Accedeix a la versió amb audiodescripció

Frederica Montseny, la dona que parla

Accedeix a la versió amb audiodescripció
Contingut per majors de 7 anys

Val la pena trair els propis ideals pel que sembla un bé més gran? En plena Guerra Civil Espanyola, la influència de l'anarcosindicalisme porta Frederica Montseny al govern de la República. Ella ho accepta a contracor per evitar l'auge del feixisme i esdevé la primera dona ministra de l'estat espanyol i d'Europa. Acabada la guerra, Montseny s'ha d'exiliar a França, on s'enfrontarà a un judici d'extradició que posarà a prova les seves fermes conviccions. Si el perd, retornarà a l'Espanya franquista per ser executada.

Direcció: Laura Mañá

Intèrprets: Màrcia Cisteró (Frederica Montseny), Emilio Gutiérrez Caba (Largo Caballero), Òscar Muñoz (Germinal Esgleas), Miquel Gelabert (Federico Urales), Ivan Benet (Joan Garcia i Oliver), David Bagés (Joan Peiró), Fran Nortes (Juan López), Pep Ambròs (Marianet), Candela Moreno (Mercedes Maestre), Vicente Genovés (Manuel Azaña), Jaime Linares (Juan Negrín), Sergi Torrecilla (Jesús Hernández) i Òscar Intente (Lluís Companys)

Origen: Catalunya

Any: 2021

Guió: Rafa Russo i Mireia Llinàs

Producció: Distinto Films en coproducció amb Televisió de Catalunya i Voramar Films i la participació d'À PUNT MÈDIA i d'IB3, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Valencià  de Cultura, Creative Europe Media Programme of the European Union i amb la col·laboració del Ministeri d'Igualtat-Institut de la Dona i la participació de CREA SGR, 2021

Fotografía: Beatriz Sastre

Música: Vanesa Garde

Títol original: Frederica Montseny, la dona que parla

TEMES:
Som donesFrederica Montseny i Mañé
Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3