TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 39 resultats.

 • Passat per aigua
  Veure vídeo

  Passat per aigua

  Aquest cop no és en Dar, sinó un desafortunat cop, qui deixa la Dromi fora de joc al fons del mar amb en Mel, la Dana i una cria de balena sense un bri d'aire... Els nens faran una part de la feina, però algú molt molt gran els acabarà de donar un cop de mà.

 • Marea negra
  Veure vídeo

  Marea negra

  Una tempesta enorme provoca que un vaixell perdi la seva càrrega de bidons de petroli... No hi ha res pitjor per al mar i els seus habitants que una marea negre... La destresa i el coratge dels nostres herois es posa altra cop a prova, i aconsegueix fins i tot salvar els dofins dels esculls.

 • A les palpentes
  Veure vídeo

  A les palpentes

  La Dana vol fer de mare d'un garrinet i en Mel és escollit per fer de fillet d'una grassoneta garrina... Les caques del porquet i l'ajut d'en Micu aconsegueixen que tot es torni a posar al seu lloc. Afortunadament!

 • Llum de la meva vida
  Veure vídeo

  Llum de la meva vida

  Com es podia imaginar la Dromi que acabaria omplint-se l'illa d'enamorats? No hi ha cosa més ridícula que veure el pobre Dar colat per l'Helenia i com ella li dóna carbasses... En Dar fins i tot fa una mica de pena!

 • Punyeta món
  Veure vídeo

  Punyeta món

  Quan veus que has d'ajudar la persona estimada, ets capaç de fer qualsevol cosa. La Dana fins i tot accedeix a anar a viure amb en Dar per la Dromi... Estimar sempre ajuda a solucionar els problemes, i si, a més, apareix algú capaç de crear-ho tot, no li pots demanar res més a la vida!

 • Amb el cor a les estrelles
  Veure vídeo

  Amb el cor a les estrelles

  Sembla mentida, però aquest cop és en Dar qui els ha de demanar ajuda. Han d'anar a Mart per aconseguir el mineral per reparar la Pila Energètica d'en Dar. I tot i que ell torna a jugar brut, el magnetisme dels minerals posa ben en ridícul el pesat d'en Dar.

 • Els altres
  Veure vídeo

  Els altres

  Jugar amb ampolles misterioses que contenen missatges i anar a buscar nàufrags sense el permís de la Dromi pot costar car a la Dana i en Mel. Encara no han après les males arts d'en Dar? La Dromi i uns aliats molt potents s'encarregaran de salvar-los.

 • No, no i no !
  Veure vídeo

  No, no i no !

  Els nens es queden amb l'Helènia, que els farà de cangur mentre la Dromi és fora. No sap que haurà de fer servir tots els seus poders mentals per recuperar la Dana de les grapes d'en Dar, amb viatge volador inclòs.

 • Oi tant que sí !
  Veure vídeo

  Oi tant que sí !

  En Dar vol tenir un nen, costi el que costi. Fins i tot és capaç de saltar-se les normes i segrestar la Dana, i de rebot, en Mel, que van a parar a la seva illa. Afortunadament la Dromi sempre està a l'aguait i els rescata, i es compleix novament el desig de la Dana d'estar tots junts a l'Illa del Far!

 • Quin mal de cap !
  Veure vídeo

  Quin mal de cap !

  La Dromi cau a una trampa d'en Dar i queda mal ferida, sense cap i atrapada en una cova. Els nens son més llestos del que es pensa en Dar i a més de quedar-se sense nens, en Dar acabarà capbussat al mar, que és el pitjor que li pot passar a la seva carcassa al·lèrgica a l'aigua!

 • Temps era temps
  Veure vídeo

  Temps era temps

  El maleït Dar i la seva màquina del temps envien la Dana i en Mel a la prehistòria. Però no comptava que uns perillosos Terodàctils se'ls voldran cruspir. En Dar haurà de triar o els Terodàctils o la Dromi!

 • Llamp de rellamp !
  Veure vídeo

  Llamp de rellamp !

  La Dana és misteriosament perseguida per un núvol que va creixent i es converteix en una tempesta esgarrifosa. Darrere d'aquest misteri hi ha en Dar manipulant el temps. Estan en perill, però en Dar no s'imagina que el seu enginy se li girarà en contra: Qui sembra vent, recull tempestats.

 • Cor de llauna
  Veure vídeo

  Cor de llauna

  En Dar envia uns animals molt dolents per esguerrar la festa d'aniversari d'en Micu i endur-se la pobra Dana. No sap que en Micu és únic i el millor! I els habitants de l'Illa del Far no permetran que cap animal impostor amenaci els seus habitants.

 • Vull la mama...
  Veure vídeo

  Vull la mama...

  És Nadal a l'illa però en Mel s'enyora i vol tornar amb els seus pares.....la Dana l'ha d'acompanyar sinó l'illa i en Micu desapareixeran per sempre. Podran tornar algun dia a l'illa?

 • Pobre Mel
  Veure vídeo

  Pobre Mel

  El far Dar reclama en Mel a la Dromi: Un far, un nen.....! En Mel ha de marxar amb el pesat d'en Dar, és la llei! però la Dana no s'hi conforma i no para fins que en Mel no torna a l'illa amb la Dromi i en Micu.