Sugoi

"Joc de cartes" continua amb molta força aquesta temporada d'estiu fent un recorregut per tres restaurants regentats per famosos "de Catalunya".

Marc Ribas tornarà a Tossa de Mar per assaborir els gran arrossos i el menjar casolà de Casa Andrés, un restaurant de tota la vida, propietat del model internacional Andrés Velencoso i la seva germana i sòcia, Sílvia Velencoso; ens revelaran el secret de la seva famosa sangria? Seguirem el recorregut fent parada al cor de Barcelona per endinsar-nos en un restaurant japonès de nivell que ha obert recentment les seves portes, el HaHa, propietat de les germanes Ruth Jiménez i Rebeka Brown, una parella que ens rebrà amb tota la seva energia i simpatia. Acabarem la ruta a Sant Cugat del Vallès descobrint la creativitat d'un japonès amb 8 anys d'història, el Sugoi, on ens acollirà la propietària, Gemma Mengual, medallista olímpica i empresària, acompanyada per Bàrbara Mengual, germana, sòcia i gerent.

Amb aquestes tres parelles el xou i la diversió, però també la competició per aconseguir ser els millors, està més que assegurada. Comença el joc!

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3