El millor restaurant de calçotada de Madrid

El calçot és un dels productes més típics i coneguts de la gastronomia catalana. Ho saben bé a Valls... i també a Madrid. I per això la furgoneta de "Joc de cartes" viatja fins a la capital espanyola. Volem descobrir quin és el millor restaurant madrileny per anar de calçotada.

El primer restaurant on caldrà posar-se el pitet és el del català Xavier Saludes, un restaurador que anava per diplomàtic però que ara fa 25 anys va decidir obrir una taverna a Madrid. I d'un diplomàtic a un ambaixador de la cuina catalana: Antonio Melgar. És andalús i viu a Madrid, però des del restaurant El Olivo dona a conèixer el seu amor per la gastronomia catalana.

Seguirem la ruta per terres madrilenyes al restaurant Saffron, on ens esperarà Maribel Gutiérrez, una tarragonina que presumeix de fer la millor salsa de calçots de la capital de l'Estat. Finalment, l'última parada serà a El Calsot, on el barceloní David Suriol encara recorda quan fa 20 anys n'hi havia que es menjaven la ceba tendra típica de Valls amb forquilla i ganivet.

Qui serà finalment elegit com el millor ambaixador de les calçotades a Madrid? Qui guanyarà el Plat Estrella del programa que aquesta temporada tria en Marc després de tots els àpats? I qui s'emportarà finalment els 5.000 euros?

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3