TOTS ELS PROGRAMES

 • Adaptar-se als canvis
  Veure vídeo
 • Exiliats
  Veure vídeo

  Exiliats

 • Condicions adverses
  Veure vídeo
 • El poder de la imaginació
  Veure vídeo
 • Imprevistos que canvien la vida
  Veure vídeo
 • Éssers estimats: Complicitats i pèrdues
  Veure vídeo
 • Competitivitat: èxit o fracàs
  Veure vídeo
 • Revelació gai
  Veure vídeo

  Revelació gai

 • Sense l'amor de la família
  Veure vídeo

  Sense l'amor de la família

  Alumnes de l'IES Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet debatran sobre el documental "Sense l'amor de la família" "Fòrum júnior" plantejarà el dimarts 18 la relació entre pares i fills, amb l'emissió, a partir de les 20.55, del documental holandès "Com a casa enlloc" i el posterior debat entre 6 joves. El programa del K3 sobre habilitats emocionals i problemes de desenvolupament a l'adolescència, des de la perspectiva de joves de 12 a 15 anys, ha convidat per a aquest debat alumnes de l'IES Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet. Aquests alumnes, l'Ana, en Xavier, la Lucía, en Víctor, l'Anna i en Rubén, debaten sobre la relació entre pares i fills quan la família se separa perquè els pares no s'entenen, i com pateixen els fills la separació. En el documental que introdueix el tema es mostra el cas de la Chantal, una noia de 12 anys que ha viscut en moltes cases perquè els seus pares no la sabien cuidar bé. Ara viu al mig del bosc, en una gran casa amb molts nois de la seva edat. "Fòrum júnior" té pàgina web: www.forumjunior.cat.

 • Discapacitats, a part?
  Veure vídeo

  Discapacitats, a part?

  Alumnes de l'Institut Dolors Mallafré, de Vilanova i la Geltrú, debaten les seves experiències amb companys discapacitats "Fòrum júnior" reflexionarà demà sobre la convivència amb les discapacitats a través d'un documental i el testimoni d'alumnes que comparteixen estudis amb companyes discapacitades. El programa del 33 sobre habilitats emocionals i problemes de desenvolupament durant l'adolescència, des de la perspectiva dels joves dels 12 als 15 anys, oferirà, a partir de les 20.55, una reflexió sobre el tema, amb l'emissió del documental "Discapacitats, a part ?", i del debat sobre les imatges que mantindran després sis alumnes de l'Institut Dolors Mallafré, de Vilanova i la Geltrú, que comparteixen estudis amb companys discapacitats. El documental holandès que introdueix el tema presenta el cas de la Jolanda, una noia de 13 anys amb síndrome de Down. Fins ara ha anat a l'escola normal, amb un reforç personalitzat i un programa adaptat, però ara haurà d'anar a una escola "especial" per a discapacitats. Per primer cop haurà de conviure amb nens "especials" com ella. Li agradarà la nova escola? S'adaptarà als seus nous companys? Enyorarà els seus antics amics? Els responsables del programa han triat, per debatre els missatges i continguts del documental, alumnes de l'IES Dolors Mallafré perquè és un dels primers instituts catalans que ha inclòs estudiants amb discapacitats a les seves aules. La Mar, en Marc, la Sara i en Pau explicaran les seves experiències personals sobre el fet de compartir classe amb alumnes discapacitats com el Salva i la Luisina, que també participen en el fòrum.

 • Seguretat en un mateix
  Veure vídeo
 • Superar les pèrdues
  Veure vídeo
 • Què cal fer per agradar a les noies?
  Veure vídeo

  Què cal fer per agradar a les noies?

  Documental: Concurs de nois La pubertat no sempre és divertida, sobretot si ets noi i a classe gairebé tot són noies. Això és el que els passa a en Tom, en Borre i en Benny. Ells fan el possible per ser atractius per a les noies. Debat amb alumnes de l'IES Celestí Bellera de Granollers.

 • Acceptar una disminució
  Veure vídeo

  Acceptar una disminució

  L'Anja va en cadira de rodes des que té memòria. Ara fa un vídeo sobre el fet de caminar, perquè, com ella diu, "caminar segueix sent el meu desig més gran". Debat amb alumnes de l'IES Joan Brossa de Barcelona

 • Pubertat: complexos i acceptació
  Veure vídeo
Anar al contingut