Ja t'ho faràs - capítol 38

En Rafel s'ha trobat un quadre a la brossa, tan bonic que en donarà la tela a un museu i amb el marc en farem una llibreria. Agafeu un marc i uns taulonets de fusta, un sergent d'escaires, angles de ferro i uns quants cargols... En quatre horetes podreu deixar parada la família!
A "La Galeria", cartells de fusta amb inscripcions més o menys poètiques i de bon rotllo, de misswood.es. I, al reportatge, aprendre anglès tot fent mitja: diferents iniciatives per practicar idiomes mentre fem punt. L'"Estimat Rafel" ens dirà com aprofitar els antics disquets d'ordinador. La Dolo Navas, que fa bijuteria amb petits materials de reciclatge, és "L'Artista" d'aquesta setmana, des del seu obrador a Sant Pere de Vilamajor.
En Rafel anirà a fer una classe particular de forja, amb una mestra forjadora, la Guillermina Morales, que li ensenyarà a fer una ferradura per a un cavall petit (o potser un poni). I després farem a plató una peça senzilla: com convertir un mitjó desaparellat en un simpàtic osset, o gatet, o conillet de drap: una monada. Sobretot, no canvieu de canal sense veure el professor Llonovoy, l'antiheroi illenc del bricolatge casolà.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3