"Jugada mestra" - La Queency (capítol 12)

Contingut per majors de 18 anys

La jove cantant de trap La Queency (Francina Gorina), seu al sofà de Jugada Mestra i el Carles demostra que n'és un fan absolut i que no fa "postureig".

L'artista urbana ens descobreix la seva curiosa feina a Amazon i confessa que té addicció als fideus precuinats. També es deixarà caure pel Teatreneu la còmica i actriu Asaari Bibang, que tot i haver nascut a Guinea Equatorial és d'Esparreguera i ara viu a Madrid.

L'Aasaari confessa que es va fer monologuista perquè literalment "estava fins la figa que només m'oferissin papers on només havia de pujar i baixar de pastera, on ara em maltracten, ara em violen...". 
 
El Carles i la Charlie també xerren amb el seu col·lega David Martos sotsdirector de Late Motiv d'Andreu Buenafuente. Amb ell descobrirem per què un dels lleons del Congrés dels Diputats no té testicles. El Tomàs té una jugada mestra infal·lible: el bingo de Crims. Un tauler amb tots els tòpics del programa, com els plans aeris de drons o els criminals amb noms graciosos. I cada cop que apareguin, "xupito"! 
La Charlie té una idea: les classes de salsa, però per a gent amb parella, i el Carles confessa que va patir greument la Covid i repassa els pitjors moments a l'hospital. La combinació ideal entre riures i silencis incòmodes.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3