Marc Ribas visita dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un duel entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols que va molt més enllà dels fogons. La primera visita serà a Sant Feliu, on descobrirem El Tinglado, un local que no deixarà indiferents els espectadors quan descobreixin que a l'interior s'hi amaga una locomotora de tren. Després anirem fins a Palamós, per fer parada al Maria de Cadaqués, que encara que el nom despisti, és una institució gastronòmica al municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions al darrere. Seguint amb els restaurants palamosins, el tercer àpat es farà a La Salinera, un negoci amb vistes al mar, on la famosa gamba local és l'absoluta protagonista. I, finalment, tornarem a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat d'Els Nois, un restaurant on la tradició és gairebé una religió per als seus responsables. Qui serà el guanyador d'aquest derbi entre els dos municipis del Baix Empordà? S'erigirà com a vencedor Sant Feliu de Guíxols o Palamós?
Marc Ribas visita dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un duel entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols que va molt més enllà dels fogons. La primera visita serà a Sant Feliu, on descobrirem El Tinglado, un local que no deixarà indiferents els espectadors quan descobreixin que a l'interior s'hi amaga una locomotora de tren. Després anirem fins a Palamós, per fer parada al Maria de Cadaqués, que encara que el nom despisti, és una institució gastronòmica al municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions al darrere. Seguint amb els restaurants palamosins, el tercer àpat es farà a La Salinera, un negoci amb vistes al mar, on la famosa gamba local és l'absoluta protagonista. I, finalment, tornarem a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat d'Els Nois, un restaurant on la tradició és gairebé una religió per als seus responsables. Qui serà el guanyador d'aquest derbi entre els dos municipis del Baix Empordà? S'erigirà com a vencedor Sant Feliu de Guíxols o Palamós?
Marc Ribas visita dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un duel entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols que va molt més enllà dels fogons. La primera visita serà a Sant Feliu, on descobrirem El Tinglado, un local que no deixarà indiferents els espectadors quan descobreixin que a l'interior s'hi amaga una locomotora de tren. Després anirem fins a Palamós, per fer parada al Maria de Cadaqués, que encara que el nom despisti, és una institució gastronòmica al municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions al darrere. Seguint amb els restaurants palamosins, el tercer àpat es farà a La Salinera, un negoci amb vistes al mar, on la famosa gamba local és l'absoluta protagonista. I, finalment, tornarem a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat d'Els Nois, un restaurant on la tradició és gairebé una religió per als seus responsables. Qui serà el guanyador d'aquest derbi entre els dos municipis del Baix Empordà? S'erigirà com a vencedor Sant Feliu de Guíxols o Palamós?
Marc Ribas visita dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un duel entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols que va molt més enllà dels fogons. La primera visita serà a Sant Feliu, on descobrirem El Tinglado, un local que no deixarà indiferents els espectadors quan descobreixin que a l'interior s'hi amaga una locomotora de tren. Després anirem fins a Palamós, per fer parada al Maria de Cadaqués, que encara que el nom despisti, és una institució gastronòmica al municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions al darrere. Seguint amb els restaurants palamosins, el tercer àpat es farà a La Salinera, un negoci amb vistes al mar, on la famosa gamba local és l'absoluta protagonista. I, finalment, tornarem a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat d'Els Nois, un restaurant on la tradició és gairebé una religió per als seus responsables. Qui serà el guanyador d'aquest derbi entre els dos municipis del Baix Empordà? S'erigirà com a vencedor Sant Feliu de Guíxols o Palamós?
La furgoneta de "Joc de cartes" es trasllada a la Catalunya Central, on Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Ho farà a dues capitals de comarca: a Manresa, capital del Bages, i a Igualada, capital de l'Anoia. Un duel territorial en el qual participaran quatre restauradors amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de guanyar. El primer restaurant que visitarem és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el seu propietari, Rafa Carmona, ens mostrarà les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També passarem per un altre restaurant de Manresa, El Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat en l'antic ateneu de la ciutat. Un restaurant tan espectacular com la seva cap de cuina, Xaro López. A Igualada coneixerem Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposarà sorprendre els seus contrincants amb els seus plats de 100% cuina del xup-xup. Qui s'endurà el premi de 5.000 EUR?
La furgoneta de "Joc de cartes" es trasllada a la Catalunya Central, on Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Ho farà a dues capitals de comarca: a Manresa, capital del Bages, i a Igualada, capital de l'Anoia. Un duel territorial en el qual participaran quatre restauradors amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de guanyar. El primer restaurant que visitarem és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el seu propietari, Rafa Carmona, ens mostrarà les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També passarem per un altre restaurant de Manresa, El Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat en l'antic ateneu de la ciutat. Un restaurant tan espectacular com la seva cap de cuina, Xaro López. A Igualada coneixerem Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposarà sorprendre els seus contrincants amb els seus plats de 100% cuina del xup-xup. Qui s'endurà el premi de 5.000 EUR?
