TOTS ELS CLIPS
Un veí d'Horta que munta el pessebre del mercat
Coneixem l'Antonio Cáceres, un veí d'Horta i client del mercat que, a més a més, és el pessebrista oficial. Ell reprodueix les parades amb figuretes.
L'arròs a la sitgetana de l'Esther i la Vinyet
Veiem com l'Esther i la Vinyet, la seva filla, fan l'àrros a la sitgetana.
Quant temps es triga a muntar una parada de mercat?
L'Anna, del Mercat de Reus, arriba cada dia a treballar a les 5.30. Per deixar la parada a punt triga dues o tres hores. S'ho planteja com una petita obra d'art.
La Marisa, emprenedora passats els 50
La Marisa va haver de fer una aturada a la seva vida i mai no havia pensat en un mercat. Però, per què no? Va obrir la seva parada de productes de dietètica, productes naturals i herboristeria.
La María José no pot viure sense el mercat
La María José es va prejubilar i des d'aleshores va descobrir el mercat i ja no pot passar sense anar-hi. El seu peixater, el carnisser, la cafeteria... No pot viure sense el mercat.
Divendres, dia de dinar de família al mercat
Els divendres, que el mercat obre matí i tarda, els paradistes del mercat de Provençals fan dinar de germanor.
La bloguera Marta Jubert fa coca amb cireres, la típica per Corpus a Reus
La Marta Jubert va tenir un accident i va muntar un blog de cuina. Visita el mercat per comprar els ingredients per a les seves receptes.
Com ha de ser un emprenedor?
Segons el carnisser Àlex Castany, el més important és ser bon observador: la competència, el client, cap on van les tendències.... Ell ha optat per les carns exclusives i de qualitat.
Els Davids i l'èxit del "delivery" i de la cuina japonesa
El David Bastus i el David Manrique tenien experiència com a cuiners. Ara han aprofitat dues tendències de consum, la de comprar el menjar fet per endur i el gust per la cuina japonesa, per innovar en una parada al Mercat Central de Sabadell.
La Sagrario, tota una vida darrere el taulell
La Sagrario fa 73 anys que es dedica a vendre. Té 88 anys i espera amb ganes la renovació de la nova Abaceria de Gràcia. Es lleva cada dia a les 4.00 per poder seguir darrere el taulell.
Marta Medrán, una instagramer enamorada del formatge
La Marta ha inventat el terme "quissomelier". Com ella diu, té dos amors: el món del pernil, que corre per la seva sang, i el món que ella ha escollit: el del formatge.
Raúl, un enginyer informàtic reconvertit en pagès, masover i venedor
Coneixem la història del Raúl, un enginyer informàtic reconvertit en pagès, masover i venedor. Té parada al mercat de la plaça de Cuba de Mataró.
Teresa Codina, una vida dedicada al peix
Acompanyem la Teresa Codina a la llotja d'Arenys, tota una senyora del peix amb parada al mercat de Mataró.
Aprendre a reaprofitar menjar a la cuina del mercat
Pere Patuel és un cuiner contra el malbaratament alimentari. Anem a un dels cursos que fa a l'aula de cuina del mercat de la plaça de Cuba de Mataró.
Els paradistes del Mercat de l'Abaceria visiten les obres
Acompanyem un grup de paradistes en una visita d'obres al mercat de l'Abaceria, al barri de Gràcia de Barcelona.