Jo, Ramon Llull

Contingut per majors de 10 anys

"Jo, Ramon Llull" és una docuficció que combina l'apassionant vida de Ramon Llull -amb un tractament de "TV movie"- i el món medieval que li va tocar viure -amb un tractament documental-. Jordi Bosch interpreta un Llull ancià que fa un repàs de la seva vida entre cristians i musulmans per demostrar al Papa les seves raons. Paral·lelament, el periodista Toni Tortajada ens porta pels escenaris reals de l'època de Llull i entrevista els principals experts en el que és considerat el primer català universal i pare de la literatura catalana. D'aquesta manera coneixem la vida i el pensament de Llull i també descobrim la Mediterrània medieval on va viure.

Una coproduccció de: Televisió de Catalunya, Som Batabat, Xarxa Audiovisual Local, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 2016
Argument i direcció: Joan Gallifa i Antoni Tortajada
Realització: Joan Gallifa
Guió: Eloi Vila, Gemma Sanz, Alfred Pérez-Fargas, Roger Danès i Toni Tortajada / Direcció Històrica : Lola Badia (UB) i Borja de Riquer (UAB)
Direcció executiva Televisió de Catalunya: Susanna Jiménez i Miquel Garcia
Producció delegada Televisió de Catalunya: Cruz Rodríguez i Josep Maria Casellas
Producció Executiva Som Batabat: Marc Roma
Direcció fotgrafia: Xavier Gil
Intèrprets: Jordi Bosch (Ramon Llull gran), Roger Casamajor (Ramon Llull jove), Dafnis Balduz (Simó de Puigcerdà), Nao Albet (Jaume II), Ali el Aziz (Omar), Lluís Soler (Prior) i Fermí Reixach (Ermità)

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3