Les coses poden anar bé

 • Marga Brunet
  Veure vídeo

  Marga Brunet

  La Marga Brunet va estudiar cuina a Mallorca i ara treballa a El Celler de Can Roca, on s'ha convertit en l'ajudant del millor pastisser del món. Diu que, de vegades, si t'ho proposes, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Jenn Díaz
  Veure vídeo

  Jenn Díaz

  La Jenn Díaz és una escriptora revelació del panorama literari català. La seva primera novel·la, que va fer amb 22 anys, ja va ser un esdeveniment. Per ella, de vegades, quan deixes d'insistir, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Toni Ruiz
  Veure vídeo

  Toni Ruiz

  Toni Ruiz Moretó és historiador, però va decidir continuar al negoci familiar i ara treballa amb el millor barber d'Espanya. Diu que, amb constància i voluntat, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Joana Serrat
  Veure vídeo

  Joana Serrat

  Joana Serrat és una cantautora reconeguda de la música "indie" a Catalunya. Diu que si ets fidel a tu mateix, de vegades, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació Selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Manel Sort
  Veure vídeo

  Manel Sort

  Manel Sort dirigeix King Barcelona, on es fan videojocs com Candy Crush, un joc al qual juguem més de 90 milions de persones cada dia. Diu que si tens una visió clara i ets proactiu, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Mar Desveus, Andrea Alcaraz i Mariona Blasi
  Veure vídeo

  Mar Desveus, Andrea Alcaraz i Mariona Blasi

  La Mar Desveus, l'Andrea Alcaraz i la Mariona Blasi són arquitectes. La crisi les va obligar a reinventar-se, i han creat This i Karton i fan casetes de cartró. Diuen que, si hi poses il·lusió, ganes i empenta, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació Selfie" entrevistem joves de diversos àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Adrián Blanco
  Veure vídeo

  Adrián Blanco

  Adrián Blanco és un pianista de Santa Coloma de Gramenet que ha aconseguit, amb molt d'esforç, una beca per estudiar a Nova York. Creu que si lluites per allò que estimes, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Vicenç Ferré
  Veure vídeo

  Vicenç Ferré

  Vicenç Ferré ve d'una nissaga de vinyaters i ha creat el seu propi celler, Mas Vicenç. Diu que si hi poses il·lusió, constància i passió les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació Selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Dani de la Orden, director de cinema
  Veure vídeo

  Dani de la Orden, director de cinema

  Dani de la Orden és un director de cinema que ha fet dues comèdies romàntiques que passen a la ciutat de Barcelona. Diu que si tens confiança en tu mateix i creus en el teu projecte, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació Selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.

 • Íngrid Rahola i Glòria Salomó, fundadores de Llagurt
  Veure vídeo

  Íngrid Rahola i Glòria Salomó, fundadores de Llagurt

  Íngrid Rahola i Glòria Salomó són les fundadores de Llagurt, una empresa de iogurt gelat que en 5 anys ha aconseguit expandir-se arreu de Catalunya. Diuen que, amb esforç, il·lusió i molta energia, les coses poden anar bé. En cada capítol de "Generació selfie" entrevistem joves de diferents àmbits professionals que, malgrat les dificultats, aconsegueixen tirar endavant.