TOTS ELS PROGRAMES

TOTS ELS PROGRAMES

 • Parelles amb diferència d'edat: com us vau conèixer?
  Veure vídeo

  Parelles amb diferència d'edat: com us vau conèixer?

  La diferència d'edat pot ser un problema per als membres d'una parella? En aquest capítol, tres parelles amb edats tan allunyades que pertanyen a generacions diferents expliquen com es van enamorar i com ho viuen. Pep Munné ha trobat en la Carol, 30 anys més jove, la serenitat i l'oportunitat de començar un nou projecte vital amb una filla en comú. La Carol és conscient que la seva filla té un pare gran i en Pep admet que, a vegades, l'han confós amb l'avi de la nena. I quan la dona és més gran, és més complicat? La Montse i en Jordi es porten 21 anys. Quan es va enamorar, la Montse va tenir clar que no volia renunciar a la relació malgrat la diferència d'edat; ell, després del desconcert inicial, es va deixar portar pels seus sentiments, i ara tots dos formen un matrimoni que algú confon amb una mare i el seu fill. L'Emilio i en Josep no han notat mai l'edat que els separa, tot i que es porten 19 anys. En tot cas, sí que ho noten amb comentaris com el de la mare d'en Josep, que pensa que l'Emilio és més per a ella que per al seu fill.

 • Parelles amb diferència d'edat, a "La gent normal"
  Veure vídeo

  Parelles amb diferència d'edat, a "La gent normal"

  La diferència d'edat pot ser un problema per als membres d'una parella? En aquest capítol, tres parelles amb edats tan allunyades que pertanyen a generacions diferents expliquen com es van enamorar i com ho viuen. Pep Munné ha trobat en la Carol, 30 anys més jove, la serenitat i l'oportunitat de començar un nou projecte vital amb una filla en comú. Ella és conscient que la seva filla té un pare gran i el Pep admet que a vegades l'han confós amb l'avi de la nena. I quan la dona és la més gran, és més complicat? La Montse i el Jordi es porten 21 anys. Quan es va enamorar, la Montse va tenir clar que no volia renunciar a la relació malgrat la diferència d'edat; ell, després del desconcert inicial, es va deixar portar pels seus sentiments i ara formen un matrimoni que alguns confonen amb una mare i el seu fill. L'Emilio i el Josep no han notat mai l'edat que els separa tot i portar-se 19 anys; en tot cas, els ho fan veure comentaris com el de la mare del Josep, que pensa que l'Emilio és més per a ella que per al seu fill.

 • Parelles amb diferència d'edat, en què es nota?
  Veure vídeo

  Parelles amb diferència d'edat, en què es nota?

  La diferència d'edat pot ser un problema per als membres d'una parella? En aquest capítol, tres parelles amb edats tan allunyades que pertanyen a generacions diferents expliquen com es van enamorar i com ho viuen. El Pep Munné ha trobat en la Carol, 30 anys més jove, la serenitat i l'oportunitat de començar un nou projecte vital amb una filla en comú. Ella és conscient que la seva filla té un pare gran i el Pep admet que a vegades l'han confós amb l'avi de la nena. I quan la dona és la més gran, és més complicat? La Montse i el Jordi es porten 21 anys. Quan es va enamorar, la Montse va tenir clar que no volia renunciar a la relació malgrat la diferència d'edat; ell, després del desconcert inicial, es va deixar portar pels seus sentiments i ara formen un matrimoni que alguns confonen amb una mare i el seu fill. L'Emilio i el Josep no han notat mai l'edat que els separa tot i portar-se 19 anys, en tot cas els ho fan veure comentaris com el de la mare del Josep que pensa que l'Emilio és més per a ella que per al seu fill.

 • RECORDANT LLUÍS DIUMARÓ?"
  Veure vídeo

  RECORDANT LLUÍS DIUMARÓ?"

  L'any 1990 Lluís Diumaró va perdre la vida en un accident de trànsit quan anava a fer un reportatge sobre la caiguda del mur de Berlín. Diumaró era una cara molt coneguda per als espectadors de TV3 perquè va ser un dels primers presentadors dels telenotícies. Quan va morir, la seva filla Berta tenia 5 anys. En té pocs records, del seu pare, per això, als 20 anys va voler fer un documental sobre qui era Lluís Diumaró.

