TOTS ELS PROGRAMES

 • Les antigues clavegueres (cap.11)
  Veure vídeo

  Les antigues clavegueres (cap.11)

  En Massimo Giangrandi visita l'Akane Ko i li paga una gran quantitat per un passi lliure a les antigues clavegueres i pel seu silenci. A la superfície, els Flying Squirrels segueixen aprenent amb en Muyi Sant sobre el poder de les seves pedres màgiques. A excepció d'en Jon, que no aconsegueix fer anar la seva correctament. La Sara es veu embolicada en problemes després de seguir el seu pare, en Syd Monk, fins a les antigues clavegueres, on el veu reunir-se amb en Mosses, un vell pirata a qui reconeix a l'antiga fotografia.

 • El parc fantasma (cap.10)
  Veure vídeo

  El parc fantasma (cap.10)

  Els Muyi no són els únics que saben del proper eclipsi solar que obrirà la Cova de l'Infern. Els dolents també estan al corrent de l'esdeveniment que els tornarà a posar a prop del bagul sagrat. L'Ana Reed busca respostes a l'antiquari, però les ancianes es neguen a donar-li informació. Mentre que en Massimo Giangrandi només pensa a recuperar la clau que es va endur en Francis Corso la primera vegada que ell i els seus amics van anar a la recerca del tresor. Amb l'ajut d'en Sumo Kabuto i els seus Coiots, dibuixa un pla per atrapar en Pierre i forçar el seu pare a sortir del seu amagatall. Mentrestant en Syd Monk confirma la relació de l'alcalde amb l'elit i en Giangrandi. Hi haurà salvació per a Dragon City??

 • El bebé volador (cap.9)
  Veure vídeo

  El bebé volador (cap.9)

  Continuant amb les seves indagacions, la Rita Ching descobreix que l'elit ho controla tot mitjançant la corporació D-Corp. Però la vida de l'ambiciosa periodista perillarà quan l'Ana Reed descobreixi que va ser ella la intrusa a l'ultima reunió de l'elit. Mentrestant en Sumo i els seus Coiots van a la recerca d'en Pep Morgan per donar-li una lliçó, començant una boja persecució pels terrats de Dragon City.

 • Les pedres màgiques (cap.8)
  Veure vídeo

  Les pedres màgiques (cap.8)

  Més d'una sorpresa espera els nostres herois en aquesta nit de lluna plena. Mentre en Joseph, en Pierre i en Pep descobreixen el sorprenent poder de les pedres màgiques, la Sara s'entossudeix a continuar amb les indagacions sobre l'antiga fotografia i va a la recerca d'en sumo Kabuto. Mentrestant, la Rita Ching revela a en Syd Monk els obscurs llaços de l'alcalde amb en Massimo i l'Ana Reed. Sembla que tots són part de la mateixa elit i el futur de Dragon City es fa cada vegada més incert.

 • Sumus mundo (cap.7)
  Veure vídeo

  Sumus mundo (cap.7)

  Malgrat les advertències d'en Syd Monk, la Rita Ching decideix seguir en Massimo Giangrandi. Així descobreix com és iniciat dins d'una misteriosa elit d'homes encaputxats, de la qual també són membres l'alcalde i l'Ana Reed, la pirata aristòcrata. A punt de ser descoberta, la Ching aconsegueix fugir, però perd la seva càmera. Mentrestant, en Pep, en Joseph, en Pierre i en Jon reben d'en Muyi San unes pedres màgiques que porten el mateix símbol que cadascun d'ells té com a marca de naixement. Una marca que porta tota persona amb sang pirata. Els escollits comencen a entendre quin és el seu destí.

