TOTS ELS PROGRAMES

 • El cofre sagrat (cap.26)
  Veure vídeo

  El cofre sagrat (cap.26)

  Dins de la càmera secreta, quan la Sara es disposa a obrir el cofre, en Joseph, el Pep i el Pierre comencen a qüestionar-la. Segur que és ella la més adequada? Per què no pot ser un d'ells l'escollit?, es pregunten. Al Jon li sorprèn l'actitud dels seus amics i decideix agafar el cofre amb les seves mans. Aconseguiran els Flying Squirrels mantenir-se units per complir el seu destí?

 • La cova de l'infern (cap.25)
  Veure vídeo

  La cova de l'infern (cap.25)

  L'eclipsi comença, la terra s'obre. La carrera cap al cofre ha iniciat la seva fase més perillosa. Ignorant que el Massimo i els Coiots els segueixen de prop, els nostres joves herois comencen a superar un a un els perillosos obstacles i paranys que troben al seu camí amb l'ajuda de les pedres màgiques. Quan només els separa una porta del cofre sagrat, l'Anna Reed entra en escena i amenaça d'eliminar algú molt estimat per al Pierre i els seus amics si no li donen la clau. Podran els nostres herois resistir la temptació del poder del cofre?

 • El viatge interior (cap.24)
  Veure vídeo

  El viatge interior (cap.24)

  Després de salvar-se de l'atac de l'Ana Reed i els seus, els Flying veuen aparèixer davant dels seus ulls l'antiga ciutadella dels Muyis. Increïble! El mestre els dóna la benvinguda i felicita el Muyi San per la seva bona feina. Abans de seguir el seu camí, però, hauran de superar una última prova: enfrontar-se amb ells mateixos en un viatge a les profunditats del seu ésser. Mentrestant, a Dragon City, en Syd Monk busca sense resultat alguna informació sobre on és la seva filla, els seus amics i en Giangrandi. Quan tot sembla perdut, algú del passat torna a la superfície decidit a ajudar-los.

 • Un mar de sorra (cap.23)
  Veure vídeo

  Un mar de sorra (cap.23)

  El Syd Monk escorcolla la casa d'en Massimo Giangrandi i troba el Vladimir ferit. El cap de policia li proposa un pacte. L'Ana Reed, el Massimo Giangrandi i companyia segueixen ben de prop la nau pirata voladora dels Flying Squirrels. Quan veuen que s'escapen, els vilans disparen sense pietat la nau dels nostres herois. Serà aquesta la fi dels Flying Squirrels?

 • La clau (cap.22)
  Veure vídeo

  La clau (cap.22)

  Falten dos dies per a l'eclipsi solar que obrirà un altre cop l'accés a la Cova de l'Infern, i la clau encara no ha aparegut. L'Akane Ko i el Monk han sumat les seves forces per desemmascarar-los a tots; l'alcalde serà el primer de la seva llista. Els Flying Squirrels emprenen el camí del seu destí guiats pel Muyi San. Però abans passen per la botiga d'antiguitats, on coneixen el que ha guardat sempre la clau: el pare del Pierre.

 • La cara de la veritat (cap.21)
  Veure vídeo

  La cara de la veritat (cap.21)

  Estranyes criatures emergeixen del nivell subterrani i ataquen els habitants de Dragon City. Són els pirates zombi! El caos que regnava fins fa poc en el submón, sembla apoderar-se de la ciutat a la superfície. L'Ana Reed suggereix a la Rita Ching abandonar la investigació que va acabar amb la vida de seu amic Bruno Monroe a canvi de tot el que sempre ha somiat. Abandonarà els Flying Squirrels per la fama i el reconeixement?

 • L'illa del Drac (cap.20)
  Veure vídeo

  L'illa del Drac (cap.20)

  A l'Illa del Drac els Flying s'enfronten al Sumo i els seus Coiots. Contra tot pronòstic, i amb només una pedra màgica, aconsegueixen lluitar. Mentrestant, a la ciutat, l'Akane Ko visita el Syd Monk i li proposa un pacte amb el qual tots dos podrien sortir guanyant. Confosa per tot el que ha descobert, la Sara vol trobar l'Ana Reed per explicar-li que ho sap tot. La pirata aristòcrata aprofita la situació per aconseguir el que realment li interessa.

 • La confessió (cap.19)
  Veure vídeo

  La confessió (cap.19)

  L'eclipsi solar s'apropa. Convençuts del seu destí, els Flying Squirrels es disposen a recuperar les tres pedres màgiques que els hi van treure i així poder superar els perills de la Cova de l'Infern. Lluitant per aconseguir respostes, la Sara torna a interrogar el seu pare. Aclaparat per l'interès i la tossuderia de la seva filla, finalment, en Monk decideix ser honest i parlar-li de la seva mare.

