Ja t'ho faràs - Capítol 23

Comencem el capítol fent la competència a la NASA i, de passada, arruïnant la nostra migdiada: fem coets autopropulsats d'aire comprimit amb ampolles de plàstic. Però aquesta és la peça petita; la grossa, força espectacular, és una taula hivernacle feta a partir d'una finestra d'aquestes antigues i un gran calaix fariner. Allà podrem enviar els cactus a passar l'hivern sense por que agafin fred. I, de passada, tot fent l'hivernacle descobrim el xerrac, la nostra eina del dia.
En Rafel entrevista a plató la Marisa Stinga, que ens farà unes originals pinyates fent servir, entre altres coses, paper de diari i cola feta a casa. El taller que veiem avui va de serigrafia aplicada sobre ceràmica en volum: dit així sembla molt complicat, però no és senzill, no. Per compensar, a "Millor que nou" aprendrem a apedaçar uns texans. L'artista del dia és la basca Aran Santamaria, que intervé, modifica i transforma llibres antics reconvertint-los en la seva creació.
En Rafel viatja avui a Girona per conèixer una mítica fusteria i veure de prop com són la feina, les eines i els materials amb què treballen els fusters.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3