TOTS ELS PROGRAMES

 • Canvi de personalitat
  Veure vídeo

  Canvi de personalitat

  Ser el rei de la jungla no sempre és fàcil i, de tant en tant, en George s'imagina com seria la vida si pogués ser com els seus amics: dedicar-se a donar consells com en Simi, fer de científic com l'Ursula o ser una noia salvatge com la Magnolia. Per sort, un dia troba una flor de lotus hipnotitzadora que s'ofereix a ajudar-lo. Però, per desgràcia, la flor també es vol menjar els seus amics.

 • El jersei d'en George
  Veure vídeo

  El jersei d'en George

  En Tigre i en Tòtil, els caçadors malvats, tornen a la jungla a la recerca d'una presa molt valuosa: els borrissolets, unes bestioles petites amb un borrissol molt especial que val una fortuna a les passarel·les de moda d'arreu del món. I per evitar que en George els esguerri els plans com sempre, en Tigre decideix enverinar-lo amb el verí més perillós que es coneix: la pell de la granota nosllepa.

 • Fort com un arbre
  Veure vídeo

  Fort com un arbre

  L'Ursula està una mica tipa que en George xoqui constantment contra tots els arbres de la jungla quan es desplaça amb la liana i decideix aplicar els seus coneixements científics per evitar que continuï passant. Però quan en George té un problema amb el doctor i s'hi ha d'enfrontar, descobreix que no té prou força per guanyar-lo. L'Ursula haurà de descobrir el motiu de la debilitat sobtada del rei de la jungla.

 • Un noi i el seu elefant
  Veure vídeo

  Un noi i el seu elefant

  En Shep, igual que el seu amo, en George, és un tabalot. El problema principal és que en Shep és un elefant i les seves animalades comencen a empipar de valent els altres habitants de la jungla. Un dia, casualment, apareix a la jungla la doctora Xiulet, una científica que es dedica a ensinistrar elefants i que acceptarà d'impartir-los un curs d'obediència a en Shep i en George. I aviat les coses canviaran radicalment.

 • Addicte als bananaquats
  Veure vídeo

  Addicte als bananaquats

  Arriba la tardor i, com passa cada tres anys, a la jungla surten els bananaquats, una varietat de banana que creix en arbustos i que fa tornar boig en Simi. Però boig de veritat. D'una manera salvatge. Es torna forassenyadament boig. En George i la Magnolia ho saben molt bé perquè ja ho han viscut i fan tot el que poden per evitar que en Simi en trobi cap.

Anar al contingut