 • La generació anterior (cap.18)
  Veure vídeo

  La generació anterior (cap.18)

  En Massimo Giangrandi instrueix el Sumo Kabuto en l'art de la venjança, explicant-li la seva versió del que va succeir aquella vegada quan ell, el seu pare Nagai Kabuto, el Mosses, en Francis Corso i l'Ana Reed van anar a la recerca d'un tresor mil·lenari a les profunditats del desert. En un contrapunt de narracions, el passat de l'antiga generació és revelat. Després de parlar amb el Mosses, la Sara confessa als seus amics el seu passat pirata. Doncs, serà ella el cinquè element?

 • El cinquè element (cap.17)
  Veure vídeo

  El cinquè element (cap.17)

  Si ells són els escollits, qui és el cinquè element? I on és la clau?, es pregunten els Flying després de descobrir la història del cofre sagrat. Mentrestant, la Rita Ching descobreix que la cinquena persona de l'antiga fotografia no és el Syd Monk, sinó l'Ana Reed. Tantes preguntes sense resposta porten els nostres herois a tornar a buscar el Mosses en les antigues clavegueres. I aquest cop el Muyi San hi va amb ells. Aconseguiran fer parlar l'ermità?

 • La llegenda (cap.16)
  Veure vídeo

  La llegenda (cap.16)

  Després d'assabentar-se que la Sara és la filla del Syd Monk, l'Ana Reed amenaça el cap de la policia. Si ell i la Sara no s'allunyen dels seus assumptes, ella li explicarà a la seva filla qui és la seva mare. De camí cap a la fàbrica abandonada, els Flying Squirrels es troben amb l'Akane Ko, els ha portat "el llibre". Ha arribat el moment que els nostres herois coneguin d'una vegada la llegenda darrere de la misteriosa Cova de l'Infern.

 • Pirates i conqueridors (cap.15)
  Veure vídeo

  Pirates i conqueridors (cap.15)

  Amb l'ajuda de la Rita Ching els Flying Squirrels aconsegueixen infiltrar-se a la Biblioteca Central per trobar proves que demostrin el domini de l'elit i la seva relació amb en Giangrandi. S'emportaran una gran sorpresa quan descobreixin que la suposada secta està darrere de més d'un fet històric. Però l'Ana Reed els enxampa i els tanca. Reconeix les pedres màgiques que porta cadascun i se les queda. Qui són aquestes criatures i què fan amb aquestes pedres?, es pregunta.

 • Els aliats (cap.14)
  Veure vídeo

  Els aliats (cap.14)

  Syd Monk s'ha salvat! Però la seva vida encara corre perill. Seguint les ordres del Massimo Giangrandi, en Vladimir torna a atemptar contra la vida del cap de policia. Se salvarà aquesta vegada? Mentrestant, en el nivell subterrani, l'Akane Ko descobreix gràcies als Flying Squirrels qui és el responsable de la plaga que afecta el món subterrani, convertint els seus habitants en temibles pirates zombi. I té clar que no es quedarà amb els braços plegats. Per una altra banda, la Rita Ching revela a la Sara la seva investigació sobre en Giangrandi i l'elit. Els Flying sembla que tenen nous aliats.

 • La revenja (cap.13)
  Veure vídeo

  La revenja (cap.13)

  Entestats a resoldre el misteri de l'antiga fotografia, els Flying Squirrels es juguen les pedres màgiques a canvi d'informació amb en Sumo i els seus Coiots. Al mateix temps que la vida d'en Syd Monk corre veritable perill després que l'Ana Reed s'entossudís que en Massimo el distregui de les seves recerques. Al nivell subterrani els pirates zombi arriben al bar de l'Akane Ko. Tot està arribant massa lluny i el caos comença a apoderar-se de Dragon City. Aconseguiran els nostres joves herois frenar els dolents a temps?

 • L'ermità (cap.12)
  Veure vídeo

  L'ermità (cap.12)

  Ignorant la sort que ha tingut la seva filla, en Syd Monk torna a la superfície per vigilar l'ajuntament i descobrir l'accés clandestí de diversos camions de la D-Corp. Mentrestant, a les antigues clavegueres, en Jon i en Pep es troben amb un abocador tòxic que ve de la superfície i contamina l'aigua del Nivell Subterrani. En Joseph i en Pierre fugen espaordits d'un zombi pirata que amenaça de menjar-se'ls fins que arriba en Mosses i els salva. Incansables, els Flying interroguen el vell pirata sobre la Cova de l'Infern. Però en Mosses es nega a parlar i els fa fora del seu cau. Quins obscurs secrets s'amagaran al seu passat?