Ja t'ho faràs - capítol 47

Amb un parell de fustes de palet, que ja les teníem mig oblidades, en Rafel ens farà avui un moble boteller, és a dir, per aguantar les ampolles. I amb mitja ampolla de plàstic grossa d'aquestes de refresc i uns quants pams de cordill, farà un llum d'allò més "yeyé" que estareu orgullosos de tenir a casa i ensenyar als amics.
Al reportatge, l'"urban sketching": avui sabrem què fan els aficionats al dibuix in situ, aquesta gent que observa la ciutat al seu voltant i la converteix en dibuixos ràpids, acolorits, detallats i sorprenentment agraïts que sovint difon a través de les xarxes socials. No ens cansariem de xafardejar les seves llibretes i els seus preciosos instruments de dibuix.
La classe particular avui la dediquem a la cosmètica natural, i la galeria d'objectes o productes que mereixen ser vistos és per Ukelele, una visió especial del tèxtil infantil. A la secció "L'Artista", descobrirem l'obra austera i metàl·lica de'n Puncho, mentre que l'"Estimat Rafel" ens ensenyarà trucs per pintar una paret de casa. Afegiu a tot això tres pim-pams de campionat i les fotos que els espectadors ens han fet arribar... i ja teniu un altre "Ja t'ho faràs"!

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3