 • Acceptar que la mare ja no tornarà
  Veure vídeo

  Acceptar que la mare ja no tornarà

  La Carme va perdre la mare quan era una nena. Aquest fet va marcar la seva infantesa i la seva carrera com il.lustradora ja que l'absència de la figura de la mare ha estat molt present en els seus contes. El que més li va costar d'entendre va ser la idea del mai més, d'acceptar que la seva mare ja no tornaria a entrar per la porta de casa.

 • PERDRE ELS PARES EN UN ACCIDENT DE TRÀNSIT
  Veure vídeo

  PERDRE ELS PARES EN UN ACCIDENT DE TRÀNSIT

  La Sílvia i la Carmina comparteixen l'experiència d'haver perdut el pare i la mare alhora en un accident de trànsit. La Sílvia tenia 20 anys i es va haver de fer càrrec de les dues germanes petites i, la Carmina, que també era molt jove, es va quedar a viure amb la seva germana gran. Han refet la seva vida, però no ha passat ni un dia que no es recordin dels seus pares, sobretot en els moments més importants de les seves vides, com el dia que es van casar, quan han estat malaltes o quan han nascut les seves filles. Sempre s'han preguntat com haurien estat les seves mares com a àvies.

 • RECORDANT LLUÍS DIUMARÓ?" PRESENTADOR DE TV3
  Veure vídeo

  RECORDANT LLUÍS DIUMARÓ?" PRESENTADOR DE TV3

  Berta Diumaró tenia 5 anys quan el seu pare, Lluís Diumaró, va morir en un accident de trànsit quan anava a fer un reportatge sobre la caiguda del mur de Berlín. Lluís Diumaró era una cara molt coneguda pels espectadors de TV3, ja que va ser un dels primers presentadors del telenotícies. La seva mort, juntament amb dos companys més de l'equip, va causar un gran impacte. Als 20 anys la Berta va tornar al lloc del fets i en va fer un documental. Volia saber com era el seu pare ja que ella el va poder disfrutar molt pocs anys.

 • L'excampió de motociclisme Joan Garriga explica la seva relació amb les drogues
  Veure vídeo

  L'excampió de motociclisme Joan Garriga explica la seva relació amb les drogues

  Agnès Marquès acompanya l'excampió de motociclisme Joan Garriga a un circuit en el qual torna a pujar dalt d'una moto de competició. Garriga parla sobre com el consum de cocaïna va truncar la seva carrera i de com va passar de tenir-ho tot a quedar-se sol i viure pràcticament en la indigència. Explica la seva relació amb les drogues.

 • Assetjament a l'escola
  Veure vídeo

  Assetjament a l'escola

  Com s'han de tractar els casos d'assetjament a les escoles? L'augment de casos de "bullying" ha fet necessària la creació de protocols, però, són eficients? L'escriptora Lolita Bosch i el fundador de Change.org, Francisco Polo, van ser víctimes de "bullying". Expliquen com els va marcar profundament, la indefensió que van sentir i comparteixen vivències amb Laura Cañas, una jove que encara pateix les seqüeles del fet que cada dia es burlessin d'ella i li diguessin "Betty la fea". El programa es qüestiona quina ha de ser l'actuació dels mestres davant d'aquests casos amb la professora Carme Barceló, que va detectar un cas d'assetjament a l'institut que dirigia i el va abordar d'una manera dràstica i poc ortodoxa. Per entendre quines són les motivacions dels assetjadors el capítol presenta la conversa entre l'Esteban i la Celia, que han fet teràpia per analitzar el seu comportament. L'altra cara de la moneda és el testimoni dels pares de l'Alan, un noi que va ser víctima de "bullying" durant anys, va entrar en una depressió i es va suïcidar. Va ser un cas extrem que va remoure consciències i va posar de manifest la necessitat d'actuar amb contundència davant de l'assetjament escolar.

