El millor restaurant asiàtic de Barcelona

La gastronomia asiàtica és una de les més conegudes arreu del món, i a Barcelona en trobem una prova. Aquesta setmana, "Joc de cartes" s'endinsa en la cultura culinària del continent més gran del món per trobar el millor restaurant asiàtic de Barcelona.

La primera parada serà al Vabowl, un restaurant de propietaris xinesos que aposten per la cuina al vapor tant com pel seu encarregat, el Marc Matarrodona. La següent parada serà al Little Andaman, un restaurant indi on l'Anoushka Das Gupta defuig els tòpics de la gastronomia hindú i els prejudicis que li comporta ser la filla dels propietaris.

Qui també vol fer-se un nom sense perdre el llegat familiar és l'Adam Lam, al capdavant d'un dels restaurants xinesos més emblemàtics de la ciutat, el Memorias de China. En canvi, la quarta restauradora d'aquest programa, la Li Wan Li, va optar per modernitzar radicalment el restaurant de barri dels seus pares i convertir-lo en l'Olla de Si Chuan, un local amb el "hotpot" xinès com a gran especialitat.

Qui s'endurà els 5.000 euros i el títol de millor restaurant asiàtic de Barcelona? I qui guanyarà el plat estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3