La millor restauradora de les terres gironines

Hi ha moltes dones de Girona que han fet història. I aquesta setmana en coneixerem quatre que volen passar a la història de "Joc de cartes" com la millor restauradora de les terres gironines. Només una es podrà alçar amb el títol.

Començarem la ruta a Can Rajolet, el restaurant de Roser Nierga, una administrativa que fa tres anys va decidir canviar de feina per dedicar-se a la restauració. La següent parada serà al restaurant de Renata Palaghianu, una romanesa que ha fet de Girona casa seva i de l'Arrels Restaurant, la seva oportunitat per aconseguir fer-se d'or. El tercer àpat serà al Girum, on Susanna Vila voldrà demostrar que ella és una dona de pagès i que ha vingut a Girona per fer triomfar les verdures del seu hort. I acabarem la ruta a La Fàbrica, un local de brunch on Eva Cortés s'ocupa de cuidar fins a l'últim detall.

Quina d'aquestes quatre restauradores s'endurà els 5.000 euros i el títol de millor professional de les comarques gironines? I qui guanyarà el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3