 • L'assetjament a l'escola, a "La gent normal"
  Veure vídeo

  L'assetjament a l'escola, a "La gent normal"

  Com s'han de tractar els casos d'assetjament a les escoles? L'augment de casos de "bullying" ha fet necessària la creació de protocols, però són eficients? L'escriptora Lolita Bosch i el fundador de Change.org, Francisco Polo, van ser víctimes de "bullying". Expliquen com els va marcar profundament, la indefensió que van sentir i comparteixen vivències amb Laura Cañas, una jove que encara pateix les seqüeles del fet que cada dia es burlessin d'ella i li diguessin "Betty la fea". El programa es qüestiona quina ha de ser l'actuació dels mestres davant d'aquests casos amb la professora Carme Barceló, que va detectar un cas d'assetjament a l'institut que dirigia i el va abordar d'una manera dràstica i poc ortodoxa. Per entendre quines són les motivacions dels assetjadors, el capítol presenta la conversa entre l'Esteban i la Celia, que han fet teràpia per analitzar el seu comportament. L'altra cara de la moneda és el testimoni dels pares de l'Alan, un noi que va ser víctima de "bullying" durant anys, va tenir una depressió i es va suïcidar. Va ser un cas extrem que va remoure consciències i va posar de manifest la necessitat d'actuar amb contundència davant de l'assetjament escolar.

 • Una mestra amb un mètode poc ortodox contra el "bullying"
  Veure vídeo

  Una mestra amb un mètode poc ortodox contra el "bullying"

  El programa es qüestiona quina ha de ser l'actuació dels mestres davant d'aquests casos amb la professora Carme Barceló, que va detectar un cas d'assetjament a l'institut que dirigia i el va abordar d'una manera dràstica i poc ortodoxa.

 • L'Alan va patir "bullying", va entrar en una depressió i es va suïcidar
  Veure vídeo

  L'Alan va patir "bullying", va entrar en una depressió i es va suïcidar

  Coneixem el testimoni dels pares de l'Alan, un noi que va ser víctima de "bullying" durant anys, va entrar en una depressió i es va suïcidar.

 • Em deien "Betty la fea", i jo m'ho creia i ho passava molt malament
  Veure vídeo

  Em deien "Betty la fea", i jo m'ho creia i ho passava molt malament

  Laura Cañas, una jove que encara pateix les seqüeles del fet que cada dia es burlessin d'ella i li diguessin "Betty la fea".

 • Un nen de 10 anys que fa "bullying" és conscient del que fa?
  Veure vídeo

  Un nen de 10 anys que fa "bullying" és conscient del que fa?

  Per entendre quines són les motivacions dels assetjadors, el capítol presenta la conversa entre l'Esteban i la Celia, que han fet teràpia per analitzar el seu comportament.

 • Un assetjador i una víctima parlen del "bullying"
  Veure vídeo

  Un assetjador i una víctima parlen del "bullying"

  Com s'han de tractar els casos d'assetjament a les escoles? L'augment de casos de "bullying" ha fet necessària la creació de protocols; però, són eficients? L'escriptora Lolita Bosch i el fundador de Change.org, Francisco Polo, van ser víctimes de "bullying". Expliquen com els va marcar profundament, la indefensió que van sentir i comparteixen vivències amb Laura Cañas, una jove que encara pateix les seqüeles del fet que cada dia es burlessin d'ella i li diguessin "Betty, la fea". El programa es qüestiona quina ha de ser l'actuació dels mestres davant d'aquests casos, amb la professora Carme Barceló, que va detectar un cas d'assetjament a l'institut que dirigia i el va abordar d'una manera dràstica i poc ortodoxa. Per entendre quines són les motivacions dels assetjadors, el capítol presenta la conversa entre l'Esteban i la Cèlia, que han fet teràpia per analitzar el seu comportament. L'altra cara de la moneda és el testimoni dels pares de l'Alan, un noi que va ser víctima de "bullying" durant anys, que va entrar en una depressió i que es va suïcidar. Va ser un cas extrem que va remoure consciències i que va posar de manifest la necessitat d'actuar amb contundència davant de l'assetjament escolar.