El millor xef jove de Lleida

Marc Ribas torna a la capital del Segrià i, aquesta vegada, ho fa per demostrar que el talent no sempre es cuina a foc lent. En aquest capítol, quatre caps de cuina de menys de 35 anys competiran per convertir-se en el millor xef jove de Lleida i, durant el procés, deixaran ben clar que l'edat no és un requisit per fer bona gastronomia.
La primera parada serà al Des-Tapa't Casual Food, un projecte ambiciós del cuiner autodidacta Albert Calafell, que va decidir posar-se rere els fogons sense més ajuda que els seus llibres de cuina i les receptes que trobava a internet. Després coneixerem el restaurant del Ramon Tudela, el xef que és al capdavant del BOnum No Rules i que, com bé indica el nom del seu local, no és gaire fanàtic de les normes ni dels plats convencionals.
Qui tampoc ha seguit una trajectòria convencional és el Gerard Esteve, que es va traslladar des de Gavà fins a Lleida només per posar-hi tot el seu amor a les tapes del Cantamanyanes, on farem la penúltima parada. Però, si parlem d'amor, no podem deixar de banda el que sent el xef Héctor Rodríguez pels productes de l'últim restaurant, el Carballeira, una herència familiar en què la qualitat del peix i el marisc els va fer mereixedors d'una estrella Michelin.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3