Ja t'ho faràs - capítol 16

En aquest primer capítol de la segona temporada trobem en Rafel Vives fent un banc de rebedor amb el capçal i els peus d'un llit antic: un projecte important... però menys difícil del que sembla. El tornavís serà, aquesta setmana, l'eina protagonista.
També decorarem amb globus diversos gots, copes i envasos comercials, amb un resultat sorprenent. Ens visita al plató la mestra Origlam, que ens ensenyarà la mil·lenària tècnica japonesa del furoshiki per embolicar obsequis amb mocadors; i aprendrem què és la taxidèrmia kawaii, que contra el que pugui semblar no es fa amb bèsties mortes, sinó amb preciosos ninots de drap...
Com cada setmana aquesta temporada, en Rafel anirà a un paradís: en el seu cas, un establiment d'aquests que poden fer embogir els manetes. Per començar, la ganiveteria Roca: el popular Can Solingen de la plaça del Pi, a Barcelona, el cel de les eines de tall.
A més, anirem a "Millor que nou", on ens ensenyaran a reparar una torradora i descobrirem l'obra de Toni Camarasa, que fa servir taps de suro, entre altres coses, en els seus irònics retrats de la realitat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3