"Jugada mestra" - Miquel Montoro (capítol 11)

Contingut per majors de 18 anys

Miquel Montoro, el youtuber mallorquí famós per les seves taronges i per la recepta de les pilotes, ens presenta el seu nou llibre sobre les aventures que ha viscut a l'illa gaudint de l'entorn rural.
Amb ell descobrirem frases fetes balears que no coneixíem com "Vaig més fort que un pet d'ase" o "Remil de regrosses de senallades de campanes de Cristo".

El Carles té una jugada mestra perquè no ens tornin a molestar trucant-nos per fer-nos la típica oferta de companyia telefònica. 
La Charlie té una idea per al programa de cuina definitiu, i el Tomàs ha confessat que en realitat ell és en Banksy, l'anònim artista grafiter, i ens presenta obres adaptades a la realitat catalana que ho estan petant. 

Ens visita al Teatreneu l'estilista i productora Marta Pontnou, que no només assessora personalitats polítiques i estrelles de TV3, sinó que a més fa crònica social i ens aporta un punt de vista molt original de protocol i sexualitat. Finalment, s'afegirà al sofà la còmica i guionista Ana Joven, que ens vindrà a desmuntar alguns mites sobre les lesbianes que ha hagut d'aguantar.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3