TOTS ELS CLIPS

  • Resum de la 3a temporada de "Joc de cartes"
    Veure vídeo

    Resum de la 3a temporada de "Joc de cartes"

    En la tercera temporada de "Joc de cartes", hem volgut convertir Marc Ribas en un actor de Hollywood, però ha quedat clar que el nostre terreny és la gastronomia. Amb els programes d'aquesta temporada, el cuiner amb la barba més espectacular del país ja haurà visitat totes les comarques catalanes i més de 200 restaurants.

  • Canals & Munné
    Veure vídeo

    Canals & Munné

    Aquesta setmana "Joc de cartes" anirà fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà buscarem el millor restaurant a la terra del vi i del cava. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneixerem també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acabarem la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina ens obrirà les caves centenàries Canals & Munné. Finalment, Oriol Martínez ens contagiarà la seva energia a Cal Ticus.

  • Casanova
    Veure vídeo

    Casanova

    Aquesta setmana "Joc de cartes" anirà fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà buscarem el millor restaurant a la terra del vi i del cava. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneixerem també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acabarem la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina ens obrirà les caves centenàries Canals & Munné. Finalment, Oriol Martínez ens contagiarà la seva energia a Cal Ticus.

  • Casa Joan
    Veure vídeo

    Casa Joan

    Aquesta setmana "Joc de cartes" anirà fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà buscarem el millor restaurant a la terra del vi i del cava. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneixerem també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acabarem la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina ens obrirà les caves centenàries, Cava Cannals & Munné. Finalment, Oriol Martínez ens contagiarà la seva energia a Cal Ticus.

  • Cal Ticus
    Veure vídeo

    Cal Ticus

    Aquesta setmana "Joc de cartes" anirà fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà buscarem el millor restaurant a la terra del vi i del cava. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneixerem també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acabarem la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina ens obrirà les caves centenàries, Cava Cannals & Munné. Finalment, Oriol Martínez ens contagiarà la seva energia al Cal Ticus.

  • BMai restaurant
    Veure vídeo

    BMai restaurant

    Les muntanyes del Pirineu són l'escenari que aquesta setmana visita "Joc de Cartes" en la seva ruta gastronòmica per Catalunya. I és que busquem la millor cuina a 1000 metres de la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; coneixerem l'exotisme de l'Omaira Valiente, del BMAI; ens aproparem a la costa de la mà de l'Albert Jubany, de l'Eth Bistro i, finalment, ens deixarem contagiar per la simpatia de l'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que competiran per ser el millor restaurant de la zona, i que ens sorprendran amb molts moments amb les emocions a flor de pell.

  • Eth Bistró
    Veure vídeo

    Eth Bistró

    Les muntanyes del Pirineu són l'escenari que aquesta setmana visita "Joc de Cartes" en la seva ruta gastronòmica per Catalunya. I és que busquem la millor cuina a 1.000 metres de la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; coneixerem l'exotisme de l'Omaira Valiente, del BMAI; ens aproparem a la costa de la mà de l'Albert Jubany, de l'Eth Bistro i, finalment, ens deixarem contagiar per la simpatia de l'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que competiran per ser el millor restaurant de la zona, i que ens sorprendran amb molts moments amb les emocions a flor de pell.

  • Casa Jimena
    Veure vídeo

    Casa Jimena

    Les muntanyes del Pirineu són l'escenari que aquesta setmana visita "Joc de Cartes" en la seva ruta gastronòmica per Catalunya. I és que busquem la millor cuina a 1.000 metres de la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; coneixerem l'exotisme de l'Omaira Valiente, del BMAI; ens aproparem a la costa de la mà de l'Albert Jubany, de l'Eth Bistro i, finalment, ens deixarem contagiar amb la simpatia de l'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que competiran per ser el millor restaurant de la zona, i ens sorprendran amb molts moments amb les emocions a flor de pell.

  • Er Occitan
    Veure vídeo

    Er Occitan

    Les muntanyes del Pirineu són l'escenari que aquesta setmana visita "Joc de cartes" en la seva ruta gastronòmica per Catalunya. I és que busquem la millor cuina a 1.000 metres de la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas ens portarà a visitar Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; coneixerem l'exotisme de l'Omaira Valiente, del BMAI; ens arribarem a la costa de la mà de l'Albert Jubany, de l'Eth Bistro, i, finalment, ens deixarem contagiar per la simpatia de l'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que competiran per ser el millor restaurant de la zona, i ens sorprendran amb molts moments d'emocions a flor de pell.

