Generació Digital - capítol 43

A "Generació digital", parlen de bateries. Per un costat, descobriran de què estan fetes les bateries dels telèfons, dels ordinadors i d'altres dispositius, i donaran resposta a aquella pregunta que sempre es fan els usuaris quan se'ls acaba la bateria del mòbil: no podrien durar més, les bateries?
Un dels dispositius en què és més important que la bateria duri molt és la consola portàtil. A "Generació digital" s'organitzarà una competició entre les dues portàtils més potents: la Sony PS Vita i la Nintendo 3DS XL. Quina aguantarà més temps abans d'apagar-se?
Al programa també comptaran amb un altre tipus de bateria: la que serveix per fer música! Aniran cap a Constantí per conèixer el perfil digital de Joan Reig, el bateria d'Els Pets.
A més, com cada setmana, a "Generació digital" posaran a prova una novetat tecnològica. En aquest cas, els experts de Paella de bits analitzaran cada detall de la nova tauleta de Google, que surt al mercat amb un preu molt competitiu però amb l'objectiu de mantenir el nivell de les rivals.
Aniran cap al Poblenou de Barcelona per visitar la seu de DigaliX, una empresa que té pocs anys de vida, però que ja ha aconseguit fer conegut el seu producte estrella, la Xtable, una gran pantalla tàctil convertida en taula i que té múltiples usos.
Bruce Willis ha estat notícia darrerament després de manifestar que vol deixar en herència, a les seves filles, la seva col.lecció de cançons d'iTunes. De qui són les cançons, llibres o pel.lícules que comprem per internet? La Gina Tost porta tota la informació sobre la propietat digital.
El debat sobre la relació entre el periodisme i les xarxes socials és més viu que mai. Descobriran qui són alguns dels comunicadors de tot el món que són més actius a la xarxa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3