Impacte positiu

Des de com ens desplacem i movem fins a què mengem o com ens vestim. Tot el que fem i també el que no fem són gestos que afecten la supervivència del planeta. Han passat trenta anys des que va sorgir el terme "sostenibilitat", però diuen els experts que no la cosa no millora i que estem vivint a crèdit. A "La comunitat" no volem ser pessimistes, creiem que estem davant d'un moment de la història extraordinari: tot el que fem avui pot marcar la diferència per a milions de persones demà. Per això, a "La comunitat" volem tenir un impacte positiu i ens ho hem pres com un repte. Hem preparat un programa per buscar solucions entre tots i no quedar-nos de braços plegats.
Entrevistarem la model Clara Mas. Fa uns anys va deixar el ritme frenètic de la ciutat per anar a viure al camp amb la seva família. Parlarem amb ella de moda, de viatges i d'alimentació més sostenible. També de com s'ho fa per transmetre tots aquests valors als seus fills.
Parlarem, també, amb l'experta en sostenibilitat Sònia Ruiz, fundadora de Noima i apassionada de crear canvis sostenibles i socials.
A més, volem conèixer un cas concret d'economia circular molt a prop de casa nostra: és el viatge de les càpsules Nespresso reciclades en el projecte Arròs Solidari del Delta, que a dia d'avui dona almenys 100 tones anuals d'arròs al Banc dels Aliments.
També coneixerem el testimoni del surfista Kepa Acero. Hi parlarem del surf com a activitat respectuosa amb la natura, del seu activisme i de com s'ho fa per viatjar amb el mínim impacte.
També volem veure com les grans empreses poden tenir un impacte positiu. Per això comptarem amb Myriam Sainz. Ella treballa amb l'organització internacional sense ànim de lucre TechnoServe per gestionar programes de sostenibilitat amb productors de cafè a l'Àfrica i l'Amèrica Llatina.
No ens podem permetre desanimar-nos.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3