Generació Digital - capítol 89

Generació Digital - capítol 89

Segur que tornant de les vacances de Nadal a molts us han vingut ganes de fer les maletes i marxar ben lluny. Doncs desig concedit. Ens n'anirem a l'altra punta del món acompanyats per uns quants aventurers catalans que han fet de viatjar una forma de viure. Els coneixerem en persona i també a través dels seus blogs de viatge, que són una font molt útil si decidim visitar els països per on han passat ells.

Si agafar avions us fa mandra, també us ensenyarem una bona opció d'oci només amb un clic. Parlarem de les websèries que es fan aquí aprofitant que darrere nostre, després de "Generació Digital", s'estrena la primera temporada de "Les coses grans", de Roger Coma, però no és l'única proposta! També us recomanarem alguns jocs perquè us entretingueu amb el mòbil.

En el nostre test digital visitarem Justo Molinero al seu estudi de ràdio i descobrirem, per exemple, que a casa no li falta ni un aparell tecnològic. Els té tots! El que no sabem si té és l'aplicació "Woowos", un nou xat que us permetrà evitar ficades de pota perquè podreu esborrar un missatge del mòbil de l'altra persona si us heu penedit d'enviar-lo; hem visitat l'empresa que l'ha desenvolupat. I també us ensenyarem una capsa digital que evoca les antigues capses de llauna on es guardaven records: la Timeless Box.

Això, els vídeos sorprenents d'internet i els favorits de la Gina, presentat per Lluís Marquina.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3