TOTS ELS CLIPS
La llotja de Barcelona, subhasta de matí i subhasta de tarda
Sabíeu que Barcelona conserva un actiu port pesquer? "Gent de mercats" visita la llotja de pescadors amb en Xavi, un peixater amb molt d'ofici del Mercat del Ninot. Descobrim que al matí s'hi fa la subhasta de peix blau, i a la tarda, la de la resta de peix.
Una xarcuteria familiar al mercat de Sarrià
A Xarcuteries Margarit segueixen un procés d'elaboració minuciós per aconseguir un pernil dolç deliciós. Hem descobert com el fan i també altres productes.
Noves generacions als mercats
La Natàlia és una més a la parada de peix. Aprèn l'ofici des de baix.
Entrem a la cuina del restaurant Disfrutar
Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas del restaurant Disfrutar formen un gran equip. Entrem a la seva cuina per veure com preparen un plat.
Joan Gurgui, l'inventor de sandvitxos del mercat del Ninot
En Joan, del mercat del Ninot, és tot un fan dels sandvitx bikini i li encanta crear nous entrepans amb productes del mercat.
Videoinstan, el primer vídeoclub de casa nostra
Coneixem l'Aurora, una cinèfila al capdavant del Videoinstan, un videoclub històric amb més de 46.000 referències, ara situat a l'esquerra de l'Eixample.
El menjar per emportar del cuiner Jordi Vilà
A Sarrià descobrim les propostes gastronòmiques per menjar a casa del cuiner Jordi Vilà.
El punt de reciclatge d'oli al mercat de Santa Eulàlia
Reciclar oli és molt més fácil del que pot semblar. Al mercat de Santa Eulàlia hi ha un punt de recollida on deixes el pot i te n'endús un altre.
Tots els consells per comprar bacallà
La Montse i la Lourdes tenen parada al mercat de Santa Eulàlia. Són dues germanes que, de bacallà, en saben un bon tros.
El dinar de divendres al mercat de Santa Eulàlia
Molts paradistes dinen plegats els divendres al mercat de Santa Eulàli.
La pastisseria Foix endolceix Sarrià des del 1886
Un establiment històric a Sarrià, la centenària pastisseria Foix, que endolceix el barri des del 1886.
L'Àgueda, agricultora i comerciant
A Vilafranca del Penedès coneixem l'Àgueda, que s'ha convertit en agricultora i comerciant, partint de zero.
El Vicenç i el seu truc per bullir els llegums
Us heu imaginat mai com es couen els llegums? El Vicenç té parada al Mercat del Clot de Barcelona i se surt del sistema tradicional, aconseguint una textura i sabor perfectes.
Oriol Llavina i el Cigró d'Or, un restaurant dalt del mercat
Coneixem l'Oriol, el xef propietari del Cigró d'Or, situat a sobre del Mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès i veiem com s'ha hagut d'adaptar a la Covid fent menjar per emportar.
L'Ana, una estilista gastronòmica que ens fa menjar pels ulls
"Gent de mercats" ha vist com treballa l'Ana, una estilista gastronòmica d'aquelles que aconsegueixen que mengem pels ulls.