Els protagonistes

 • Begoña Aymar
  Veure vídeo

  Begoña Aymar

  La Begoña Aymar és arquitecta tècnica i té 30 anys. Ha deixat de treballar temporalment per cuidar els seus fills, d'1 i 2 anys. Creu que el moment ideal per ser mare no existeix i ella va prioritzar la família davant la feina. De vegades se sent jutjada per la decisió que ha pres.

 • Gemma Torrents
  Veure vídeo

  Gemma Torrents

  La Gemma Torrents té 31 anys i ha obert un restaurant amb 3 sòcies més. Va prendre la decisió després de treballar en diferents empreses i sentir que no es valorava el seu treball i el seu esforç. Ara mateix, el seu negoci és la seva prioritat i no es planteja ser mare. Creu que la seva generació se l'han carregat professionalment.

 • Judit Valls
  Veure vídeo

  Judit Valls

  La Judit Valls té 22 anys i estudia Educació Social. Quan pot, treballa a hores cuidant gent gran, com ha fet la seva mare tota la vida. Diu que és una feina que normalment fan dones, però que aquests estereotips de gènere haurien de canviar.

 • Laura Aubert
  Veure vídeo

  Laura Aubert

  La Laura Aubert té 27 anys i és actriu. Forma part de la primera Kompanyia jove del Teatre Lliure i gestiona la Sala Maldà amb la seva companyia teatral de tota la vida: Els Pirates. Diu que la cultura és un món laboral inestable, però que no s'ha de tenir por.

 • Pau Ortiz
  Veure vídeo

  Pau Ortiz

  El Pau Ortiz té 33 anys i és director de cinema. Està fent un documental, a Mèxic, sobre uns germans que tenen la mare a la presó. No té diners per acabar-lo i per això ha engegat una campanya de micromecenatge. Creu que és important donar veu a gent amb risc d'exclusió social.

 • Javi Tanarro
  Veure vídeo

  Javi Tanarro

  El Javi Tanarro té 33 anys i viu a Tàrrega. És músic i toca amb el grup La Terrasseta de Preixens però, per tirar endavant, treballa del que pot. Sap que costa molt viure de la música, però no vol renunciar a aquest camí sense haver-ho intentat.

 • Ivette Vera
  Veure vídeo

  Ivette Vera

  Ivette Vera té 22 anys i va arribar de l'Equador a mig curs de quart d'ESO. Volia estudiar Psicologia, però al final va començar un cicle formatiu d'hoteleria. Diu que la vida, de vegades, permet descobrir que tens capacitats per fer coses que ni tan sols imaginaves.

 • Albert Negrete
  Veure vídeo

  Albert Negrete

  L'Albert Negrete té 20 anys i és de Barcelona. Estudia a Holanda amb una beca Erasmus i, després de 8 mesos lluny de casa, està a punt de tornar. És conscient que està vivint una experiència irrepetible.

 • David de la Rosa
  Veure vídeo

  David de la Rosa

  El David de la Rosa té 27 anys i fa segon d'Enginyeria d'Obres Públiques a la UPC. Va treballar a la construcció durant 7 anys i va guanyar molts diners. Ara ha de treballar per pagar-se la universitat i passa amb molt menys. Ningú l'obliga, però ell vol fer-ho.

 • Anna Gonzálvez
  Veure vídeo

  Anna Gonzálvez

  Anna Gonzálvez té 29 anys i és mestra de Primària en una escola del barri del Bon Pastor a Barcelona. Ha començat un màster de mediació artística. Tenia ganes de seguir aprenent més enllà de la feina. Creu que tothom hauria de tenir les mateixes oportunitats per estudiar.

 • Andrea Martí
  Veure vídeo

  Andrea Martí

  L'Andrea Martí té 23 anys i és de Terrassa. Ha superat un càncer que li van diagnosticar fa un any i mig. Explica que ha sigut un tractament dur, però que ara ja fa vida normal. Dedica el seu temps lliure a ajudar altres joves que tenen càncer.

 • Gemma
  Veure vídeo

  Gemma

  La Gemma té 27 anys i li agrada cuidar la seva salut. Creu que tot el que mengem repercuteix directament en la nostra salut. Compra menjar ecològic però, sobretot quan surt fora, és flexible. Compensa més mantenir els amics que ser estricta amb l'alimentació.

 • Àlex Castán
  Veure vídeo

  Àlex Castán

  L'Àlex Castán té 35 anys i viu a Teià. És llicenciat en INEFC i fisioterapeuta i treballa amb lesionats medul·lars a l'Institut Guttmann. Molts són joves. Diu que el que li agrada més de la seva feina és que l'esport serveix per rehabilitar físicament i emocionalment.

 • Mireia Cros
  Veure vídeo

  Mireia Cros

  La Mireia Cros té 23 anys i li encanta sortir de festa. Està acabant la carrera, treballa i estudia anglès. No para en tot el dia, però quan arriba el cap de setmana necessita sortir i divertir-se. Diu que això forma part del que significa ser jove.

 • Andreu Culleré
  Veure vídeo

  Andreu Culleré

  L'Andreu Culleré és de Belianes i té 23 anys. Sempre que pot s'escapa a la muntanya amb la parella o amb els amics. La muntanya li agrada perquè l'atrapa i diu que quan fas un cim és com si tinguessis el món als teus peus.