 • El nivell subterrani (cap.6)
  Veure vídeo

  El nivell subterrani (cap.6)

  En Muyi san vol guanyar-se la confiança dels escollits per entrenar-los i guiar-los cap a la Cova de l'Infern. Però la seva missió es complica en no poder revelar el seu destí més que per mitjà de metàfores que cap dels Flying aconsegueix entendre. Per resoldre el problema de la comunicació, en Pep proposa anar al Nivell Subterrani, una ciutat a sota de la ciutat, llar de malfactors i pirates desplaçats. Allà governa l'Akane Ko, una dona d'empenta que guarda més d'un secret de l'antiga Dragon City.

 • El visitant silenciós (cap.5)
  Veure vídeo

  El visitant silenciós (cap.5)

  Enmig de divertides i vergonyoses situacions, en Muyi San aconsegueix cridar l'atenció dels Flying Squirrels, que descobreixen a la túnica del petit monjo el símbol d'un cofre igual al que mostra el vell mapa pirata. Amb les declaracions de la Rita Ching, en Syd Monk aconsegueix noves pistes per incriminar en Massimo Giangrandi. Però el seu nou intent per atrapar-ho es frustrarà quan l'alcalde de la ciutat es manté al marge de l'assumpte mentre assegura que ja ha traçat un pla per atrapar el mafiós.

 • Reduit a cendres (cap.4)
  Veure vídeo

  Reduit a cendres (cap.4)

  En Muyi San arriba per fi a Dragon City. Les ancianes de l'antiquari el reconeixen i li indiquen com trobar els "elegits". Ignorant el seu destí, els Flying Squirrels descobreixen un altre dels personatges de la fotografia antiga: en Nagai Kabuto, el pare d'en Sumo Kabuto, el seu pitjor enemic. Seguint el seu olfacte periodístic, la Rita Ching va a la recerca de pistes a la casa d'en Bruno Monroe. Després de descobrir un mar de dades aïllades, la seva incursió és interrompuda pel Vladimir, el súbdit d'en Giangrandi, que li cala foc a tot i se'n va. El cap Monk arriba just a temps per rescatar la Ching. Però totes les proves són ara cendres.

 • Alguna cosa darrera del tron (cap.3)
  Veure vídeo

  Alguna cosa darrera del tron (cap.3)

  "La pirata aristòcrata" entra en joc amb tota la seva malícia i li encarrega a en Massimo Giangrandi desfer-se d'en Bruno Monroe, un periodista de "The Insider" que els està portant problemes amb les seves investigacions. Abans de desaparèixer, en Monroe aconsegueix parlar amb la periodista d'espectacles Rita Ching i li revela una clau. Mentrestant, una nova revelació sorprèn els Flying Squirrels: en Pierre ha reconegut el seu pare a l'antiga fotografia, on apareix també el mafiós director de la seva escola al costat d'altres dos subjectes. Quina relació tenien en Francis Corso i en Massimo Giangrandi?

 • El fill del desert (cap.2)
  Veure vídeo

  El fill del desert (cap.2)

  Un eclipsi solar tornarà a obrir la Cova de l'Infern. La notícia arriba com una revelació mística a oïdes d'en Muyi San, que rep la missió d'anar a la recerca dels "escollits". El cap de policia Syd Monk rep la misteriosa trucada d'un home que afirma tenir entre mans una investigació que compromet l'organització més poderosa de Dragon City. Tot apunta que en Giangrandi hi estaria involucrat. Podrà per fi el cap Monk atrapar l'esmunyedís mafiós que persegueix fa tants anys?

 • El drac es desperta (cap.1)
  Veure vídeo

  El drac es desperta (cap.1)

  Dragon City s'està despertant. Superant més d'un perill, la Sara, en Joseph, en Pierre i en Jon aconsegueixen infiltrar-se a la càmera secreta d'en Massimo Giangrandi, el mafiós director de la seva escola. És aquí on descobreixen un mapa pirata vell i una fotografia antiga. A l'antiquari les tres sàvies ancianes albiren l'arribada del cinquè element: en Pierre Corso, que ha tornat per buscar el seu pare. Aviat el valor i la lleialtat dels Flying Squirrels seran posats a prova en un joc sense precedents que encara no ha començat.