TOTS ELS PROGRAMES

 • ZONA WELLS
  Veure vídeo

  ZONA WELLS

  Zona Wells és una formació que viu a cavall entre Barcelona i Lima. Tot i que té els fonaments en el jazz, és un amalgama de diferents estils musicals, com ara el reggae, el folk, la bossa, el hip-hop i la música electrònica. És en aquest punt de trobada on els múltiples estils es troben i es fusionen per explorar la relació entre ells i esdevenir un llenguatge mestís. Saphie Wells, a la veu; Dinguisman, a la veu, guitarra i caixó; Toni Pagès, a la bateria; Josep Lluís Guart, al piano, i Joan Subirats, al saxo.

 • MATÍAS MÍGUEZ
  Veure vídeo

  MATÍAS MÍGUEZ

  Matías Miguez ens presenta el seu nou repertori, on explora la diversitat, la malenconia del tango amb la llibertat del jazz, el ritme d'anada i tornada entre el Mediterrani i la música afroamericana. Amb aquesta formació, en la veu del bandoneó ens explica històries urbanes en el marc escaient d'un so contemporani. L'acompanyen Xavier Tribolet, als teclats; Gustavo Rocha, a la guitarra; Marcelo Mercadante, al bandoneó, i Alberto Pérez, a la percussió.

 • CLARA LUNA
  Veure vídeo

  CLARA LUNA

  Clara Luna presenta "Viajes", el primer disc de composicions originals. En aquesta nova proposta Luna ens mostra el seu vessant més de cantautora, en un repertori inspirat en els seus viatges arreu del món. Podrem sentir-la cantant rumbes, tanguillos, chacareras, tangos i un jazz que es barreja amb el rock i el pop sense complexos. L'acompanyen Matías Miguez al baix, Gustavo Rocha a la guitarra, Salvador Toscano a la bateria i Fernando Tejero al piano

 • MOYA KALONGO
  Veure vídeo

  MOYA KALONGO

  Moya Kalongo és un grup de Barcelona amb músics de diferents procedències, com ara Moçambic, Costa d'Ivori, Uruguai i Catalunya. Tots ells uneixen els seus orígens musicals per crear un repertori únic de funk i afrobeat que els ha convertit en pioners d'aquest estil a casa nostra. Els Moya Kalongo són Marc Thió a la bateria, Noé Escolà al saxo i la flauta, Roqui Alvero a la trompeta, Cesc Pasqual a la guitarra, Pito Rosas al baix i Simonal Bie a la veu.

 • XAVI MAURETA ANIMALS EXÒTICS
  Veure vídeo

  XAVI MAURETA ANIMALS EXÒTICS

  "Animals exòtics" és la nova proposta de Xavi Maureta, que combina la sonoritat del jazz més contemporani amb melodies i ritmes que provenen de músiques "cosines", com ara el flamenc, les músiques folklòriques de Llatinoamèrica, el blues o les músiques africanes. Són Guim Garcia Balach, al saxo alt, amb Marco Mezquida, al piano i teclats; Rai Ferrer, al contrabaix, i el mateix Xavi Maureta, a la bateria.

 • MARTÍ VENTURA TRIO
  Veure vídeo

  MARTÍ VENTURA TRIO

  Martí Ventura Trio presenta el seu tercer treball discogràfic: "Transicions". La complicitat i el diàleg constant entre els membres del trio fan que les composicions del pianista es converteixin en un joc musical d'allò més orgànic. Miquel Àngel Cordero al contrabaix, Lluís Ribalta a la bateria i Martí Ventura al piano.

 • IVÓ OLLER QUINTET
  Veure vídeo

  IVÓ OLLER QUINTET

  El trompetista ens presenta el seu quintet amb un repertori en el qual la tradició del jazz modern adquireix nous matisos i es vesteix de singularitat. El treball d'anys amb la mateixa formació i una visió introspectiva fan que l'aproximació d'Oller al bebop es converteixi en una proposta ben personal. Marc Sort al saxo, Martí Ventura al piano, Dick Them al contrabaix, Pinyu Martí a la bateria i el mateix Ivó Oller a la trompeta.

 • MAR SERRA GRUP
  Veure vídeo

  MAR SERRA GRUP

  El quartet ens presenta el seu projecte Opus: un petit i particular viatge per la història de la música. A cavall entre el jazz fusió i la música contemporània, Mar Serra ens va endinsant en l'esperit mediterrani a partir de sonoritats com el flamenc o la música tradicional. El poder evocador del violí de Lluna Aragón, el motor del contrabaix de Franco Molinari, la bateria de Joan Vidal i la força del piano de Mar Serra ens descobreixen un llenguatge propi.

 • TIZIANA
  Veure vídeo

  TIZIANA

  Un grup format per músics de llarga trajectòria i de diferents bagatges musicals, entre ells el jazz, la música clàssica, les músiques d'arrel mediterrània, de l'Orient Mitjà i altres músiques tradicionals del món.Tiziana són: Alex Tobías, a la bateria i percussió; Pau Figueres, a la guitarra; Miquel Àngel Cordero, al contrabaix, i Judit Neddermann, a la veu.

 • Joan Sanmartí, Quatre Elements
  Veure vídeo

  Joan Sanmartí, Quatre Elements

  El guitarrista barceloní ens presenta Quatre Elements, formació en què, acompanyat de tres músics magnífics, proposa una col·lecció de composicions originals, amb el nom de "Cruïlles". En aquest projecte, Sanmartí es concentra gairebé exclusivament en la utilització de la guitarra acústica. Els Quatre Elements són: Oriol Roca al contrabaix, Guillem Arnedo a la bateria, Marc Miralta al vibràfon i Joan Sanmartí a les guitarres.

 • JAUME VILASECA TRIO
  Veure vídeo

  JAUME VILASECA TRIO

  Jaume Vilaseca ens mostrarà la seva passió per la bossa, la rumba i l'afro. Les seves influències van del jazz clàssic, al bop, o al postbop. Tot sota la mirada dels grans noms de la fusió com Herbie Hankock o Chick Corea. Avui ens presenten composicions de cada un dels membres del seu trio, on podrem veure la singular i elaborada manera de treballar un so de grup. Dick Them, al contrabaix, Ramón Díaz a la bateria i Jaume Vilaseca al piano.