La Lídia no en sap prou i demana a en Claudi que sigui ell qui pressioni l'Estel. En Nil s'adona de quin és el problema que li impedeix lligar. En Claudi pressiona. I encara més quan en Marc torna a la feina i hi torna a haver reestructuració de tasques.

 • La Riera - capítol 43
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 43

  La Irene, enganyada del tot, sap com aconseguir diners per ajudar en Lluís. I les pressions d'en Raimon no ajuden gaire. En Nil prospera a la cuina, però no li queda temps per anar de festa. En Claudi vol aprofitar el moment per redreçar el seu "fill". Les diferències socials entre l'Ona i en Daniel són un problema... de vegades.

 • La Riera - capítol 42
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 42

  En Lluís explica una història surrealista a la Irene. La bola creix... L'Ariadna ha d'anar a un concert amb la Mercè. L'Ernest creu que la mare trobarà a faltar l'Ignasi. Una mala ratxa fa que la Lídia comenci a tenir pressa amb el tema de la Pineda. La rivalitat Sergi-Mauri puja més i més de to.

 • La Riera - capítol 41
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 41

  En Lluís està destrossat, però en Joan li dóna una idea per recuperar la Irene. Però... quina idea! Una lesió d'en Marc obliga en Mauri a ascendir en Nil a la cuina. En Mauri continua intentant boicotejar en Sergi i en Claudi hi ha d'intervenir.

 • La Riera - capítol 40
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 40

  La fonda obre, després d'uns quants dies, i assistim a la inauguració de les reformes: novetats, retrobaments, descobriments, malentesos, oblits, gelosies... una mica de tot. Com sempre que es reuneix tota la família. Al marge, en Lluís vol recuperar la seva vida, però comprovarà que ho té francament difícil.

 • La Riera - capítol 39
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 39

  En Claudi i la Lídia enceten una estratègia per mirar d'enredar l'Estel. La mentida d'en Lluís torna a sacsejar el món dels Flaquer. I hi fica el mossèn i la Mercè pel mig. Continua la tibantor entre la Valeria i la Maribel. L'Ernest encara està rabiós amb en Ferran, i en Claudi, sense voler, li dóna una idea per venjar-se.

 • La Riera - capítol 38
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 38

  L'Ernest se'n va a passar la nit amb la Laia i té ocasió de demostrar si té o no prou caràcter. Un problema amb el seu germà Quique farà que la Maribel sigui una mica més transparent per a en Sergi. En Nil descobreix la relació Ona-Daniel i en parla amb en Claudi.

 • La Riera - capítol 37
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 37

  La notícia del proper acomiadament a la cuina mobilitza el personal. I en Nil pot tenir la solució. En Lluís, per salvar la seva pell, va fent la pilota més grossa. Més mentides i més gent involucrada. En Sergi, la Maribel i la Valeria treballen junts. Mal assumpte.

 • La Riera - capítol 36
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 36

  En Claudi ha fet números i s'ha de fer reducció de personal. L'Ernest té una proposta alternativa. En Lluís inverteix els diners i té un pla "infal·lible" perquè la Irene no sàpiga res. La Lídia declara la guerra a l'ajuntament i l'Estel busca l'ajuda d'en Claudi.

 • La Riera - capítol 35
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 35

  La Valeria, que va avançant amb en Sergi, entén què li passa a la Maribel, que està força desagradable, i vol parlar-ne, però la Maribel pot arribar a fer por, de vegades. En Lluís i la Irene organitzen una cita a cegues per a l'Ernest, que encara està mig histèric pel que sospita i no pot confirmar. En Mauri torna a treballar i tothom respira. En Lluís aconsegueix diners, però de la manera més menyspreable que hi pot haver...

 • La Riera - capítol 34
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 34

  En Daniel no ha acabat amb en Nil, però apareix l'Ona pel mig i ens endurem una bona sorpresa. En Sergi diu a la mare que és massa estricta a la feina i la Mercè decideix convidar tota la colla a fer una copa. No li fa gràcia a ningú. Per postres, en Marc planta cara a la mestressa... La nova regidora d'Urbanisme cita la Lídia per fer-li una proposta. Ella i en Claudi decideixen aprofitar el moment per atacar el tema de la Pineda, però no surt gaire bé.