Anar a la navegació principalAnar al contingut

capítols

T7xC4 - El millor restaurant de km 0 de la Selva
reproduir

T7xC4 - El millor restaurant de km 0 de la Selva

Durada: 1 h 9 min

En aquest capítol Marc Ribas recorrerà amb la seva moto la comarca de la Selva per trobar el restaurant que millor elabori els seus plats amb productes de proximitat: els productes de km 0. La Selva, situada a les províncies de Girona i Barcelona, té una gran varietat de paisatges: des dels boscos del Montseny o les Guilleries, a les platges de la costa central catalana. És en aquesta terra on trobem productes propis i únics com la gamba vermella de Blanes, les ratafies, les avellanes de Brunyola o unes excel·lents carns. Marc Ribas visitarà Blanes, on coneixerà l'Adelaida da Conceiçao (cap de cuina) i la seva filla Patty (cap de sala), que gestionen el restaurant Decler. Un lloc situat molt a prop de la platja i on l'Adelaida cuina plats mediterranis amb productes de proximitat. La següent parada serà al port de cala Canyelles, a Lloret de Mar. Aquí en Marc coneixerà el restaurant Port de la Cala. Jose Delgado i Laura Calventus són el cuiner i la cap de sala d'aquest modern i nou restaurant que ofereix cuina mediterrània de proximitat fusionada amb cuina japonesa i tailandesa i amb alguns tocs de sabor de la cuina marroquina i hindú. I acabarem aquesta ruta per la Selva també ben arran de platja, a Tossa de Mar. Allà trobarem l'Érik Sureda, un jove emprenedor que gestiona el restaurant Can d'Oru, juntament amb César Giménez, el segon de cuina del restaurant. Un programa ple de bons plats, de vistes immillorables i de molta competició per guanyar els 3.000 euros de premi i coronar-se com el millor restaurant de producte de km 0 de la Selva.