  • Barbacana
    Veure vídeo

    Barbacana

    "Joc de cartes" viatja fins a l'altiplà de la Segarra, terra de frontera, per trobar el millor restaurant de la comarca. Marc Ribas viatja fins a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l'altiplà de la Segarra, per visitar La Barbacana i conèixer Maria Casajoanes, propietària i cuinera del restaurant. Arribarem al Kokoro, on Cinta Benet, advocada de professió, demostra ser valenta i tirar endavant el negoci. Passarem per la Braseria l'Alzina, el restaurant d'Anna Solé, que juntament amb la seva família lluiten cada dia per tirar-lo endavant. I acabarem al Nobadis, on Juanjo Ceresuela ens obrirà les portes de casa seva, un negoci que va més enllà d'un restaurant.

  • Braseria l'Alzina
    Veure vídeo

    Braseria l'Alzina

    "Joc de cartes" viatja fins a l'altiplà de la Segarra, terra de frontera, per trobar el millor restaurant de la comarca. Marc Ribas viatja fins a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l'altiplà de la Segarra, per visitar La Barbacana i conèixer Maria Casajoanes, propietària i cuinera del restaurant. Arribarem al Kokoro, on Cinta Benet, advocada de professió, demostra ser valenta i tirar endavant el negoci. Passarem per la Braseria l'Alzina, el restaurant d'Anna Solé, que juntament amb la seva família lluita cada dia per tirar-lo endavant. I acabarem al Nobadis, on Juanjo Ceresuela ens obrirà les portes de casa seva, un negoci que va més enllà d'un restaurant.

  • Nobadis
    Veure vídeo

    Nobadis

    "Joc de cartes" viatja fins a l'altiplà de la Segarra, terra de frontera, per trobar el millor restaurant de la comarca. Marc Ribas viatja fins a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l'altiplà de la Segarra, per visitar La Barbacana i conèixer Maria Casajoanes, propietària i cuinera del restaurant. Arribarem al Kokoro, on Cinta Benet, advocada de professió, demostra ser valenta i tirar endavant el negoci. Passarem per la Braseria l'Alzina, el restaurant d'Anna Solé, que juntament amb la seva família lluiten cada dia per tirar-lo endavant. I acabarem al Nobadis, on Juanjo Ceresuela ens obrirà les portes de casa seva, un negoci que va més enllà d'un restaurant.

  • Lo Quiosc
    Veure vídeo

    Lo Quiosc

    Entre paratges únics i poc coneguts, en Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb encant del Pallars. Dues comarques, molts pobles i quilòmetres de camps i muntanya on el producte de la zona agafarà molt de protagonisme. Marc Ribas ens acompanyarà al llarg del Jussà i del Sobirà per visitar Lo Quiosc, un restaurant de vistes impressionants on trobarem en Ramon Mitjana, un metge de família amant de la restauració. També arribarem a l'Era del Marxant, on la Dolors Perucho ens demostrarà que a la cuina mana ella. Passarem per La Cuineta, el restaurant que la Montse Blesa ha pujat amb molt d'esforç i acabarem a Casa Regina, on en Xavier Astacio ens sorprendrà amb el seu sentit de l'humor i la seva mà per servir-nos a taula.

  • Casa Regina
    Veure vídeo

    Casa Regina

    Entre paratges únics i poc coneguts, en Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb encant del Pallars. Dues comarques, molts pobles i quilòmetres de camps i muntanya on el producte de la zona agafarà molt de protagonisme. Marc Ribas ens acompanyarà al llarg del Jussà i del Sobirà per visitar Lo Quiosc, un restaurant de vistes impressionants on trobarem en Ramon Mitjana, un metge de família amant de la restauració. També arribarem a l'Era del Marxant, on la Dolors Perucho ens demostrarà que a la cuina mana ella. Passarem per La Cuineta, el restaurant que la Montse Blesa ha pujat amb molt d'esforç i acabarem a Casa Regina, on en Xavier Astacio ens sorprendrà amb el seu sentit de l'humor i la seva mà per servir-nos a taula.

  • La Cuineta
    Veure vídeo

    La Cuineta

    Entre paratges únics i poc coneguts, en Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb encant del Pallars. Dues comarques, molts pobles i quilòmetres de camps i muntanya on el producte de la zona agafarà molt de protagonisme. Marc Ribas ens acompanyarà al llarg del Jussà i del Sobirà per visitar Lo Quiosc, un restaurant de vistes impressionants on trobarem en Ramon Mitjana, un metge de família amant de la restauració. També arribarem a l'Era del Marxant, on la Dolors Perucho ens demostrarà que a la cuina mana ella. Passarem per La Cuineta, el restaurant que la Montse Blesa ha pujat amb molt d'esforç i acabarem a Casa Regina, on en Xavier Astacio ens sorprendrà amb el seu sentit de l'humor i la seva mà per servir-nos a taula.

Anar al contingut