La recerca sobre el càncer amb realitat augmentada

En què treballa actualment la recerca oncològica? El meteoròleg Eloi Cordomí, acompanyat pel robot social Pepper, ens ho ha explicat en un entorn virtual, amb imatges, gràfics i objectes reproduïts en 3D amb la tècnica de la realitat augmentada i la participació de nombrosos metges i investigadors.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
La Marató de TV3

Un gran magatzem de dades que té moltes respostes del càncer

Entrevista a Jordi Conesa. La curació del càncer no es coneix però alguns experts diuen que es podrà desxifrar de les dades introduïdes al Big Data. L'anàlisi i processament bioinformàtic permet a l'oncòleg un diagnòstic més precís perquè pot consultar primer la base de dades per comprovar quins tractaments han rebut altres pacients d'arreu del món amb el mateix tipus de càncer i com han reaccionat. El professor d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC, Jordi Conesa, afirma que els programes d'intel·ligència artificial no arribaran a substituir els metges. El nostre robot Pepper sembla que hi està d'acord i pica l'ullet.

Anar al contingut