Mercats d'Olot, Roses i La Llagosta

Personatges, productes i històries de tres mercats. A la Llagosta coneixem la Gemma, que des del seu forn i el seu despatx de pa abasteix tot el mercat. Coneixem també el trosset de Jaén que el Francisco ha portat a la Llagosta, i parlem amb la Sílvia, que s'ha passat la vida darrere el taulell. I veiem com la Fina, que és la costurera del mercat i la presidenta per sorteig, està al cas de tot el que hi passa perquè el seu pare li fa l'informe d'anècdotes diari.

A Olot, hi trobem una altra Fina, de cognom Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols, i la seva filla Martina. Grans ambaixadores de la Garrotxa, totes dues ens acompanyen a plaça per descobrir els fesolaires, carnissers i peixaters d'un mercat ple de vida. Entre aquests últims, el Miquel i el Pol, sogre i gendre, que seran els nostres ulls a la llotja de Roses.

I és a Roses on coneixem les peculiaritats d'un mercat amb un futur incert. Allà parlem amb el Santi, forner i president de l'Associació de Comerciants, i la Maria, una olivaire que, quan surt del mercat, encara té temps i forces per repartir pizzes a domicili.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3