Accedeix a la versió amb audiodescripció

La llum d'Elna

Accedeix a la versió amb audiodescripció
Contingut per majors de 7 anys

Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió a la X edició.

Elna, Rosselló, 1942. Després de tres anys tornant la dignitat a les mares internades als camps de refugiats i salvant les vides dels seus nadons, la Maternitat d'Elna ha rebut l'ordre de tancament de les autoritats franceses. La seva directora, Elisabeth Eidenbenz, les seves col·laboradores i les mares a qui han ajudat, faran tot el possible per impedir-ho.

Producció: Televisió de Catalunya, Distinto Films, Radio Télévision Suisse, Producciones Cibeles, Radio Televisión Española, Bohemian Films, amb la participació de Canal Sur Radio y Televisión i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 2016
Direcció: Sílvia Quer
Guió: Margarita Melgar
Productores executives TVC: Susanna Jiménez i Cruz Rodríguez
Productora executiva: Miriam Porté
Director fotografia: Sergi Gallardo
Música: Federico Jusid i Lucio Godoy
Intèrprets: Noémie Schmidt (Elisabeth Eidenbenz), Nausicaa Bonnín (Victòria), Natalia de Molina (Carmen), Blanca Romero (Maya), Nora Navas (Aurora), Max Sampietro (Pat), Abril Álvarez (Neus), Albert Fernández (David), Pep Anton Muñoz (Comissari), Pere Ponce (Doctor Hubert), Marie Fontannaz (Raquel), Marie-Christine Friedrich (Friedel), Stéphanie Schneider (Sabine) i Isak Férriz (Ramon).

TEMES:
Som dones
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3