La furgoneta de "Joc de cartes" es trasllada a la Catalunya Central, on Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Ho farà a dues capitals de comarca: a Manresa, capital del Bages, i a Igualada, capital de l'Anoia. Un duel territorial en el qual participaran quatre restauradors amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de guanyar. El primer restaurant que visitarem és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el seu propietari, Rafa Carmona, ens mostrarà les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També passarem per un altre restaurant de Manresa, El Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat en l'antic ateneu de la ciutat. Un restaurant tan espectacular com la seva cap de cuina, Xaro López. A Igualada coneixerem Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposarà sorprendre els seus contrincants amb els seus plats de 100% cuina del xup-xup. Qui s'endurà el premi de 5.000 EUR?
La furgoneta de "Joc de cartes" es trasllada a la Catalunya Central, on Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Ho farà a dues capitals de comarca: a Manresa, capital del Bages, i a Igualada, capital de l'Anoia. Un duel territorial en el qual participaran quatre restauradors amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de guanyar. El primer restaurant que visitarem és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el seu propietari, Rafa Carmona, ens mostrarà les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També passarem per un altre restaurant de Manresa, El Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat en l'antic ateneu de la ciutat. Un restaurant tan espectacular com la seva cap de cuina, Xaro López. A Igualada coneixerem Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposarà sorprendre els seus contrincants amb els seus plats de 100% cuina del xup-xup. Qui s'endurà el premi de 5.000 EUR?
Arriba un altre duel territorial a "Joc de cartes". En aquest cas, Marc Ribas viatja a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. Per fer-se amb aquest títol, hi competiran quatre restaurants, dos de Llívia i dos de Puigcerdà, i els restauradors hauran de valorar, com sempre, l'espai, la cuina, el menjar, el servei, el preu i, en aquest cas, la categoria extra del trinxat, que també puntuarà en la nota final. A Puigcerdà coneixerem l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre, però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també visitarem el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, voldrà sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents. Una miqueta més al nord, a Llívia, gaudirem de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, amb un novell Raül Patarro als fogons; i, finalment, visitarem l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de cent anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat. Qui es farà amb el títol de millor restaurant de trinxat? Guanyarà Llívia o Puigcerdà?
Arriba un altre duel territorial a "Joc de cartes". En aquest cas, Marc Ribas viatja a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. Per fer-se amb aquest títol, hi competiran quatre restaurants, dos de Llívia i dos de Puigcerdà, i els restauradors hauran de valorar, com sempre, l'espai, la cuina, el menjar, el servei, el preu i, en aquest cas, la categoria extra del trinxat, que també puntuarà en la nota final. A Puigcerdà coneixerem l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre, però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també visitarem el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, voldrà sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents. Una miqueta més al nord, a Llívia, gaudirem de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, amb un novell Raül Patarro als fogons; i, finalment, visitarem l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de cent anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat. Qui es farà amb el títol de millor restaurant de trinxat? Guanyarà Llívia o Puigcerdà?
Arriba un altre duel territorial a "Joc de cartes". En aquest cas, Marc Ribas viatja a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. Per fer-se amb aquest títol, hi competiran quatre restaurants, dos de Llívia i dos de Puigcerdà, i els restauradors hauran de valorar, com sempre, l'espai, la cuina, el menjar, el servei, el preu i, en aquest cas, la categoria extra del trinxat, que també puntuarà en la nota final. A Puigcerdà coneixerem l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre, però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també visitarem el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, voldrà sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents. Una miqueta més al nord, a Llívia, gaudirem de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, amb un novell Raül Patarro als fogons; i, finalment, visitarem l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de cent anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat. Qui es farà amb el títol de millor restaurant de trinxat? Guanyarà Llívia o Puigcerdà?
Arriba un altre duel territorial a "Joc de cartes". En aquest cas, Marc Ribas viatja a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. Per fer-se amb aquest títol, hi competiran quatre restaurants, dos de Llívia i dos de Puigcerdà, i els restauradors hauran de valorar, com sempre, l'espai, la cuina, el menjar, el servei, el preu i, en aquest cas, la categoria extra del trinxat, que també puntuarà en la nota final. A Puigcerdà coneixerem l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre, però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també visitarem el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, voldrà sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents. Una miqueta més al nord, a Llívia, gaudirem de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, amb un novell Raül Patarro als fogons; i, finalment, visitarem l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de cent anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat. Qui es farà amb el títol de millor restaurant de trinxat? Guanyarà Llívia o Puigcerdà?
"Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat... El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors. Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?
"Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat... El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors. Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?
"Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat... El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors. Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?
"Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat... El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors. Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?
"Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat... El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors. Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?
"Joc de cartes" continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més acarnissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. Feia temps que no vèiem uns restauradors amb tanta personalitat... El municipi encarregat d'obrir el foc serà Reus, on visitarem Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat serà a Tarragona, al A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguirem a la capital per fer parada al restaurant Cal Mano, on ens retrobarem amb una vella coneguda del programa. I acabarem a Reus al SORA Experience, una proposta innovadora que sorprendrà espectadors i restauradors. Reus i Tarragona protagonitzen un dels derbis més suculents i cruents de la temporada. Qui serà el guanyador d'aquest duel entre les dues ciutats?