Ja t'ho faràs - Capítol 25

En Rafel Vives intenta organitzar les vambes dels seus fills fent uns prestatges amb els monopatins vells... L'operació, que implica desmuntar-los, polir-los, foradar i collar, no és gaire complicada, però el resultat és ben bonic i molt pràctic. L'eina protagonista d'avui no és ben bé una eina: es tracta del paper de vidre.
L'altra peça que avui farà en Rafel no és una, sinó diverses: guarnirà els testos de la terrassa, tan monòtons, amb diferents materials: mosaic, llana, puntes...Una activitat senzillíssima, que pot canviar l'aspecte del balcó, fent-lo molt més cuidat, i ajudar les plantes de casa que llueixin molt més.
Entre una i l'altra peça, en Rafel aprendrà a muntar un llum de paper fet amb la tècnica de l'origami, mentre l'Estela Moreno (Cartoncita), la bloguera i dissenyadora especialista en aquesta tècnica japonesa, ens mostra moltes altres peces fetes pel mateix sistema. La música Eli Gras, que extreu estranyes sonoritats d'instruments insòlits, és l'artista de la setmana. I el paradís del manetes a què aquesta setmana ens porta en Rafel és la drogueria Farreny, a la Bisbal, on dedicarem especial atenció a les pintures, vernissos, imprimacions, pinzells i tota mena de materials per pintar. El reportatge, el dedicarem a la impressió en 3D i a algunes de les seves possibilitats en relació amb els treballs manuals. A "Millor que nou", finalment, ens ensenyaran a canviar la cremallera d'una dessuadora...

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3