Univers animal

 • El gat youtuber
  Veure vídeo

  El gat youtuber

  Segurament ell no ho sap, però tots els sorollets que fa el Kiwi tenen molts seguidors. Aquest gatet tan bufó ja és més famós que moltes persones i, de moment, no sembla que la fama l'afecti.

 • L'os bru, el millor amic de l'home
  Veure vídeo

  L'os bru, el millor amic de l'home

  L'os bru no és tan salvatge com ens mostren les pel·lícules; el Brutus n'és mostra. Casey Anderson el va salvar abans que fos sacrificat i li va crear un refugi només per a ell. La relació que ara tenen és d'allò més especial.

 • El pianista d'elefants
  Veure vídeo

  El pianista d'elefants

  La música no entén de fronteres ni d'espècies. Aquest pianista s'ha endut el seu piano a Tailàndia per tocar-los música clàssica i ajudar a fer que es relaxin. Les reaccions són molt diverses i ens ensenyen el poder de la música. Sembla que hi ha fins i tot elefants pianistes.

 • Gossos models
  Veure vídeo

  Gossos models

  Els concursos de bellesa canina et descobreixen que un gos es pot convertir fins i tot en un fons marí amb una orca. No sabem fins a quin punt a ells els agradaran aquests "looks", perquè els converteixen en gairebé qualsevol cosa.

 • El dia a dia dels bombers
  Veure vídeo

  El dia a dia dels bombers

  La feina dels bombers no és mai gaire fàcil, però hi ha dies especialment durs. La història d'aquest bomber intentant salvar al gatet és d'aquelles que commouen.

 • Animals còmics
  Veure vídeo

  Animals còmics

  Hi ha qui amb els seus animals de companyia comparteix molt, fins i tot canal de comèdia. Els protagonistes d'aquest canal de YouTube no queda clar si són els amos o les mascotes, però quan veus un vídeo ja no pots parar.

 • Pesca manual
  Veure vídeo

  Pesca manual

  Als Estats Units tenen tradicions d'allò més peculiars, com ara la pesca manual. Hi ha qui no necessita canya, només les pròpies mans.

 • L'amant dels peixos
  Veure vídeo

  L'amant dels peixos

  No hi ha ningú més amant dels peixos que aquest home d'Ohio: ha renunciat fins i tot als banys a la seva piscina per tenir més espai per acollir tots aquells peixos que són abandonats.

 • Gossos salvavides
  Veure vídeo

  Gossos salvavides

  En diuen el millor amic de l'home, però hi podrien afegir que són també el millor company de feina. Aquests peluts treballen a més de 2.600 metres d'altura i no dubten ni un moment a arriscar la seva vida per salvar-ne una altra. Així, és impossible no anar a treballar amb un somriure.

 • El gos càmera
  Veure vídeo

  El gos càmera

  No li cal gaire, a un gos, per animar-se a perseguir-te. De fet, molts necessiten córrer, i aquests skaters ho han sabut aprofitar. El seu gos capta les millors imatges dels seus trucs perquè ho fa des d'una perspectiva privilegiada.

 • Un germà molt pelut
  Veure vídeo

  Un germà molt pelut

  El Charlie era el rei de la casa fins que va arribar la Laura; ara, el petit pelut ha acollit la Laura com si fos la seva germana.

 • Una pintora molt salvatge
  Veure vídeo

  Una pintora molt salvatge

  Coneix la Pigcasso i queda't amb el seu nom perquè potser algun dia topes amb alguna de les seves obres. És una porqueta sud-africana que, amb el pinzell a la boca, et pinta tota mena de quadres. Tant és així que ja ha tingut fins i tot la seva pròpia exposició.

 • Les gallines cineastes
  Veure vídeo

  Les gallines cineastes

  Les gallines han entrat als sets de rodatge per robar-li la feina a les steadicams, i és que el cap d'una d'elles és molt més estable. Descobreix la "galluscam" i comprova-ho!