El millor restaurant de cuina sostenible a Barcelona

Aquest any, Barcelona és la capital mundial de l'alimentació sostenible i, a "Joc de Cartes", ho volem celebrar com millor sabem. Quatre negocis que comparteixen la seva preocupació pel medi ambient lluitaran per convertir-se en el millor restaurant de cuina sostenible de la ciutat.
La primera parada serà a l'Eixample, a La Barra del Gourmet, on el xef Marc Grañó beu de la cuina basca i francesa, però amb el millor producte català de proximitat. Tot seguit, anirem fins a les Corts per conèixer el restaurant L'Ariadna i en Jordi i la seva cap de sala, Ariadna Soteras, que, a part de fer el servei a taula, també assessora els clients perquè mengin de manera saludable.
Tornarem a l'Eixample per visitar La Forquilla. Allà, el Vidal Gravalosa ho gestiona tot sense cap ajuda, des de la cuina fins a la neteja dels lavabos, i, tot i així, treu temps per fer-ho de manera sostenible. I tancarem el programa al Contracorrent Bar, al Fort Pienc, un petit local on la sommelier Anna Pla i la seva parella posen sobre la taula els productes del seu hort urbà.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3