Històries de superació

 • Enginyer, atleta i creador de la seva pròtesi
  Veure vídeo

  Enginyer, atleta i creador de la seva pròtesi

  A l'Alejandro, ningú no l'atura, va estudiar enginyeria mecànica per fer-se la seva pròpia pròtesi, i no només això, sinó que va decidir fer-se atleta i fer tot el que calgués per tornar a fer esport. Estudiar no només li ha servit a ell, sinó també per ajudar els altres.

 • La conductora de drons
  Veure vídeo

  La conductora de drons

  El millor de la tecnologia és que serveix per canviar la vida de la gent. A la Isabel, aquest invent tan nou, els drons, li va canviar la vida.

 • Fotògrafa a distància
  Veure vídeo

  Fotògrafa a distància

  La Jackie es va veure obligada a veure el món a través d'una pantalla, però el que no us imagineu és que així va trobar la seva veritable passió: la fotografia. I és que no cal sortir de casa per fotografiar els millors paisatges.

 • Superar les lesions amb més adrenalina
  Veure vídeo

  Superar les lesions amb més adrenalina

  A vegades la vida et dona cops de què sembla que no et recuperaràs, però de la mateixa manera, a vegades, et trobes de nou fent coses meravelloses. Trevor és un d'aquests exemples. Veure el que ha aconseguit és al·lucinant.

 • Carretera i nas de pallasso
  Veure vídeo

  Carretera i nas de pallasso

  L'Álvaro Neil ho va deixar tot, va agafar la seva bicicleta, el nas de pallasso i ha fet la volta al món durant 13 anys fent de pallasso. Es podria dir que és un repartidor de felicitat.

 • La lluita contra el canvi climàtic
  Veure vídeo

  La lluita contra el canvi climàtic

  Tot i saber que sol no canviarà el món, les seves mans han fet més pel canvi climàtic que moltes altres empreses i persones juntes. Ha plantat un total de 100.000 arbres aproximadament, des dels 11 anys. El seu amor per la terra hauria de contagiar-se a tothom.

 • Paracaigudista amb 102 anys
  Veure vídeo

  Paracaigudista amb 102 anys

  No és una addicta a l'adrenalina, és una àvia de 102 anys que salta des de les alçades per contribuir a allò que la seva filla hauria necessitat.

 • L'amor sense límits
  Veure vídeo

  L'amor sense límits

  L'amor dels pares i mares no té límits. Aquest pare n'és exemple: no va parar fins a aconseguir fer-li una pròtesi ocular perfecta a la seva filla. L'amor per la seva filla, a més, l'ha portat a trobar la seva veritable vocació.

 • Practicar la bondat
  Veure vídeo

  Practicar la bondat

  A les xarxes es poden trobar tota mena d'històries i ens poden ensenyar que també és possible practicar la bondat. De fet, el grup Practice Kindness, es dediquen a això.

 • Un cop de realitat
  Veure vídeo

  Un cop de realitat

  Sense voler sempre tendim a encasellar els altres i, de vegades, ens cal un cop de realitat perquè ens n'adonem. Això va fer aquesta televisió danesa amb el seu espot.

 • Les aparences enganyen
  Veure vídeo

  Les aparences enganyen

  Acostumem a relacionar certes habilitats o característiques amb les aparences físiques de les persones, però a vegades ens cal recordar que l'aparença no ho és tot i que acostuma a enganyar-nos.

 • La paràlisi que no va aconseguir aturar el Woody
  Veure vídeo

  La paràlisi que no va aconseguir aturar el Woody

  El Woody Belfort té una paràlisi cerebral que li va limitar des de ben petit el moviment, però tot i això s'ha negat a estar-se quiet. Només de veure'l, ja intuïm que aquests bíceps no poden ser de no fer res.

 • L'Enciclopèdia dels Migrants
  Veure vídeo

  L'Enciclopèdia dels Migrants

  L'Enciclopèdia dels Migrants és un d'aquells projectes que enamoren. Recull els testimonis de persones que van haver de deixar la seva llar per diferents motius, expliquen el que suposa haver de marxar i tot el que van haver de deixar enrere. Un projecte commovedor que ajuda a entendre la realitat d'aquestes persones.

 • La màgia del ball
  Veure vídeo

  La màgia del ball

  El ball pot unir les persones més del que pensem. Això tenia clar el protagonista de People of Dance, un noi que va voltar pel Canadà i els Estats Units buscant gent que ballés amb ell la seva coreografia. El resultat: no us el perdeu.

 • La lluita de la Claire contra la fibrosi quística
  Veure vídeo

  La lluita de la Claire contra la fibrosi quística

  Claire Wineland va haver de conviure des del moment de néixer amb una dura malaltia, la fibrosi quística. Lluny d'enfonsar-se, va decidir compartir el seu dia a dia a YouTube i s'ha convertit en tot un exemple a seguir.