Test

 • Provem el mòbil MP01 de Punkt, un telèfon poc intel·ligent
  Veure vídeo

  Provem el mòbil MP01 de Punkt, un telèfon poc intel·ligent

  Només s'hi poden fer trucades o enviar missatges, com els primers models de mòbils. L'Antoni Noguera ens explica com ha estat l'experiència de tenir aquest mòbil per uns dies.

 • Provem un mòbil... que presumeix de càmera!
  Veure vídeo

  Provem un mòbil... que presumeix de càmera!

  Provem el mòbil que acaba de presentar Kodak i que, com no podia ser d'una altra manera, presumeix de les opcions de foto i vídeo que incorpora.

 • Provem un dispositiu per gravar en 360 graus amb el mòbil
  Veure vídeo

  Provem un dispositiu per gravar en 360 graus amb el mòbil

  Hem sortit a provar l'Insta 360, un dispositiu que es connecta al telèfon mòbil i ens permet gravar en 360 graus, una de les febres tecnològiques del moment

 • Passegem amb unes sabatilles GPS
  Veure vídeo

  Passegem amb unes sabatilles GPS

  Fem ruta per Barcelona amb unes sabatilles GPS. És un projecte que está duent a terme Easy Jet i que et permet, a través de la vibració de les sabates, arribar al teu destí sense haver d'agafar cap mapa.

 • La llibreta intel·ligent que fa màgia
  Veure vídeo

  La llibreta intel·ligent que fa màgia

  Quantes notes preneu al dia en un paper? Us mostrem un nou dispositiu que us permetrà traslladar el bloc de notes tradicional en digital amb un simple botó. Es tracta de Bamboo Spark, un dels nous gadgets de la marca japonesa Wacom.

 • Una càmera que no tremola mai
  Veure vídeo

  Una càmera que no tremola mai

  Si sempre heu portat un cineasta dins vostre, aquest nou dispositiu us encantarà. És una petita càmera que corregeix els nostres moviments i els suavitza per aconseguir una imatge impecable sense tremolors. La més petita i portàtil que hem vist mai.

 • Provem dos dels rellotges intel·ligents més nous
  Veure vídeo

  Provem dos dels rellotges intel·ligents més nous

  Els "smartwatches" apunten a ser un dels dispositius estrella aquest Nadal. La majoria de marques ja s'han afanyat a treure el model nou i en els últims mesos n'hem vist aparèixer bastants. Dos dels més recents són el Samsung Gear S2 i el Motorola 360.

 • El nou iPad Pro: tauleta o ordinador?
  Veure vídeo

  El nou iPad Pro: tauleta o ordinador?

  Per les dimensions i la potència amb què l'han equipat, el nou iPad Pro no tenim clar si és més a prop de ser un ordinador o una tauleta. Apple assegura que no ha volgut fer un substitut del portàtil, però el que és una mica més clar és que aquesta és la tauleta més gran que han presentat mai. Per resoldre dubtes, l'hem volgut provar

 • Posem a prova tres càmeres esportives
  Veure vídeo

  Posem a prova tres càmeres esportives

  Amb tantes càmeres esportives com hi ha avui dia al mercat, sou incapaços de tirar-ne una? Nosaltres n'hem agafat tres de les més competitives i les hem posat a prova fent esquí-surf.

 • Les bateries de les bateries
  Veure vídeo

  Les bateries de les bateries

  Quedar-se sense mòbil no agrada a ningú. I quan passa acostuma a ser cosa de la bateria del telèfon, que sempre s'apaga en el pitjor moment. Mentre els fabricants no trobin la manera d'allargar el temps que el nostre mòbil aguanta despert, ens hem de conformar a fer servir bateries externes. Aquí teniu alguns consells que us aniran bé per saber exactament quina necessiteu.

 • S6 Edge+, el nou Samsung de pantalla corba
  Veure vídeo

  S6 Edge+, el nou Samsung de pantalla corba

  Quin és el plus de tenir una pantalla corba al mòbil? En què ens pot ajudar? Hem volgut provar l'últim mòbil que la companyia coreana ha tret al mercat per comprovar-ho de primera mà.

 • Un ordinador tàctil amb escàner 3D
  Veure vídeo

  Un ordinador tàctil amb escàner 3D

  Estem acostumats a les novetats en tauletes i a la presentació de mòbils nous, però feia temps que no es parlava de la renovació del concepte d'ordinador de sobretaula. Això és el que proposa precisament Hewlett Packard. Ha presentat l'Sprout, un nou dispositiu que, a banda de ser un sobretaula convencional, incorpora una càmera, un projector i un escàner 3D. I esclar, no ens hem pogut aguantar i l'hem volgut provar!

 • Impressores per portar allà on vulguem
  Veure vídeo

  Impressores per portar allà on vulguem

  Com amb la majoria dels aparells electrònics, les impressores també s'han sumat a la moda de la portabilitat. Ja hi ha molts models que ens permeten imprimir allà on vulguem. Una pràctica molt útil, sobretot per a aquelles persones que treballen sempre amunt i avall i han d'imprimir documents sobre la marxa.

 • Provem un "drone" per a ús recreatiu
  Veure vídeo

  Provem un "drone" per a ús recreatiu

  Quines vistes tenen els escaladors quan són a 15 metres d¿alçada? Nosaltres ho hem descobert gràcies al Bebop Drone, un quadricòpter que ens permet gravar vídeos en alta resolució i fer fotos. El funcionament és fàcil i intuïtiu i el podem fer anar amb el mòbil o la tauleta, o amb un controlador de vol.

 • Viure la realitat virtual amb les Gear VR
  Veure vídeo

  Viure la realitat virtual amb les Gear VR

  Provem les Gear VR, les ulleres de realitat de Samsung. Ens traslladen des de la sabana africana fins al fons del mar, i ens permeten assistir a actuacions teatrals i veure pel·lícules com si fóssim una part més del repartiment.

Anar al contingut